2009 Kasm Anneleri

ayyyyy benimde aklım hep sendeydi dün canım yaaaaaaa çokkkkkkkkkkkk sefindim gııııııııııııııı :sm_cool:
bende dün gittim ayrıntılı benimde temüz çıktı teyzesi alkisalkisalkis

aman beeeeee ben nezam bu karıstırmayı burakacam yaa :sinifsinif: am aolsun ikiniznde memişleri kocaaaaaaaamannnnn :1shok: :1shok: ıkınızdede çooooooooookkkk süt vardır sizin :roflol: :roflol: :roflol:

ya kızım karıştırıyon bari sus iice çorba yapisan ortalığı taktın nehirin memişlerine karıda doğru durust bişi yok nan kabul et artık anammmmmmmm öldürcek bu canliz karusu beni yaaaaaaaaa :roflol:

delikafadulden he nan ben ömrü hayatımda hıc dal gıbı olmadım belık etlıydım sımdı balına etlı oldum :roflol: :roflol: :roflol:hıc 36 giymedım 38 bıle nadır naniknanik

gıı sen dal gibi olma zattiii yakışmasss nan hamilelik sana acip yakışmış ama ben söliyem böle bi bıcır bıcır bi surat ifaden olmuş nan çiçko patatoooooooooooo

aaa kediii şimdi gördüm ayy çok sevindim yaaa zaten biliyodum bişi çıkmıcanı da en azından amniyosenteze de gerek olmamışş

ya kızım karıştırıyon bari sus iice çorba yapisan ortalığı taktın nehirin memişlerine karıda doğru durust bişi yok nan kabul et artık anammmmmmmm öldürcek bu canliz karusu beni yaaaaaaaaa :roflol:

hee laaan o kadar karırştırıyo bide susayım demiyoo delüüü :roflol::roflol:

kartanesi ne güzel net görebilmişsin yavrunu Allah kucağına almayı da nasip etsin biz de gittiğimizde yüzünü görememiştik. aslında dönmüştü arkasını yatmıştı beyfendi.

kıslar ya hamile pantolonu alanınız varmı
ben hala eşohman tayt dolaşıyom aval aval
bir kaç pantolon baktıydım ama iğrençler ya ben giyemem öle
spor tarzı bulamadım yawww
ohooo ben 3 aylıktan beri giyiyom nan iki tane var valla çok memnunum bi de kot aldım dı o ayarlanmıyo beli bol geliyo o da artık sonlara doğru olur
hıı ben kotumu mexxten aldıydımm
kartanesi ne güzel net görebilmişsin yavrunu Allah kucağına almayı da nasip etsin biz de gittiğimizde yüzünü görememiştik. aslında dönmüştü arkasını yatmıştı beyfendi.

evet canım çok şükür gösterdi ilk başta da olsa
ordaki hemşire bayan dedi zaten hiç göremeyenler oluyo bebiş dönüyomuş arkasını yatıyomuş kaç kere geliyolar burda dolanıyolar kapıda yatıyolar nerdeyse diyo :roflol:

ya kızlar ben dok diyom ayrıntılı ultrasyona ne zman girecem diye bana gerek yok diyor benimkisi en iyisi diyor ama sizinki gibi cd vermedi ve net hiç görmedim ultrasyona girdiğimde gösteriyor bu elli bu ayağı diye ne biliyim ben anlamıyorum ayrıntılı dediğiniz renklimi oluyor siz farka edyonuz

gıı sen dal gibi olma zattiii yakışmasss nan hamilelik sana acip yakışmış ama ben söliyem böle bi bıcır bıcır bi surat ifaden olmuş nan çiçko patatoooooooooooo

şişkooo patooooooooootooo mu :roflol: :roflol: :roflol:
ya bak şimdi nıy eöle dedın canım kumpir çekti cokacimcoook

hımm iyi o zaman 10-11 normal zaten ben de öle olabülürün

evet canım benimki renkliydi ya işte hani fotolar oluyo ya nette hafta hafta gebelik yazıp arat googleda orda 25. haftaya bak oraya koymuşlar aynı onun gibi görüntüler alıyosun seninki de öleyse gitmene gerek yoktur
ama ayrıntılı da asıl amaç kadın doğumcuya diil radyoloğa görünüyosun o tüm organlara bakıyo sağlammı diye uzmanlık alanı o yani

hee laaan o kadar karırştırıyo bide susayım demiyoo delüüü :roflol::roflol:

susmuyom nan aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
susturamazsın beni
durduramazsın beniiii
dırıdırı dıttık dırırıtttt
ben kötüyüm sen ıyımııı lülülülülülü lülülülülülü

yok ya benimki öyle değil o zaman bu gidişimde girmek istediğimi söyleyeyim ben anlamıyorum bile

göbeğinden kapanmıyodur gıı belinden diil :roflol: delikafadulden
ayy adamımmm pek sevindim nan hadi baalım özgemiz iyi durumdaa

ayy çok kıskandım hemen c&a bulmalıyım haftasonuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…