evet yaa yirim ben onuukartanesi ohh maaşallah cnm kocaman olmuş kız:)
kuzuum benimmm
kucağında görmek nasip olsun cnmm :Saruboceq:
ısırırsın o ellerii opuyorumnanaktan
günaydın kk nın güzel anneleri dün atıl hocaya gittik. çok şükür bebeğimizde hiç birşey yokmuş. amniyosenteze gerek yok dedi. Allaha çok şükür destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar.
canım kaçıncı haftadaydın sen:)
aman beeeeee ben nezam bu karıstırmayı burakacam yaa :sinifsinif: am aolsun ikiniznde memişleri kocaaaaaaaamannnnn :1shok: :1shok: ıkınızdede çooooooooookkkk süt vardır sizin :roflol: :roflol: :roflol:
delikafadulden he nan ben ömrü hayatımda hıc dal gıbı olmadım belık etlıydım sımdı balına etlı oldum :roflol: :roflol: :roflol:hıc 36 giymedım 38 bıle nadır naniknanik
ya kızım karıştırıyon bari sus iice çorba yapisan ortalığı taktın nehirin memişlerine karıda doğru durust bişi yok nan kabul et artık anammmmmmmm öldürcek bu canliz karusu beni yaaaaaaaaa :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sabah evde yapmadım bugün simit peynır yedım 2 tane almıs ban aesım cok geldıyaa susamlıya mıgdem bulanıyo halaa kafamçokkarıştıhee ben geldım mıgdem bulanıyo ya yattım az ma gecmıyo sabah yedıgım dokandı galıba
ne yedin nan sabah sabah
:lepi: :lepi: maşallah maşallah 41 kere maşallah
kızzz düüdddüük niye tipi kayık olsun :mymeka:
anayı gördün babayı gördün bizden çikin bişe çıkarmıı :mymeka::mymeka:
fasulyede kendini.........sayıyoooo :roflol: :roflol:
ohooo ben 3 aylıktan beri giyiyom nan iki tane var valla çok memnunum bi de kot aldım dı o ayarlanmıyo beli bol geliyo o da artık sonlara doğru olurkıslar ya hamile pantolonu alanınız varmı
ben hala eşohman tayt dolaşıyom aval aval
bir kaç pantolon baktıydım ama iğrençler ya ben giyemem öle
spor tarzı bulamadım yawww
hıı ben kotumu mexxten aldıydımmYok canımın içi var yazlık kotlar olmazmı azıcık araştırmanı tavsiye ederim İzmirde olsan hayatta uğraştırmam senide maalesef değilsin ama olsun hemde bol modeller tatlı şortlar keten vs ne bileyim tiril tiril kumaşlar hiç sıkıntı çekmiyorum giyerken birde bedenli hepsi güzel duruyor..Burada kilolu bayanların hepsi bu tarz giymeye başladı böylece istediklere modele ulaşabiliyorlar.mexx te var massimo_dutti_zara var bunların üretimi yapılıyor
kartanesi ne güzel net görebilmişsin yavrunu Allah kucağına almayı da nasip etsin biz de gittiğimizde yüzünü görememiştik. aslında dönmüştü arkasını yatmıştı beyfendi.
gıı sen dal gibi olma zattiii yakışmasss nan hamilelik sana acip yakışmış ama ben söliyem böle bi bıcır bıcır bi surat ifaden olmuş nan çiçko patatoooooooooooo
sabah evde yapmadım bugün simit peynır yedım 2 tane almıs ban aesım cok geldıyaa susamlıya mıgdem bulanıyo halaa kafamçokkarıştı
fasulyede kendini.........sayıyoooo :roflol: :roflol:
hımm iyi o zaman 10-11 normal zaten ben de öle olabülürünkızlar simdi bu aydan sonra biz haftada ortalama 500 gr alcakmısız yaa
doktorlar öle diyoo uzman tv de
simdi doguma 14 hafta falan kaldıysa toplamda 7 kilo daha alcam demektir
buda 10 kilo ile tamamlıcam demektir
bakalım nolcek
ya kızlar ben dok diyom ayrıntılı ultrasyona ne zman girecem diye bana gerek yok diyor benimkisi en iyisi diyor ama sizinki gibi cd vermedi ve net hiç görmedim ultrasyona girdiğimde gösteriyor bu elli bu ayağı diye ne biliyim ben anlamıyorum ayrıntılı dediğiniz renklimi oluyor siz farka edyonuz
şişkooo patooooooooootooo mu :roflol: :roflol: :roflol:
ya bak şimdi nıy eöle dedın canım kumpir çekti cokacimcoook
hee laaan o kadar karırştırıyo bide susayım demiyoo delüüü :roflol::roflol:
hımm iyi o zaman 10-11 normal zaten ben de öle olabülürün
evet canım benimki renkliydi ya işte hani fotolar oluyo ya nette hafta hafta gebelik yazıp arat googleda orda 25. haftaya bak oraya koymuşlar aynı onun gibi görüntüler alıyosun seninki de öleyse gitmene gerek yoktur
ama ayrıntılı da asıl amaç kadın doğumcuya diil radyoloğa görünüyosun o tüm organlara bakıyo sağlammı diye uzmanlık alanı o yani
ne diyon nan sen fasulye masulyeee :mymeka::mymeka:
göbeğinden kapanmıyodur gıı belinden diil :roflol: delikafaduldenyüzü sisiyo hamilelerin ama herkeste oluyo
dogumdan sonra iniyo ama
bende popoma gitcek diye korkuyom kiloları
benimkilerde orda toplanıyoo :dance:
kıyafetlerimden onu farkediyorum en fazla belim kalınlasmıs
her kıyafetim oluyo pantalonların bel kısmı asla kapanmıyo
incecük belüm kapkalun olduuu
ayy adamımmm pek sevindim nan hadi baalım özgemiz iyi durumdaaheyy millettt ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm ayy ne gündü allahımmm
bugun 2.düzey ultrasona gittim ve özgemi gördümmmmm çok mutluyum şukurler olsun hiççç bi problemi yokmuş yavrumun allahın izni ile çok çok sefindimmmmmmmm :sm_cool: teyzoşlar kızım tamm tamına 560 gr olmuşşşş
hastane işini hallettik sora kızımlan bakırköyde gezdik biras ona C&A dan bi takım aldım zıbın çıtçıtlı badi ve önlükten oluşan çok şiviiiinnnn fotosunu çeker koyarım bi ara sora eve geldim allahım ev uçmuş vaziyetteydi delüler gibi temizlik yaptım halılar yıkamadan gelmişti kocişte onnarı serdi şimdi bulaşık ve çamaşır makinesi haldır haldır çalışıyo ben pert durumda kendimi yatağa attım ve tabii kiii kk dayımm :lepi:
siz naptınıs ey ahaliiiiiiiiiii geçmişe bakcak halde deelim varmı günün önemli bi gelişmesiiiiii ötün bakimmm delikafadulden
35 liraydı çokta pahalı gelmedi bana.daha neler neler allam kudurttu beni o tükan C&A diye mağaza büyük bişi bi çok yerde şubeleri varr
ya çıtçıtlı badiler vardı 4 tanesi 19 liraydı almadım şimdi de kızıyom kendime çunku ustunde tamemen bitkisel bilmem nelerden yapılmıştır falan yazıyo sadece bi takım aldım geldim keşke onnarı da alaydım laa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?