2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol:şişşşşşşşşşş wannam diyette bugün bamya yaptık dimi wannam:roflol::roflol::roflol:

bir kac sayfa geri gidersen bu konunun sadece beni degil, bir cok arkadasi rahatsiz ettigini gorursun canim. gercekten hic hos degil surekli yemek adi vermek. diyette olmasamda soylediginiz seyleri cok rahat canim ceker, nerden bulcam hemen? kul hakkina girer valla.

sende haklısın canım ya ama hani fikir olsun diye çok özür

evet canim, hemde baya yuksek cikti.:çok üzgünüm: simdi diyetteyim. Insallah bebisimle bunuda saglicakla atlatiriz.

atlatırsın canım merak etme ayy benim kayınvalidem eşime hamileyken çok tatlı yemiş hatta buzu kırıp içine şeker atarmış öyle yermiş eşim 6 kilo doğmuş.ama maş.şimdi turp gibi

evet canim, hemde baya yuksek cikti.:çok üzgünüm: simdi diyetteyim. Insallah bebisimle bunuda saglicakla atlatiriz.

üzüldüm ya inşallah atlatırsınız ben de 6 ağustosda yapacam şimdi sabahları iki kaşık aç karnına pekmez yiyom acaba yemezsem belki bendede vardır.sadece tatlı türü şeylerde mi diyet yapıyon

atlatırsın canım merak etme ayy benim kayınvalidem eşime hamileyken çok tatlı yemiş hatta buzu kırıp içine şeker atarmış öyle yermiş eşim 6 kilo doğmuş.ama maş.şimdi turp gibi

buyuk olasilikla sekerden dolayi o kadar kilolu olmustur esin. ama kayinvalidenin haberi olmadigi icin rahat rahat yemistir istediklerini. simdi biliyor olmak daha cok geriyor insani.

wanna canım merak etme her şey düzelir....

Amin canim, insallah hersey yoluna girer.

valla ben de acayip tatlı yiyorum oğluşum olcak ondandır belki ama ben de daha yaptırmadım şeker testini çıkacak diye ödüm kopuyo gerçi neyden korktuysam başıma geliyo ya hayırlısı....

üzüldüm ya inşallah atlatırsınız ben de 6 ağustosda yapacam şimdi sabahları iki kaşık aç karnına pekmez yiyom acaba yemezsem belki bendede vardır.sadece tatlı türü şeylerde mi diyet yapıyon

tatli, kizartma, hamur isleri yani normalde de zararli ne varsa yasak. ama pekmez yemenin etkisi olacagini samiyorum. varsa bir sekilde cikiyor ortaya.

valla ben de acayip tatlı yiyorum oğluşum olcak ondandır belki ama ben de daha yaptırmadım şeker testini çıkacak diye ödüm kopuyo gerçi neyden korktuysam başıma geliyo ya hayırlısı....

korkup kotu dusunme canim. cikarsada hep beraber bir diyet sayfasi acar takip ederiz.yerimseniben

kızlar ben de çıkıyorum yemek yapıcam bi de ütü var belki h.sonu da annemlere gidicez.
onları da alıp getircez.
malum hazırlık yapılcak bebiş için.
hepinizi öpüyorum....

rabbim sağlık versin atlatırsınız inşallh ben çıkayım yemek yapayım adamım gelmeden hepinizi öp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…