bak biri yine yemek konusu aciyo yaaaa.klava: klava:
:roflol::roflol::roflol:şişşşşşşşşşş wannam diyette bugün bamya yaptık dimi wannam:roflol::roflol::roflol:
sende mi sordun
bir kac sayfa geri gidersen bu konunun sadece beni degil, bir cok arkadasi rahatsiz ettigini gorursun canim. gercekten hic hos degil surekli yemek adi vermek. diyette olmasamda soylediginiz seyleri cok rahat canim ceker, nerden bulcam hemen? kul hakkina girer valla.
ne diyeti be kafayımı yediniz anamklava:
sende haklısın canım ya ama hani fikir olsun diye çok özür
gebelik sekeri diyeti, mecburen canim.:çok üzgünüm:
şeker yüklemesinde yüksek mi çıktı
evet canim, hemde baya yuksek cikti.:çok üzgünüm: simdi diyetteyim. Insallah bebisimle bunuda saglicakla atlatiriz.
evet canim, hemde baya yuksek cikti.:çok üzgünüm: simdi diyetteyim. Insallah bebisimle bunuda saglicakla atlatiriz.
atlatırsın canım merak etme ayy benim kayınvalidem eşime hamileyken çok tatlı yemiş hatta buzu kırıp içine şeker atarmış öyle yermiş eşim 6 kilo doğmuş.ama maş.şimdi turp gibi
wanna canım merak etme her şey düzelir....
üzüldüm ya inşallah atlatırsınız ben de 6 ağustosda yapacam şimdi sabahları iki kaşık aç karnına pekmez yiyom acaba yemezsem belki bendede vardır.sadece tatlı türü şeylerde mi diyet yapıyon
valla ben de acayip tatlı yiyorum oğluşum olcak ondandır belki ama ben de daha yaptırmadım şeker testini çıkacak diye ödüm kopuyo gerçi neyden korktuysam başıma geliyo ya hayırlısı....
korkup kotu dusunme canim. cikarsada hep beraber bir diyet sayfasi acar takip ederiz.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?