selamm kıslarr napıonuz bakem dün hiç giremedim bugünde giremedim gelen gidenden...ee nasıl gidiyor bakalım...
kızlar uygun bi bebek çantası almayı düşnüyorum ben, çünkü onların yanında gözü oluyo biberon için önünde ayrıca gözleri oluyo büyük bi çanta aynı işlevi görür mü emin değilim.
uniiii kızzzz biz karazeytin neslü ben chiccodan aldıydık o çantalardan hemide öle bebek çantası gibi değil spor bir çanta içindede bir sürü gözü var alt açması bilem çıktı nan içinden hemide o kadar kullanışlı çantayı neslüyle ben 20 ye karazeytin karusu 15 e aldı
çok gözlü biberon yeri bez yeri kirli poşeti
bir sürü gözleri var her yerde
kızlar ben sıfır kollu çıtçıtlı body aldım 0-3 ay arası
işime yararmı yaramazsa verecem uzun kollu alacam
bi akıl verün
ayyyyyy kumpir mi allan cezasııı bak şinci benümde canum istedü nannnnnnnnnnn cokacimcoook
alışveriş listem
ben bunları alıcam haftaya inş.
kız zaten böyle göbenizi çok serip dökmeyin ortalığa öle çok belli eden şeyler giymeyince doğum daha kolay oluyomuş falla ben baya bi kişiden duydum bu lafı ne kaaaa doğru bilmiyim benden sölemesüüüüüüüü
evet canim, hemde baya yuksek cikti.:çok üzgünüm: simdi diyetteyim. Insallah bebisimle bunuda saglicakla atlatiriz.
ay elifsun ne güzelmiş foton doğumdan sonra hiç kilo derdin olmucak gııııkaydirigubbakcemile5
aaa herkesler gitmiş ben gelene kadarrrr
uniquee canım naptın bitirdin mi işleriii
yoksam hala ütümü yapıosun...
ayyy canım saolll,keşke olmasa amaaa
olmaz olurmu yaaaa heralde 12+13 kiloyla tamamlıcam
inşallah fazlası olmaz, kiiii sonra eski kiloyaa dönmek var
allah yardımcımız olsun...
ya bı şeker yüklemesi olayı benimde canımı sıkıo CADIARZUannemde zaten şeker hastası ama benimde canım tatlı istiyo hepcokacimcoook
ayyyy elifimmmm çoookkk güzelllll görünüyosun bayıldımmm valla.... ben de nedense kız olduğunu öğrendiğim günden beri pembelere merak sardım normalde pembe bişey almazdım giymezdim şimdi aklım fikrim pembelerde...hastane için pijama gecelik falan aldım hep pembeee... sana da pembe çoook yakışmış...
ütüleri yaptım canım... son posta bornozlarımızı yıkıycam... bavula koyacaklarımı da hazırladım bi yerleştirmesi kaldı...
ayyy sizden ayrılıcam diye çok üzülüyorummm.... kendinize çok iyi bakın... ben gelene kadar siz bütün hazırlıkları bitirmiş olursunuz heralde...ben de artık size sorar öğrenirim...
yemeycen canım tutcan boğazını sende.. :mymeka:
ayyyy elifimmmm çoookkk güzelllll görünüyosun bayıldımmm valla.... ben de nedense kız olduğunu öğrendiğim günden beri pembelere merak sardım normalde pembe bişey almazdım giymezdim şimdi aklım fikrim pembelerde...hastane için pijama gecelik falan aldım hep pembeee... sana da pembe çoook yakışmış...
ütüleri yaptım canım... son posta bornozlarımızı yıkıycam... bavula koyacaklarımı da hazırladım bi yerleştirmesi kaldı...
ayyy sizden ayrılıcam diye çok üzülüyorummm.... kendinize çok iyi bakın... ben gelene kadar siz bütün hazırlıkları bitirmiş olursunuz heralde...ben de artık size sorar öğrenirim...
selam kızlar, nasılsınız
allah aşkına şunun adını sölemeyin artık yaa...valla şişicek bi yerim mafoldumbenmafoldumben
canim bunlara surekli kiziyoruz ama inatla isim veriyorlar. isim verenlerin hepsi sopalik.klava:
canım bunda da vardır bi hayır... hem bak kilonu kontrol altına almış alıyosun ... zaten o yiyemediğin şeyler normalde hiçbirimizin yememesi gereken şeyler...sadece yasak olduğu için daha çok canın istiyo o kadar...biraz sabır.........herşey bebişler için....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?