• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

dr. gittiginde sor bakalim. bebek buyudukce rahatsiz ediyo dogal olarak.

sanki bebek karnımda değil midemdekaydirigubbakcemile3
dün eşimde gelmiş seninki hamileliktenmiş bebeğin saçları çıkıyormuş ondanmış öle diyorlar diyor allahım yaaa kocişte inanmış yaa pes doğrusu

bitti canım bebişimede cok güzel ciciler aldık opuyorumnanaktan
suan annemdeyim eve gidince eklerim canım

kısss gecelerin kadını senin msjları okuyordum şimcik bendekaydirigubbakcemile3
ayy neler aldın yaa çok merak ettim hemen eve gidince koy olur mu a.s

kızlaar ben geldiiimmm ama kimse yok mu yaaa kırk yılda bir evden girelim dedik yahuuuu
kociş mesaiye kalmıış yimeemi aldım oturdum sizle konuşmayaa

sanki bebek karnımda değil midemdekaydirigubbakcemile3
dün eşimde gelmiş seninki hamileliktenmiş bebeğin saçları çıkıyormuş ondanmış öle diyorlar diyor allahım yaaa kocişte inanmış yaa pes doğrusu

ayy, bu adamlar cok komik. benimkide gidip gelip abuk sabuk seyler soyluyor. cok guluyorum haline. nerden uyduruyorlarsa.kaydirigubbakcemile3

ilk hamileligimde esim bir gun eline hamilelikle ilgili bir kitap almis okuyo. sonra kitabi birakti, bana donup "biliyormusun, 6. aydan sonra sende bel diye birsey kalmiycakmis" dedi. sagol be dedim, super moral oluyorsun.:roflol::roflol:

bazen en iyisi susmalari.kaydirigubbakcemile3

ayy, bu adamlar cok komik. benimkide gidip gelip abuk sabuk seyler soyluyor. cok guluyorum haline. nerden uyduruyorlarsa.kaydirigubbakcemile3

ilk hamileligimde esim bir gun eline hamilelikle ilgili bir kitap almis okuyo. sonra kitabi birakti, bana donup "biliyormusun, 6. aydan sonra sende bel diye birsey kalmiycakmis" dedi. sagol be dedim, super moral oluyorsun.:roflol::roflol:

bazen en iyisi susmalari.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

nan wana kızdırmış bu gaılar seni yemek adı yazıp :ecrin_bebek: hepsi kaçmış şimdi de
hee sana bişi sorcaktıım şeker yüklemesine aç mı gidiliyoo

Back
X