2009 Kasm Anneleri

hmm ok madem dur benim kobayım itekimde içsin ondan son ra alam bendee :roflol::roflol:
beni kobay olarak mı kullanıyorsun kıs:mymeka::roflol:
ayyy cidden çok iş varmış ama hepsi hallolur annesi
bizimde öyle valla çok iş var ama erteleyip duruyoruz inş.bebem erken doğmaz:sm_cool:

hee kızz valla erteleye erteleye öle kalakalmayakta :roflol:
ama biz nerdeyse alışveriş işini bitiridk yav o yüzden eccük rahatım.
ama şu işler daha yorucu olacak yav-tatlicadiarzu-
sen odayı aldınmı canikom.

olur inşallhartık mide yanması başlarçünkü saçlar oluşmaya başlıyor ya ondan büyükler öyle diyor

kaydirigubbakcemile3yok yaa canım ben buna inanmıyorum oğluma hamileyken hiç olmadı ama oğluşumun doğduğunda saçları vardıkaydirigubbakcemile3

benim midem rahatsiz edince gaviscon vermisti bana dr. hamileligimin basinda midem cok rahatsiz ediyordu, o zaman kullanmistim. simdi kullanmiyorum ama bir zarari olmaz.

hee 1-2 gün benden ses çıkmazsa anla içme sakın:roflol::roflol::roflol:
yok canım eşimle konuşacağım bu pazartesi siparişini versin benim işler ondan sonra başlayacak kısmetse
enesin ve bu bebişimin oda takımlarını stickerlarla süsleyeceğim duvarlarada yapacağım ama bi oda değişikliği yapmamız lasım sonrası çorap söküğü gibi gelecek işte:lepi:

benim midem rahatsiz edince gaviscon vermisti bana dr. hamileligimin basinda midem cok rahatsiz ediyordu, o zaman kullanmistim. simdi kullanmiyorum ama bir zarari olmaz.
tamam o zaman itek içsin alcam bendee :roflol:

baktım 2 gün gelmedin içmem :roflol::roflol:
ayy senin iş daha çok tabiii ev 6 oda olunca odada beğenemiyon nereyi yapsam diyee kaydirigubbakcemile3
bizde yok öle dert zaten 2 oda var biri bizim yatak oda olduğuna göree kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dua et simdi 9 da uyandiriyor. dogunca her sabah 6 da ciyaklayabilir.kaydirigubbakcemile3

yok yaa ondan değilde enesin odası küçüktü şimdilik ikisinin odası aynı olacak onun için büyük odaya geçecekler.hemde enesin odasının camı yere kadar artık ayaklandı korkuyorum valla onun için değişim yapacağız işte
dua et simdi 9 da uyandiriyor. dogunca her sabah 6 da ciyaklayabilir.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aynen öle

anacim, evde o kadar oda varken niye ikisini ayni odaya tikiyosun. biri uyaninca digerinide uyandirir.

heeee tasarruf ede en yanii odadan kaydirigubbakcemile3
ille bakican itek geberecek mi diye. yazik kiz kadina.:roflol:
anam çaktırmasana kızz :1ninca:
hee yaa benim çıkarım burada ne olacak anlamadım p..k yoluna gidecem:roflol::roflol::roflol:
yok anneeem iç bakem senn kaydirigubbakcemile3
anacim, evde o kadar oda varken niye ikisini ayni odaya tikiyosun. biri uyaninca digerinide uyandirir.
al işte küçük anne düşünemiyo bunuu kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız ben bugünden itibaren 8 9 gün yokum heberiniz olsun. tatile gidiyorum dün çıakcaktık fikir degiştirdik bugün işten sonra hemen gidecez bende şuanda işteyim 2 gibi kısmetse yola çıkacaz..hakkınızı helal edin dünya hali ne olacagını belli olmaz gidipte dönmemek var...kendinize iyi bakın.çıkmadan ugrayabilirsem gelirim yine..hoşçakalın..

kışın onların odasında geçireceğiz malum yukarı kata inip çıkmam zor oluyor.bu kışı atlatalım zaten enes büyümüş olur öle ayırmayı düşünüyorum

heeee tasarruf ede en yanii odadan kaydirigubbakcemile3

anam çaktırmasana kızz :1ninca:

yok anneeem iç bakem senn kaydirigubbakcemile3

al işte küçük anne düşünemiyo bunuu kaydirigubbakcemile3

hee içtim ohh çok iyi geldi bide sen dene bakıyım kuzum heç birşey olmaz ama senin midenin yangınını anca bir şişe söndürür hepsini kafana dik:roflol::roflol::roflol::roflol:

slm cnmm a.s.
güle güle gidin allah yolunuzu açık etsin.
keyfini çıkar tatilin,bebişinide dikkat et kendinedee opuyorumnanaktan

slm güzelim hoşgeldin kendine ve bıdığına iyi bak oralarda olur mu:gitme nasıl söz tabiiki helal olsun ama böle söyleme yaamafoldumben

gule gule git canim. iyi tatiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…