ya inş faydası olur ilk defa böyle birşey oldu yaaa gece hiç uyuyamadım :gitme:
hmm ok madem dur benim kobayım itekimde içsin ondan son ra alam bendee :roflol::roflol:renin duo dan bahsditonuz bende içiyorum zarararı yok midemde yanma ekşime olduğunda içiyorum çok rahatlatıyor.hamilelikten önce midem rahatsızdı gastrit var kara kara düşünüyordum hamilelikte ne yaparım diye dahada azıyor çünkü çok şükür düşündüğüm gibi olmadı ama renin duo da içiyorum midemde dolgunluk hissettiğimde müthiç rahatlatıyor dok veriyor bana
beni kobay olarak mı kullanıyorsun kıs:mymeka::roflol:
ayyy cidden çok iş varmış ama hepsi hallolur annesi
bizimde öyle valla çok iş var ama erteleyip duruyoruz inş.bebem erken doğmaz:sm_cool:
olur inşallhartık mide yanması başlarçünkü saçlar oluşmaya başlıyor ya ondan büyükler öyle diyor
bu akşam kocişim alacak banada o şurubu sitenin birisinde okudum kadının birisi günde 3 defa içiyormuş ve 14 haftalık hamileymiş.dr.birşey olmaz rahatlıkla içebilirsin yazıyordu bende onu görünce aldırmaya karar verdim inş bi sonuç alırım
bıdığımızın oda takımı ne zaman geliyor annesizemuszemus
hmm ok madem dur benim kobayım itekimde içsin ondan son ra alam bendee :roflol::roflol:
hee kızz valla erteleye erteleye öle kalakalmayakta :roflol:
ama biz nerdeyse alışveriş işini bitiridk yav o yüzden eccük rahatım.
ama şu işler daha yorucu olacak yav-tatlicadiarzu-
sen odayı aldınmı canikom.
tamam o zaman itek içsin alcam bendee :roflol:benim midem rahatsiz edince gaviscon vermisti bana dr. hamileligimin basinda midem cok rahatsiz ediyordu, o zaman kullanmistim. simdi kullanmiyorum ama bir zarari olmaz.
hee 1-2 gün benden ses çıkmazsa anla içme sakın:roflol::roflol::roflol:
yok canım eşimle konuşacağım bu pazartesi siparişini versin benim işler ondan sonra başlayacak kısmetse
enesin ve bu bebişimin oda takımlarını stickerlarla süsleyeceğim duvarlarada yapacağım ama bi oda değişikliği yapmamız lasım sonrası çorap söküğü gibi gelecek işte:lepi:
ay canım oğlum saolsun sabah 9 dedinmi güm güm vuruo uynadırıo beniopuyorumnanaktan
cicilerimizi beğendiğine sevindim o gömlekleri next diye bir marka var ordan sipariş ettim bi kac parca daha sey var gelcek diğerleride arkadasım yollamıopuyorumnanaktan
yok yaa ondan değilde enesin odası küçüktü şimdilik ikisinin odası aynı olacak onun için büyük odaya geçecekler.hemde enesin odasının camı yere kadar artık ayaklandı korkuyorum valla onun için değişim yapacağız iştetamam o zaman itek içsin alcam bendee :roflol:
baktım 2 gün gelmedin içmem :roflol::roflol:
ayy senin iş daha çok tabiii ev 6 oda olunca odada beğenemiyon nereyi yapsam diyee kaydirigubbakcemile3
bizde yok öle dert zaten 2 oda var biri bizim yatak oda olduğuna göree kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dua et simdi 9 da uyandiriyor. dogunca her sabah 6 da ciyaklayabilir.kaydirigubbakcemile3
tamam o zaman itek içsin alcam bendee :roflol:
ille bakican itek geberecek mi diye. yazik kiz kadina.:roflol:
yok yaa ondan değilde enesin odası küçüktü şimdilik ikisinin odası aynı olacak onun için büyük odaya geçecekler.hemde enesin odasının camı yere kadar artık ayaklandı korkuyorum valla onun için değişim yapacağız işte
heeee tasarruf ede en yanii odadan kaydirigubbakcemile3yok yaa ondan değilde enesin odası küçüktü şimdilik ikisinin odası aynı olacak onun için büyük odaya geçecekler.hemde enesin odasının camı yere kadar artık ayaklandı korkuyorum valla onun için değişim yapacağız işte
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aynen öle
anam çaktırmasana kızz :1ninca:ille bakican itek geberecek mi diye. yazik kiz kadina.:roflol:
yok anneeem iç bakem senn kaydirigubbakcemile3hee yaa benim çıkarım burada ne olacak anlamadım p..k yoluna gidecem:roflol::roflol::roflol:
al işte küçük anne düşünemiyo bunuu kaydirigubbakcemile3anacim, evde o kadar oda varken niye ikisini ayni odaya tikiyosun. biri uyaninca digerinide uyandirir.
anacim, evde o kadar oda varken niye ikisini ayni odaya tikiyosun. biri uyaninca digerinide uyandirir.
heeee tasarruf ede en yanii odadan kaydirigubbakcemile3
anam çaktırmasana kızz :1ninca:
yok anneeem iç bakem senn kaydirigubbakcemile3
al işte küçük anne düşünemiyo bunuu kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız ben bugünden itibaren 8 9 gün yokum heberiniz olsun. tatile gidiyorum dün çıakcaktık fikir degiştirdik bugün işten sonra hemen gidecez bende şuanda işteyim 2 gibi kısmetse yola çıkacaz..hakkınızı helal edin dünya hali ne olacagını belli olmaz gidipte dönmemek var...kendinize iyi bakın.çıkmadan ugrayabilirsem gelirim yine..hoşçakalın..
hee içtim ohh çok iyi geldi bide sen dene bakıyım kuzum heç birşey olmaz ama senin midenin yangınını anca bir şişe söndürür hepsini kafana dik:roflol::roflol::roflol::roflol:
slm kızlar nasılsınız ben bugünden itibaren 8 9 gün yokum heberiniz olsun. tatile gidiyorum dün çıakcaktık fikir degiştirdik bugün işten sonra hemen gidecez bende şuanda işteyim 2 gibi kısmetse yola çıkacaz..hakkınızı helal edin dünya hali ne olacagını belli olmaz gidipte dönmemek var...kendinize iyi bakın.çıkmadan ugrayabilirsem gelirim yine..hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?