- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
Kendimce hoşgeldin canım.Sıcak sıcak sorma cnm yaa nasıl çarpıntıda yapıyor sen yine iyi çıkmışsın aman dikkat edin kendinize
hoşbulduk nazlım valla sorma Allah kocalarımıza dışarda çalışanlara yardım etsin:Saruboceq:
ayy bana da çok sıcak geliyodu duş aldım da rahatladım kızlar duş alın valla anca toparlanıyo insan.
Alah herkese kolaylık versin anacım biz daha akşamüstü yola çıkıcaz anneme gidicez annemler başka bir yerdeler. gözümde büyüyo valla
Tuğbacım buldumm ama buydu sanırım beyaz şirin şey bende bayıldım buna
Cerincim Elifim güle güle Kızla a.s. a.s.
nannn ne yaptın bi günde bebişe dopinkmi yaptınkaydirigubbakcemile3yaa 6.ayda başlar artık kasılmalar karnın sertleşince anlaki sancı giriyor.ohh ne güsel birde alışveriş yapmış güzel günlerde giysin bıdığımızzemuszemusNapiyonuz nan ben bu sabah doktora gittim bu sefer de bebis 880 gr olmus daha dun 780 di diger ultrasonda bi gunde 100 gr alirsa ben onu diil o beni dogurur :))) seker yukleme testi yapildi bi de idrar ve tam kan sayimi da sali cikcakmis sonuclar dr karnin cok sert kasilmalar basladimi dedi ben de yoo dedim sizinki de sert mi yaa :s sonra da alisveris merkezine geldik bebisimin ihtiyaclarini tamamladim sayilir bi pazardan alinacak citcitli badiler kaldi ayakkabi corap bi de ama daha hic etegi yok kokosumun yaa kisliklar ciksa da alsaak
ohhh maş.büyümüş durumuz annesine çekmiş yavrucakkaydirigubbakcemile3aman canım dikkat et yat dinlen bende bebeğin hareketlerini hep kasıklarımda hissediyorum acaba benimkide mi öyle yaa:bbo:kızlarrrrr ben geldim dr dan
sabah erkenden gittim şeker yüklemesi yapıldı sonuçlar güzel cıktı
bebeğime gelince kızım tam 750 gr olmuş boyuda normal haftadan bir hafta öndeymiş yani anası gibi uzun boylu olacak dedi
birde bebeğim aşağıda duruyomuş kızlar dr hep dinlenmen gerek dedi ayaklarını dik duvara uzan dedi sürekli
gerçekten yaaa bizler zor dayanıyoruz evde:bbo:hoşbulduk nazlım valla sorma Allah kocalarımıza dışarda çalışanlara yardım etsin:Saruboceq:
benimde kociş geldi sekerler süprizzzzz
Sıcaklarla başetmede dengeli beslenmenin rolü büyük. Günde 5 porsiyon meyve ve sebze ya da bunların suyunun tüketimini öneren uzmanlar, sıcaklarla artan hararetin meyve sularıyla ferahlatılabileceğini belirtiyor. Vişne yemek ve suyunu içmek, vücutta biriken fazla suyun kolaylıkla atılmasına yardımcı oluyor. Elma suyu, kan şekerini koruyarak leziz ve ferahlatıcı bir seçenek sunuyor. Antioksidan yönünden son derece zengin olan narın mevsimi dışında da suyunu içerek faydalanılması öneriliyor. Demir eksikliği yaşayanlara limon serinliği, vücudu toksinlerden arındırmak için üzüm tavsiye ediliyor.
kızlar kadıncakararıncada buldum hep şikayet ediyoz ya sıcak da sıcak die:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?