2009 Kasm Anneleri

selamm kasum analaruuu ve pıtırcıklaruuu zemuszemusayyyy çokk sıcakk yaaaaaaaa kafamçokkarıştısabah görümceme kahvaltıa gittim biraz bişiler almak için dolandım amaaaaa bayıldımm anacımm kalbim deli gibi çarptı sıcaktan ölüom sandım :bbo:biraz önce geldim abimle babam gelcek die yemek yaptım şimdi oturdum açtım klimamı nefes nefeseyim......

Tuğbacım buldumm ama buydu sanırım beyaz şirin şey bende bayıldım buna

Cerincim Elifim güle güle Kızla a.s. a.s.

yarında bi arkadaşımın çeyizi var illa bişi yapmasanda gel deyyooo :bbo: halbuki pazar pazar bi çeşme yapmak istiyodummmmsenağlama

Kendimce hoşgeldin canım.Sıcak sıcak sorma cnm yaa nasıl çarpıntıda yapıyor sen yine iyi çıkmışsın aman dikkat edin kendinize

ayy bana da çok sıcak geliyodu duş aldım da rahatladım kızlar duş alın valla anca toparlanıyo insan.

Alah herkese kolaylık versin anacım biz daha akşamüstü yola çıkıcaz anneme gidicez annemler başka bir yerdeler. gözümde büyüyo valla

hoşbulduk nazlım valla sorma Allah kocalarımıza dışarda çalışanlara yardım etsin:Saruboceq:

Aminn canım aminn ona bile sıkı sıkı tembihliyorum aman dikkat diye canım yaa

Duş alıyorum cnm anca ısı normale dönüyor o sayede kaldıki klimayı şu son 2 gündür çoğu zaman çalıştırıyorum ozamanda odada patlıyorum ..Bizde çıkıcaz cnm bende eşimi bekliyorum akşama doğru anca gelir oda..Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah:1hug:a.s.

nannn ne yaptın bi günde bebişe dopinkmi yaptınkaydirigubbakcemile3yaa 6.ayda başlar artık kasılmalar karnın sertleşince anlaki sancı giriyor.ohh ne güsel birde alışveriş yapmış güzel günlerde giysin bıdığımızzemuszemus
ohhh maş.büyümüş durumuz annesine çekmiş yavrucakkaydirigubbakcemile3aman canım dikkat et yat dinlen bende bebeğin hareketlerini hep kasıklarımda hissediyorum acaba benimkide mi öyle yaa:bbo:
hoşbulduk nazlım valla sorma Allah kocalarımıza dışarda çalışanlara yardım etsin:Saruboceq:
gerçekten yaaa bizler zor dayanıyoruz evde:bbo:

mureda süper:) çık netten kız ilgilen kocanla:)

ay o ne güzel hırka öyleeeee ben de oğluşuma örcem ya hiç oğlan anası yok mu bu topikte....

Sıcaklarla başetmede dengeli beslenmenin rolü büyük. Günde 5 porsiyon meyve ve sebze ya da bunların suyunun tüketimini öneren uzmanlar, sıcaklarla artan hararetin meyve sularıyla ferahlatılabileceğini belirtiyor. Vişne yemek ve suyunu içmek, vücutta biriken fazla suyun kolaylıkla atılmasına yardımcı oluyor. Elma suyu, kan şekerini koruyarak leziz ve ferahlatıcı bir seçenek sunuyor. Antioksidan yönünden son derece zengin olan narın mevsimi dışında da suyunu içerek faydalanılması öneriliyor. Demir eksikliği yaşayanlara limon serinliği, vücudu toksinlerden arındırmak için üzüm tavsiye ediliyor.
kızlar kadıncakararıncada buldum hep şikayet ediyoz ya sıcak da sıcak die:)

sağol şekercik yazdıkların için ama 2 gündür hiçbir şey yiyemiyorum şimdi patetes haşladım sadece onu yiyeceğim:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…