Sıcaklarla başetmede dengeli beslenmenin rolü büyük. Günde 5 porsiyon meyve ve sebze ya da bunların suyunun tüketimini öneren uzmanlar, sıcaklarla artan hararetin meyve sularıyla ferahlatılabileceğini belirtiyor. Vişne yemek ve suyunu içmek, vücutta biriken fazla suyun kolaylıkla atılmasına yardımcı oluyor. Elma suyu, kan şekerini koruyarak leziz ve ferahlatıcı bir seçenek sunuyor. Antioksidan yönünden son derece zengin olan narın mevsimi dışında da suyunu içerek faydalanılması öneriliyor. Demir eksikliği yaşayanlara limon serinliği, vücudu toksinlerden arındırmak için üzüm tavsiye ediliyor.
kızlar kadıncakararıncada buldum hep şikayet ediyoz ya sıcak da sıcak die:)
ben sikayet etmiyorum valla keske burasida accik sicak olsa 20 derece disarsi günes yok rüzgar esiyo ayrica bulutlu her an yagmur yagabilir....-tatlicadiarzu-
camasirlari bile kurutamiyorum kafamizi disari uzatamiyoruz yagmura yakalanmayalim diye....bende napiim bari su yazgigin lezzetli meyvelerden koca bir tabak hazirliyamda yiyem
mureda süper:) çık netten kız ilgilen kocanla:)
ay o ne güzel hırka öyleeeee ben de oğluşuma örcem ya hiç oğlan anası yok mu bu topikte....
afiyet olsun cicimzemuszemusbu arada ciciler bi harikaalkisalkisalkis
mide yanması çekiyorum canım yaa meyveye hastayımdır ama 2 gündür korkumdan yiyemiyorummafoldumbenitek noldu neden yiyemiyorsun canım gerçi sıcaktan iştah da kalmıyor ya...
gene de bol meyve yemek lazım... evde ne varsa işte...
elifatihefu vallahi buralar pek bir sıcak ama daha sıcak yerlerde var tabii ki..
eger burdan firsat bulursam bi ara ögün yapicam meyve tabagi ama net basindan kalkamiyorum..
canim bak istersen bizim babanneyi sana verelim hicbiseye karismaz,yardim eder, durmadan biseyler alir..bütün eksiklerini tamamlayinca geri verirsin
kaydirigubbakcemile3
işte enesimin cicileri şekercik
mide yanması çekiyorum canım yaa meyveye hastayımdır ama 2 gündür korkumdan yiyemiyorummafoldumben
bana uyar tatlım işim bitince gönderirim bizimkini sana göndermeye gerek yok bi işe yaramazkaydirigubbakcemile3
sağol canım enes eskitti bile bunları renkli battaniyeyi ben örmüştümayyy bayıldım battaniyeler ne güzel öyle renk renk... hele hırkalar..... ayy eline sağlık annenin valla:) güle güle giydir.
içiyorum canım her akşam içiyorum bakalım bu akşam şurubum gelecek bide onu deneyimcanım mide yanmasına gece yatarken ılık süt için deniyor ama istersen bir dene zaten süt içmemiz lazım ya bol bol:)
geçmiş olsun çok. acı ekşi bahartlı yasakmış ama meyveyi duymamıştım hiç.
itek enesciğin cicişlerini buraya koysana tatlım güle güle giysin
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...rinin-bebeklerine-yaptigi-hazirliklar-40.html
itek cok cicimiş kızz,ensar bebekte kullanır bunlarıı opuyorumnanaktan
öyle teyzesi ama anneannesi ensarada yapmaya başladı.enesin bunlar daha yarısı bile değil ama enes uyuyordu odasından hepsini alamadım kaydirigubbakcemile3haa bu arada sabırsızlıkla beklediğiniz göbişimide koydum bakarsınızyerimseniben
kaydirigubbakcemile3 sabırsızlıkla bekledik emmeee göbiş göbiş göremedik kızzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerende taşıyon sen bu bebeyii :kedi:
ayyy cidden yok mu gııı:bbo:bak şimdi komplekse girerim ben yaa benim son aylarda daha çok çıkıyor bide o zaman koyayımda şaşırın bari:roflol:
kızz valla göremedim ben göbek filan :kedi::kedi:
için geniş demekki gülüm senin.ama ne takcan kız kafana saskın herkes birmi olcaklmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?