2009 Kasm Anneleri

Canım yaa çok teşekkür ederim ..Şu halimle bilemiyorum ne nasıl olur zaten topu ntopu 1 ay seneyee Allah kerim heran herşey dedikleriniz ölçüsünde değişebilir kaydirigubbakcemile3 Bakalım cnm yaa şimdi gideyim bendeee inan çok ihtiyacımız var patlıycam yoksa evde herşey herşey sıcak ateş gibi geliyor bana oğluşumda eğlensin Sağolll tatlı teyzemiz opuyorumnanaktan

Yorgunluktan ölüyorum resmen, bugün temizlik günüydü. Dün akşam eşimle eve ait olan battaniye yatak ötüsü gibi seylerin hepsini toparlayıp yüklüğe kaldırdık, nasılsa evin eşyalarını kullanmıyoruz diye.
Sonra bugün onlardan açılan rafları kadına sildirttim, sonra oralara eşimin ve benim eşyalarımızı yerleştirdim, çünkü evdeki 2-3 şifonyer tarzı seyi kullanmayı hiç istemiyordum uzun zamandır çünkü cok eskiler ve kullandıkça kıllanıyodum. Neyse onların hepsini bosalttım.
Sonra yeni gelen bir şifonyerin 3 çekmecesini bosalttım, bebişin eşyalarına yer acılsın diye. Hersey süper oldu, tek eksik kendi iç çamasırlarıma yer bulamadım, hepsini torbalara sıkıstırdım, ama onlara yer bulacak enerjimde kalmadı((

Kenyaa bu arada benim gittiğim hastanede özellikle ac olup olmadığımı sordular ve ac olmanız gerekiyo dediler.

cnm yorma kendini çok fazla yaav lmaz:

kızlar ben eccük kaçayım bi duş falan alayım bayılcam şimdi valllaaa inanılmaz kötü oldum tansiyon oynadı galiba sıcaktan mafoldumben

Napiyonuz nan ben bu sabah doktora gittim bu sefer de bebis 880 gr olmus daha dun 780 di diger ultrasonda bi gunde 100 gr alirsa ben onu diil o beni dogurur :))) seker yukleme testi yapildi bi de idrar ve tam kan sayimi da sali cikcakmis sonuclar dr karnin cok sert kasilmalar basladimi dedi ben de yoo dedim sizinki de sert mi yaa :s sonra da alisveris merkezine geldik bebisimin ihtiyaclarini tamamladim sayilir bi pazardan alinacak citcitli badiler kaldi ayakkabi corap bi de ama daha hic etegi yok kokosumun yaa kisliklar ciksa da alsaak

selam kızlar sabah eşimi işe geçirdim yatağı toplarken ay az bi uzanayım dedim uznaış o uzanış:) saat 12 olmuş:) sonra kalk duş al ütü yap öğlen için azcık atıştır derken bu saat olmuş valla...

eee napıyonuz bakalımmm

kartanesi valla benim karnım sert değil bence ama ben senden bir hafta geride geliyorum karnım geçen hafta çok şişti bu hafta inmiş biraz bende hemoroid de vardı ya dün de bugün de çıkmadı Allah'a şükür. çıkmsın ya
ayyy ne heyecanı oluyordur di mi kıyafet almak bebişe ben daha alışverişe çıkamadım sabırsızlanıyorum güle güle sağlıcakla giydir inş kartanesi

kızlarrrrr ben geldim dr dan
sabah erkenden gittim şeker yüklemesi yapıldı sonuçlar güzel cıktı
bebeğime gelince kızım tam 750 gr olmuş boyuda normal haftadan bir hafta öndeymiş yani anası gibi uzun boylu olacak dedi
birde bebeğim aşağıda duruyomuş kızlar dr hep dinlenmen gerek dedi ayaklarını dik duvara uzan dedi sürekli

gözün aydın tatlıımm opuyorumnanaktan
anam bu tontiş 1 günde 100 frmmı almışş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok kızz birinden biri yanlış ölçmüştür.
sorsaydın dr. keşke cnm nasıl anlıcazki kasılmaların başladığını yaavss kafamçokkarıştı
bende istiyorum şu kışlıkların çıkmasını artık bende kot alcem oğluşumaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gözünm aydın karakızııımmm hihoyyyt
maşallah pamuk şekerimizde manken gibi olcek desenee
dikkat et cnmcım dinlenmeye çalış bari evdeyken :teselli:

meraba canlarrr bende geldimmmm
sabah kocişi işe yolladım sora azcık daha uyudummm kalktım evim temiz allahtanda bi iki bişiey vardı onnarı topladım soraaaaa cupp atladım arabaya gittim anacımı aldım florya sahile kahvaltıya gittik anacıımmla ayy temiz hava deniz kokusu çiçek börtü böcek derken bi iştahım açıldı ayu gibi yedim falla kaydirigubbakcemile3 sora biraz dolaştık falan derkene anacımı eve bıraktım kuaföre attım kendimi kaş bıyık operasyonu yaptım yüzüm gözüm açıldı nan delikafadulden sora evime geldim bi duş aldım attım kendimi yatağa kk ya bakam kankalara bi selam çakam dedim akşamki melankolik halden sora merakta bbırakmayam dedim :)) birazdan çıkacam tekrar arkadaşlarlan buluşcas bayada bi onnarnan takılırım akşam tekrar damlarımmm
kocişte işten gelünce gider artıkın hıh küçük eşek gitsin bakalım bende gezcem işteeeeee evde onu beklicem sankeeeeeeee çok beklerrrrrrr naniknanik

yapılışı: 25 ilmekle başlıyoruz.30 sıra haruşe ördükten sonra 10 sıra kesilirve beyaz iple 4 sıra düz pembe iple 4 sıra ters örüyoruz.9 sıra beyaz 8 sıra pembe olacak sonra kesiyoruz.gösterildiği gibi dikiyoruz.

kızlar çok güzel ve çok kolay kız analarına duyrulur

AYYY eteği yokmuş yesinler kokoşunuuu Canım henüz öyle dediğin gibi bir gerginlik yok bende sertte değil açıkçası çok fazla..İnşallah tahlillerinin hepsi güzel çıkar ..Kiloya bakma öyle inan biri ayrı diğeri ayrı doğduğunda bile çok farkediyor..Zaten geneldede doktorlarda söylüyorlar azı fazlası olabilir diye..Güle güle giysin cnm aldıklarınızı a.s. a.s.

Selam cnm hoşgeldin sende a.s. a.s.

Gözün aydın birtanemmm a.s. a.s.

Maşallah Durumuza nede güzel haberler verdirmiş annesine..Dinlenmelisin cnm bu doğru hayırlısı ama çok sevindimm..Sonuçların hemen verilmiş senin özel bir yeremi yaptırdın birde nasıl zor oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…