evet wannacım kesinlikle saglıklı besleniyorsun
kendine dikkat edeceksin ki bebeginde etkilenmesin
o zaten her halukarda senden besleniyor
wannacım 50 mglık yuklemesi yapılırken ac mı gittin
yoksa onemli degilmi
izmirda olmanin avantji var tabi. her yer ne guzel yakin.
ama muredaninda dedigi gibi buyuk evin derdi buyuk oluyor. ayyy, sanki vazgecirmeye calisiyormusuz gibi oldu. ama yaz dedin mi insan kendini cok yormamali ya. buyuk ev olunca valla misafiride bol olur.kaydirigubbakcemile3 hersey gonlunuze gore olsun.
ben kaciyorum. mutfaga sicak vurmadan azcik birseyler yapayim. sonra gelirim. bye.
Yorgunluktan ölüyorum resmen, bugün temizlik günüydü. Dün akşam eşimle eve ait olan battaniye yatak ötüsü gibi seylerin hepsini toparlayıp yüklüğe kaldırdık, nasılsa evin eşyalarını kullanmıyoruz diye.
Sonra bugün onlardan açılan rafları kadına sildirttim, sonra oralara eşimin ve benim eşyalarımızı yerleştirdim, çünkü evdeki 2-3 şifonyer tarzı seyi kullanmayı hiç istemiyordum uzun zamandır çünkü cok eskiler ve kullandıkça kıllanıyodum. Neyse onların hepsini bosalttım.
Sonra yeni gelen bir şifonyerin 3 çekmecesini bosalttım, bebişin eşyalarına yer acılsın diye. Hersey süper oldu, tek eksik kendi iç çamasırlarıma yer bulamadım, hepsini torbalara sıkıstırdım, ama onlara yer bulacak enerjimde kalmadı((
Kenyaa bu arada benim gittiğim hastanede özellikle ac olup olmadığımı sordular ve ac olmanız gerekiyo dediler.
Napiyonuz nan ben bu sabah doktora gittim bu sefer de bebis 880 gr olmus daha dun 780 di diger ultrasonda bi gunde 100 gr alirsa ben onu diil o beni dogurur :))) seker yukleme testi yapildi bi de idrar ve tam kan sayimi da sali cikcakmis sonuclar dr karnin cok sert kasilmalar basladimi dedi ben de yoo dedim sizinki de sert mi yaa :s sonra da alisveris merkezine geldik bebisimin ihtiyaclarini tamamladim sayilir bi pazardan alinacak citcitli badiler kaldi ayakkabi corap bi de ama daha hic etegi yok kokosumun yaa kisliklar ciksa da alsaak
kızlarrrrr ben geldim dr dan
sabah erkenden gittim şeker yüklemesi yapıldı sonuçlar güzel cıktı
bebeğime gelince kızım tam 750 gr olmuş boyuda normal haftadan bir hafta öndeymiş yani anası gibi uzun boylu olacak dedi
birde bebeğim aşağıda duruyomuş kızlar dr hep dinlenmen gerek dedi ayaklarını dik duvara uzan dedi sürekli
Napiyonuz nan ben bu sabah doktora gittim bu sefer de bebis 880 gr olmus daha dun 780 di diger ultrasonda bi gunde 100 gr alirsa ben onu diil o beni dogurur :))) seker yukleme testi yapildi bi de idrar ve tam kan sayimi da sali cikcakmis sonuclar dr karnin cok sert kasilmalar basladimi dedi ben de yoo dedim sizinki de sert mi yaa :s sonra da alisveris merkezine geldik bebisimin ihtiyaclarini tamamladim sayilir bi pazardan alinacak citcitli badiler kaldi ayakkabi corap bi de ama daha hic etegi yok kokosumun yaa kisliklar ciksa da alsaak
selam kızlar sabah eşimi işe geçirdim yatağı toplarken ay az bi uzanayım dedim uznaış o uzanış:) saat 12 olmuş:) sonra kalk duş al ütü yap öğlen için azcık atıştır derken bu saat olmuş valla...
eee napıyonuz bakalımmm
kartanesi valla benim karnım sert değil bence ama ben senden bir hafta geride geliyorum karnım geçen hafta çok şişti bu hafta inmiş biraz bende hemoroid de vardı ya dün de bugün de çıkmadı Allah'a şükür. çıkmsın ya
ayyy ne heyecanı oluyordur di mi kıyafet almak bebişe ben daha alışverişe çıkamadım sabırsızlanıyorum güle güle sağlıcakla giydir inş kartanesi
kızlarrrrr ben geldim dr dan
sabah erkenden gittim şeker yüklemesi yapıldı sonuçlar güzel cıktı
bebeğime gelince kızım tam 750 gr olmuş boyuda normal haftadan bir hafta öndeymiş yani anası gibi uzun boylu olacak dedi
birde bebeğim aşağıda duruyomuş kızlar dr hep dinlenmen gerek dedi ayaklarını dik duvara uzan dedi sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?