2009 Kasm Anneleri

tugbacım o örnege yakadan baslanıyo canım ben birturlu anlayamamıstım netten arastırırken bulmustum sayılarını nerden baslanacagını kac sıra orulecegini veriyordu bulabildiniz mi

kızz burdayım yaaa nerdesiniz anacıım deli olacağıım bi görünüp bi yok oluyonuzz klava:

burdayıs anacım yoktum ya dün akşamdan beri bakiyom kim napmış diyee sengözlerimebaksanab
ben bi bitirirsem su battaniyeyi bende deneyecegim bakalım yapabilecekmiyim opuyorumnanaktan

off yaa bende bişeyler yapmayı çok istiyom ama pek beceremiyomm sen nası bi battanıye yapıyosun kolay mıı modelini koysana bakemm

tugbacım o örnege yakadan baslanıyo canım ben birturlu anlayamamıstım netten arastırırken bulmustum sayılarını nerden baslanacagını kac sıra orulecegini veriyordu bulabildiniz mi

walla ben hiç anlamam anneme gösterdim şimdi o çok takıntılıdır 3-5 gün yapar söker yapar söker modelini çıkaırır :lepi:

annem bana küçüklüğümden beri yaptırır zorla cok beceremem bende batige bile yolladı beni opuyorumnanaktan

yaav ben bilemiyom bi türlüü,dantel biliyom ben zemuszemus

tıgba kızz senin yolladıgın patiği sıkıstırcam battaniyeden sora araya cok kolay o

bide benim oğlana sıkıştır mavisinden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tıgba kızz senin yolladıgın patiği sıkıstırcam battaniyeden sora araya cok kolay o

hee yaa görünüşte zor gibi görünüyo ama örmesi çok kolay ben bile örerim onuu :roflol:

bide benim oğlana sıkıştır mavisinden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oğlana olmass o patiktenn lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…