yaa bende hiç beceremem örgü yaa :kedi:
hadi ya çok şaşırdım aslında senin kadar marifetli bi hanım nası olurda yapamas aaaa valla şoklardayımmm :roflol:
nan sen evde adama yemek yap ta örgün kusur kalsın nan :roflol:
bak senin elinden gelmez o malum bişeyde bi enişteye göster modelini kıııı o iki dakkada çıkarır modeli örer falla hem oğlana hem de sanaaaa :roflol: aman sen zahmet etmeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
bak onu yaparsın sen :lepi:
adamı maymun etmişsin zatennn laelaelaelaelae
doğru söze ne denürkii alkisalkisalkis
kızııım ben sağa diom bunnarınki altın kaplı deyüüü :roflol:
kızz bu cerin nerde lanklava:
bize dedi akşama burda olun kendi gelmediiklava:
ceerüüün bittiin nan senn :mymeka:
slm cerin nasılsın
ayyy aplaaaaaaaaa biliodum nan kızcaaanızı ama napim lee
evde yalnız yatmak yemedi falla anamlara gittim ordada net yoktu aklım hep kk daydı olum vallaaa
ama iikide orda yatmışım gııı gece kaç defa uyandım korkuynan sora baktım annişte yanıma yatmış rahat rahat uyudum sora evde olsaydım gebermiştim demekki korkudan
ama ben önceden böle deelidim nannnn bu velet beni tırsak yapmış annadım ben onuuuuuu kafamçokkarıştı
delüüüüüü :roflol::roflol: kim yapıyo nan bu evin işinii :mymeka:
emme dikkatini çekerim örgü bilmem dantel bilirim dedim kaydirigubbakcemile3
heee eyü ozaman nan affettüm senüü :teselli::teselli:
bizde dedik bizi dikti buraya kendi gezdii kaydirigubbakcemile3
kim yapıyomuş evin işini kim yapcak lan kocan yapıyo tabee :roflol:
hee yaa bide dün duygu sömürüsü yapıyodu hafta sonu yanlızım kimse olmaz burda diye bizi dikti buraya kendi fıldır fıldır geziyoo
walla kıskanıyom kız
senin adamın gibi adamlar zaten sınırlı sayıda üretilmiş onlarıda hep kapmışşınızzz defolular bize kalmışşş :roflol:
annayışlı memişim benümmmmmm Şeniz kaydirigubbakcemile3
nan 2 gündür sürtmekten geç uyanıyom yaaa
kaynatmışınız yine
uğraşmayın muredamla yaaaaaa
kızz göbüş geçmiş memişii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok mutluyuummm :roflol::roflol:
dur enişteme bi maşallah çekimmm adamın maço olcaaa tutar falla bu mureda karısı bizi yoluk yoluk eder nannnn
allah daha da ii etsin yavrummmm sana ve oğluşuna kul kurban olsun kocişin bi ömür mutlu mesut olun muhabbetinizi daim etsin tatlışımmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?