2009 Kasm Anneleri

yaa bende hiç beceremem örgü yaa :kedi:

hadi ya çok şaşırdım aslında senin kadar marifetli bi hanım nası olurda yapamas aaaa valla şoklardayımmm :roflol:
nan sen evde adama yemek yap ta örgün kusur kalsın nan :roflol:
bak senin elinden gelmez o malum bişeyde bi enişteye göster modelini kıııı o iki dakkada çıkarır modeli örer falla hem oğlana hem de sanaaaa :roflol: aman sen zahmet etmeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

delüüüüüü :roflol::roflol: kim yapıyo nan bu evin işinii :mymeka:
emme dikkatini çekerim örgü bilmem dantel bilirim dedim kaydirigubbakcemile3

kızz bu cerin nerde lan klava:
bize dedi akşama burda olun kendi gelmedii klava:
ceerüüün bittiin nan senn :mymeka:

ayyy aplaaaaaaaaa biliodum nan kızcaaanızı ama napim lee
evde yalnız yatmak yemedi falla anamlara gittim ordada net yoktu aklım hep kk daydı olum vallaaa
ama iikide orda yatmışım gııı gece kaç defa uyandım korkuynan sora baktım annişte yanıma yatmış rahat rahat uyudum sora evde olsaydım gebermiştim demekki korkudan
ama ben önceden böle deelidim nannnn bu velet beni tırsak yapmış annadım ben onuuuuuu kafamçokkarıştı

heee eyü ozaman nan affettüm senüü :teselli::teselli:
bizde dedik bizi dikti buraya kendi gezdii kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ........................................ :roflol: :roflol:

nan 2 gündür sürtmekten geç uyanıyom yaaa
kaynatmışınız yine
uğraşmayın muredamla yaaaaaa

nan 2 gündür sürtmekten geç uyanıyom yaaa
kaynatmışınız yine
uğraşmayın muredamla yaaaaaa

kızz takmış bunlar benim kocamlan memişlerimee :roflol::roflol:
kıskanıyo karulaaarr :roflol::roflol:
anam cersuu kızz ben o ayakkabılar bayıldım yaavv nasıl güzeller öylee

dur enişteme bi maşallah çekimmm adamın maço olcaaa tutar falla bu mureda karısı bizi yoluk yoluk eder nannnn
allah daha da ii etsin yavrummmm sana ve oğluşuna kul kurban olsun kocişin bi ömür mutlu mesut olun muhabbetinizi daim etsin tatlışımmmmmmmmmmmmm

kızz göbüş geçmiş memişii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok mutluyuummm :roflol::roflol:

gızıımm memiş konusunda benimde senden kalır yanım yok yaneee
len bide herkes emzirince küçülür falan dio ama benim eltinin ki heç küçülmedi nan 7 ay oldu hala büyüyooooooo delikafadulden bi koca memişte o inek gibi oldu hahahah

ya şu hazırlık topicine bakmak istemiyom artık ne kaa çok şey almışınız ya manyak mısınız nesinizzz aaaaaaaaa

heeh şöyle nann Şeniz
kuzuum valla aslında hakikaten u mevzu derin yaa,benim kocişimin hiç aile hayatı olmamış senağlama,annesi yüzünden o yüzden ban bu kadar bağlı senağlama
kocişim hiç mutlu olmamışki evinde şimdi beni mutlu etmeye çalışıyo senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…