edoşş mavi ve yeşil renk tavsiye ediliyomuş bebek odası renklerinde odayı bi kaç kırmızı nesne ile canlandırın da diolar oo tam sen tarife göre oda yapıyon falla :))
bu resmini koyduğum 130 lira
canım ben böyle bişi alıcam bebişimin yanımda yatması için odası ayrı olacak
ben hem annemde kalıcam dogum yapınca tasımasıda kolay olacak
kenya bende böle bişide alıcam,annemde doğum yapcağım için lazım bide geceleri benim odada yatsın diye bunu kullanıcam bi kaç ay.ama almadan önce az bekle benim bulduğum çok değişik :lepi: mobilya gibi
bak şimdi resme bakın,o duvardaki raflar söküldü,klimada sökülcek.rafların olduğu duvara dolabı koyucaz,önüne beşiği zemuszemus bu koltuk balkonun önüne koncak bi tanede akrşı duvarda var.
benim ev çatı katı ya yamuk catı baya bi değişik olcek kaydirigubbakcemile3
tamam canım sen ne zaman alcaksın
gecen gordüm bitane baya bi eski besikler gibi sallanıyodu
acaba onu mu gördün
ay kıı odanda pek şirinmişşş kırmızıya dayanamam zaten hastasıyım hee :)) hiç belli olmuuo demi kaydirigubbakcemile3
işte oda burası köşedeki büyük sehpa ve ütü masası olmicak orda tabikiii o sehpanın olduğu yere az önce resmini koyduğum park yatak cuk diye oturuyo dimi kızlarrr
olur olur gayet güzel olur canım icine sinmesi onemli olan bebegin beşiğini utu masasının oldugu yeremi koyacaksın
bak şimdi resme bakın,o duvardaki raflar söküldü,klimada sökülcek.rafların olduğu duvara dolabı koyucaz,önüne beşiği zemuszemus bu koltuk balkonun önüne koncak bi tanede akrşı duvarda var.
benim ev çatı katı ya yamuk catı baya bi değişik olcek kaydirigubbakcemile3
ya işte diom ya edoşum zaten allah nasip ederse inşallah bebişim 1 yaşındaykene hamile kalsam nerdeyse 2 civarlarında falan kardeşi olsa hemen park yatak ona kalır yavru kuşa bi yatak alurum demi
sizin bu beşikte ne kadara kadar yatıyomuş bebişler sepet olanda 6 ay falandır heral kenya sen ondan sora napcan beşik mi alcan zuzum
sizin bu beşikte ne kadara kadar yatıyomuş bebişler sepet olanda 6 ay falandır heral kenya sen ondan sora napcan beşik mi alcan zuzum
sizin anneler nerde canlar hangi şehirlerde olucak doğumlar
ay gerçi edoşu biliyoh izmirde demi nan
kenya sen nere gitcen yavruş
sizin anneler nerde canlar hangi şehirlerde olucak doğumlar
ay gerçi edoşu biliyoh izmirde demi nan
kenya sen nere gitcen yavruş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?