2009 Kasm Anneleri

ya benim gibi terazi burcu kararsız bi insan nasıl seçim yapacak bilemiyom şu beşik melesi şimdi yine park yatak fikrine döndüm loo kaydirigubbakcemile3

hadi yaaa mafoldumbenmafoldumben ayvayı yedim nan ozaman,içimde bir umut vardı söndürdün nann kaydirigubbakcemile3
ya şu hazırlık topicine bakmak istemiyom artık ne kaa çok şey almışınız ya manyak mısınız nesinizzz aaaaaaaaa
kızzz valla benim aldıklarımın onda biri yok ordaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 küvetinden kovasına kadar aldım nan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slmlar cicişler nassınız bakalımmmm

slmmm tatlişkoooomm,eyimin cnmcııımmm opuyorumnanaktan

ay canımm kızım yine şanslı adammış ki senin gibi bi hatun almışş kaydirigubbakcemile5 herşeyi yapıyo ve kıymeti bilinio kendine aşık evine bağlı ciciş bi hatunu varrrr
ne karılar var adam bunnarı yapıyo gene yaranamıyo adamın yediği içtiği uyuduğu bile gözüne batıyo karunun böle tiplerde tanıyorummmm

kenya bebeeem hoşgeldin nası oldun gıı limon falan fayda ettimiii
bazen bende oluyom öle burnum falan tıkanıyo hah ayvayı yedim diom sora yatıp uyuyunca geçio ama yinede dikkatli ol c vitamini al bol bol bu sıcaklarda hamiş hamiş hasta olmayalım allahım korusun hepimiziiiiiiiiiiiiii hilç hasta olmadan doğuralım yavruşlarıııııııı

hee oda öyle diyo yavv,adam anasından çekmiş ya benide öyle olcak sanıyomuş senağlama kıyamam kız ben kocişimee..
allahım başımızdan eksik etmesin :Saruboceq::Saruboceq:
hele bide annemlerden ayırıp buraya getirdi ya beni ondanda çok korkmuş bazen hem ağlar hem anlatır senağlamasenağlama

iyiyim canım aksam hiç iyi olamıcamı sandım ama sabah kalkınca hiçbişeyim kalmamıstı Allaha sükür

Allah sizi birbirinize bağışlasın hep mutlu olun bundan sonra inş. :Saruboceq:

Allah sizi birbirinize bağışlasın hep mutlu olun bundan sonra inş. :Saruboceq:

ben iyiyim siz nassınız

amiiiinn cnm :Saruboceq: rabbim herkesin kocasını kendine bağışlasın,bebişlerimize bağışlasın :Saruboceq:

yaav bura gene inanılmaz sıcaaaakkk :bbo: okadar sıcakkii yemin ederim tariif edemem yaaa :bbo:
sabahtan kocişim odanın işlerini halletti,duvar rafları vardı onları söktü,resimlerimizi falan söktü,tv leri değiştirdi dıgıturku tasıdı.Bizim oturma odası bebişin odası olcak ya biz salona taşındık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
boya olcak önümüzdeki hafta falan oda şimdiden ön hazırlıkları yaptı.Şimdide yattı uyuyo.

bizde eşimin izin gününde odanın rengini değiştirmek istiyoruz ama ogün doktor işide var nasıl olcak bilmiyorum :uhm:
yavas yavas yerlerini halısını perdesini almak istiyoruz ama oda işi ne olur bilmiyorum hala muaallakta yani
sen yap fotosunu cek bakalım odanızın merak ediyorum hem fikir olur bizede opuyorumnanaktan

kızlar ya bişi sorucam şimdi benim bi tane küçük odam var oturma odası duvarlar klasik şampanya renk ve odada sadece siyahlı kırmızılı bi köşe koltuk var halısı beyaz giri ve hafif kırmızı renklere hakim yerler laminat yani duvarlar gibi açık renk perde de siyahlı beyazlı kırmızılı storlu şimdi bu odaya ben sadece beşik koyarak burada yatırıcam yavruşumu
oda genelde kırmızı renklere hakim ya sizce bi sorun olurmu hani renkler önemli falan diolar ya o bakımdan dedim internette bakıtm biras da odayı bi kaç kırmızı eşya ile canlandırabilirsiniz dio bi sorun olur mu ki acep
bide bu tonlarda bi odaya şimdi beşik pembe alsam olmas kırmızı alsam iice boğacak napsam nen

hemen koycam canikom.beğeneceğinizi umuyorum yav.
valla canikom bence,beşiği beyaz tonlarında almalısın yani krem felan gibi eğer pembe,kırmızı olursa çok fazla boğar.odanı hayal ettim bence süper olur yaa başka değişikliğe gerek yok.
benimde odamda kırmızı kanepem 2 tane onlar durucak odada mecburen çünkü gelen misafirleri onda yatırıyorum.
benim takımım beyaz üstünde mavi eskitmesi var.boyayıda ucuuuukk mavi yaptırıcaz.perde ve halı alıcaz tabii.

cerincim beyaz renkli besik güzel olur
o kaa deil yaa niye bebek etkilensin renk menk annelerimiz babalarmız bizi bunlara gore buyutmedi ya :)
oyun parkları cok kullanıslı oluyor diyolar ama onlar bana pek bi sade geliyor ben azcık süslü püslü olan sepetlerden alıcam yanımda yatması için

bu tam benim odaya uyan renkler kız erkek bebek içinde kullanılır odayı boğmaz da
ya şimdi allah nasip ederse ben hemen bi bebiş daha istediğim için bunu alim kızım yatsın kardeşi olunca ona bu ona kalır ona beşik alırım diye verdim son kararımı sanırım en sağlıklısı böyle olucak bunu sevip yatmassa yatak diilde sadece oyun parkı olarak kullanırım napim artık

yaa burda 2 tane arkadas var bu park yataktan almışlar şimdi bebişleri 2 yaşında 2side bazalı yatak aldı.eee buna verdikleri para boşa gittii.çok pişmanlar büyüyen yatak almadıklarınaa fikir olsun sanaaa...

edoşş mavi ve yeşil renk tavsiye ediliyomuş bebek odası renklerinde odayı bi kaç kırmızı nesne ile canlandırın da diolar oo tam sen tarife göre oda yapıyon falla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…