yaa benim gittiğim yerlerde hep var kışlık yaav.senin gittiğin yerlerde yok heralde tatlım.emme bu karılar ucuz alıyo yaav.
hee başka yok 0dan başlayan iyi yaa 200e alırsak ii
nan bi de chicconun ana kucağını sorduk 350 mi ne dediler oha felan oldum yaa :1shok:
aaaa ben aldım kızzz ana kucağı emme ev için olanından diyosun demii 140 liraya aldım.
sen araştır olmadı annenle ben buluşurum izmirde istersen alırım o dükandan 200 e :Saruboceq:
edacım sen babanla bu konularda rahatsın herhalde
benimki cok utanır bende utanırım
ee bakalım hayırlısı artık ama ben annemsiz doguramam yaa
ne kadar benim için endişelensede ondan baskasıyla yapamam
eşimde panikler kesin bakalım herseyin hayırlısı olsun
ben valla alışveriş merkezlerine gidiyom gıı indirimde olanları topluyom :jeyyar: du bi de ulustaki dükkanlara bakem kışlık var mı deyüü
hee benim babişkomla aram çok iyidir.annemi kıskandırcak akdar iyidir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama bence annensiz gitme yaav ben gidemem onlar olmadan allah korusun:Saruboceq:
anaaam tutumlu gacı böle olur tabii kaydirigubbakcemile3
bak cnm bence oralarda bulursun yavv.
:roflol: :roflol:
daha duur şu sezon indirimleri bi başlasın kızıma seneye giyceği yazlık elbiselerden alcaam ayy harika onlar yaa delikafadulden
cok güzel bu yaa edos bayıldım anakucagına sanırım kartanesi kanguruyu diyor
çok şekermiş nan hee bu ev için dışarda taşınmaz bi de taşımaamaçlı olanlar var ya ben onlardan alcam ama biraz hafif olmalıı hem evde de kullanılmalı
canım senin dediğin nasıl birsey fotosu falan varmı
hee biliyom onlarııı,hem oto koltuğu hem ana kucağı diye geçiyo onlarr.çok şekermiş nan hee bu ev için dışarda taşınmaz bi de taşımaamaçlı olanlar var ya ben onlardan alcam ama biraz hafif olmalıı hem evde de kullanılmalı
yok cnm kanguru değilcok güzel bu yaa edos bayıldım anakucagına sanırım kartanesi kanguruyu diyor
yok kız kanguru diil anakucağı yatırıyon bebişi sapından tutuyon taşıyon işte hastanede hep millet onla getirmiş bebişi
valla kocişim,babam ve annem gideriz biz.
ayyy ne utancam yaa insan babasından utanırmı kızz.
ben şimdi acıyom göbeemi babamda koyuyo elini hadi vur len vur len diyo :roflol:
nan nasıl battaniye kalın mı ben penye aldım 20 mi neydi
kış gelmesini bekliyom artık uzun kollu çıtçıtlı body bi de kadife tulum falan almak istiyoom bi de kızıma mini etek alcam kışlık ama yook dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?