2009 Kasm Anneleri

yaa benim gittiğim yerlerde hep var kışlık yaav.senin gittiğin yerlerde yok heralde tatlım.emme bu karılar ucuz alıyo yaav.

ben valla alışveriş merkezlerine gidiyom gıı indirimde olanları topluyom :jeyyar: du bi de ulustaki dükkanlara bakem kışlık var mı deyüü

hee başka yok 0dan başlayan iyi yaa 200e alırsak ii
nan bi de chicconun ana kucağını sorduk 350 mi ne dediler oha felan oldum yaa :1shok:

aaaa ben aldım kızzz ana kucağı emme ev için olanından diyosun demii 140 liraya aldım.
sen araştır olmadı annenle ben buluşurum izmirde istersen alırım o dükandan 200 e :Saruboceq:

aaaa ben aldım kızzz ana kucağı emme ev için olanından diyosun demii 140 liraya aldım.
sen araştır olmadı annenle ben buluşurum izmirde istersen alırım o dükandan 200 e :Saruboceq:

yaa şimdi millet elinde ana kucağı doktora getiriyodu hep yeni doğmuş bebişleri ev için olanla o farklı mı yaa kafamçokkarıştı

hee benim babişkomla aram çok iyidir.annemi kıskandırcak akdar iyidir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama bence annensiz gitme yaav ben gidemem onlar olmadan allah korusun:Saruboceq:

ben valla alışveriş merkezlerine gidiyom gıı indirimde olanları topluyom :jeyyar: du bi de ulustaki dükkanlara bakem kışlık var mı deyüü

anaaam tutumlu gacı böle olur tabii kaydirigubbakcemile3
bak cnm bence oralarda bulursun yavv.

:roflol: :roflol:

daha duur şu sezon indirimleri bi başlasın kızıma seneye giyceği yazlık elbiselerden alcaam ayy harika onlar yaa delikafadulden

bak bu benim aldığım cnm,ev için anakucağı

Eklentiler

• $Chicco-Dreams-Anakucagi__17842081_0.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 15
çok şekermiş nan hee bu ev için dışarda taşınmaz bi de taşımaamaçlı olanlar var ya ben onlardan alcam ama biraz hafif olmalıı hem evde de kullanılmalı

çok şekermiş nan hee bu ev için dışarda taşınmaz bi de taşımaamaçlı olanlar var ya ben onlardan alcam ama biraz hafif olmalıı hem evde de kullanılmalı
hee biliyom onlarııı,hem oto koltuğu hem ana kucağı diye geçiyo onlarr.
cok güzel bu yaa edos bayıldım anakucagına sanırım kartanesi kanguruyu diyor
yok cnm kanguru değil
yok kız kanguru diil anakucağı yatırıyon bebişi sapından tutuyon taşıyon işte hastanede hep millet onla getirmiş bebişi

cnm onlar çok ağır oluyo yaavv lmaz:
ben ölsem taşıyamam hemde habire arabadan sökmek gerkeiyo onu ben uğraşamam onlan kaydirigubbakcemile3
sen ozaman o oto koltuğunu niye alcaankii o senin dediklerin oto koltuğu ve anakucağı

bu iştee kartanemin dediği ana kucağı ve oto koltuğu

Eklentiler

• $Kraft_Tama_Oto_Koltuu_Siyah_fuya_en_ucuz_kraft_ana_kuca_______oto_koltu__u_kraft_ta__ima___s...webp
    9 KB · Görüntüleme: 16

he kalın battaniye şu renkli olanlar varya yumuşacık nan alsamıydım ki neysem ya eğer mahmutpaşada ondan ucuza bulmassam gider ordan alırım uzak bi yer deel nassaaa
evet ya bende kadife tulum alcammmmm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…