dimi kıssss güsel hastaneye falan götürürken dısarı cıkarırken giydirmek için aldım opuyorumnanaktan
ben hep 3-6 ay arası aldım ayakkabılarıda 2 no aldım 2 tanede 9 aylık body aldımben de aldım 3-5 tane bi da body alcam tamamdır gerisi 62 mi ne 3-6 aylık onlardan alem diyom onları sonra da alabilirim bebişin kilosuna göre
ben hep 3-6 ay arası aldım ayakkabılarıda 2 no aldım 2 tanede 9 aylık body aldım
şimdi kalanları azcık 3 ay alıcam 2 battaniye falan alcam anacım al al bitmez bu iş
ben hep indirimden aldım şimdiye kadar yoksa küçücük bi body 40 tl yaaaa
vallaha yok o yüzden ölçülü almak lazım zaten çabuk büyüyohee valla al al bu işin sonu yok mafoldumben
vallaha yok o yüzden ölçülü almak lazım zaten çabuk büyüyo
herkes ister evladı herşeyi giysin ama müsriflik olur bence gereğinden fazlası
bugun gittim bebe fuarina. cok guzel seyler vardi. bir tane hastane cikisi begendim, birde kapi susu. ama fuar oldugu icin perakende satis yoktu. esim gidip yerinden alicak. bebem hastaneden cibil cibil cikmiycak.sırnaşık şey
kızlar selam bi bakim dedim napıyonuz diye ben ayaklarımı duvara dayayıp uzanıyom dun akşam kınamız vardı çok yoruldum kötü oldum yollarda buun dinleniyorum akşam düğün var
bugun gittim bebe fuarina. cok guzel seyler vardi. bir tane hastane cikisi begendim, birde kapi susu. ama fuar oldugu icin perakende satis yoktu. esim gidip yerinden alicak. bebem hastaneden cibil cibil cikmiycak.sırnaşık şey
offf cok sıcak kızlar yaaaaaaaa...sız patlamıyomusunuz????bıde benım sıcaktanmı,ayakta durmaktanmı yoksa bebişlerimin hareketındenmı nedır bılmem rahmıme bıcak saplanıo gıbı oluo arada sıze olmuyomu yaaaaaaaa nıe sadece ban oluyo kardesımmmmmmmm:))))opuldunuz
ohh bee sonunda nazcığımında bi hastane cıkısı olacak yanii kaydirigubbakcemile3
ayy annesi ona londradan doldurur beaa opuyorumnanaktan
bu iii bi haber:lepi:
kız wanna bugün istanbul üfür üfür kızz nası yanıyon biz üşüdük nan ewdee kaydirigubbakcemile3bende yaniyorum sicaktan. elimde yelpazeyle yatip kalkiyorum.-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?