2009 Kasm Anneleri

nan serin serin dionuz,ne seen ne tubiş bi gel bura edoşş serinle eccük demiyonuzz klava:klava:

eee gızııımmmmmmmmm paraynan deel bu işler sıraynannnnnnnn
sen ben çimmeye gidiyom yüzeceeem geleceeem derken bizi çarıyomudun olummmmmmmmm ahan çatla işte bizde seründe dötümüzü dewürdük yatıyoh ama sağa gel demiyoh ohhh canuma deysünnn naniknanik

neyse nan gene sağa deel de egeme kıyamam atla da gel falla ohhhh yayla kimin burası acuk nefes al gııııı :1hug:

ay şu ciciş topicine bi bakam manyak karılar neler almışlar beni deli etceniz yauwwww kafamçokkarıştı
hey nerdeyse herşeyim tamam diyen gaciler şöyle bi güzellik yaparmısınız acep
şimdi aldığınız şeyleri tek tek liste halinde yazar mısınız marka ürün adı fiyat falan bu tar bilgilerle
çok ufak tefek badyleri falan geçiştirirsiniz hani 3 aylık badiden 5 tane falan diyede bi liste istiyom ya mureda yada nehir yada ikiniz birden en hazır sizsiniz galba nan yapın bi güzellik hacıla r

he nan cerin konuş kızz haftanın üçü beşi yüzmeye giderkene sen bizi çağırıyon muu:dilcikar:
off yaa millet neler alıyoo yazık benim kızımın 3-5 badiden başka bişesi yok

nehir ve mureda nan görmemişin bi oğlu olmuş hesabı en çok şeyi siz alıyonuz nan allan manyamışları anaaaaaammmmmmmmmmm laelaelaelaelae
ama hepsi çok datluuuuuuuuuuuuuu rabbim ağız tadıynan sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimizieeeeee canlaruuumm

he nan cerin konuş kızz haftanın üçü beşi yüzmeye giderkene sen bizi çağırıyon muu:dilcikar:

he laaaan aynen benim yavrumunda aynen :))
len tuba sen istanbılın neresinde oturuyon nan

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

yaparım emme canikom acil değil demi yavv :sinifsinif:
2-3 güne yaparun :sinifsinif:

arkadaşlar canınız sıkılmıyor mu bazen hayat bana anlamsız geliyor her günüm aynı

kızz aynı olurmu hergün lmaz: valla ben analmıyom hiç nasıl geçiyoo lmaz:

siz berramın cicilerini görseniz bir orat hurç dolu ne yazık ki eklemyi yapamıyorum of ya açıp bakıyorum öpüyorum içi boş kıyafetleri

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben yollucam yaa ona cici :lepi:

amiiiiin cnm beniiim hepimizinkini inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

siz berramın cicilerini görseniz bir orat hurç dolu ne yazık ki eklemyi yapamıyorum of ya açıp bakıyorum öpüyorum içi boş kıyafetleri

allahım içinde göstersin cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
eklemeyi anlatsın kızlar açık koymayı bende bilmiyom vallaa kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar canınız sıkılmıyor mu bazen hayat bana anlamsız geliyor her günüm aynı

kız psikopata mı bağladınklava: nen canın sıkılyo de bakem :teselli: hayat nasıl anlamsız geliyoo hayatının anlamı senin içinde büyüyoo zaten benimde her günüm aynı geçiyoo ama napıyım bende bebişimle olucağım günleri düşünerek rahatlıyorum

valla aynı geçiyor sabah kall kahvaltı işi yapılacak iş eeeeeeeee sonra boş bazen dışarı çıkıyom yapılacak bir şey yok yani kızım doğurayımda canım sıkılmasın.canım sıkılıyor diye admıda dışarı bırakmıyorum şimdi çık hava alıyım dedi. bir saatliğine gönderdimklava:

valla bebekimin ii olması içimde pıtır pıtır canlı olması bana yetiyoda artıyo bile onun bi tepiklemesiyle tüm dert tasa ve yorgunluklaırmdan arınıyom falla terapi gibi velet nannn sevgi kelebeğim benümm böceeem fındık kurdum yavruşummm ayyyyyyyyyy çok sefiyom yavruşumu yaa aşkım bebekimmm :asigim:

yaparım emme canikom acil değil demi yavv :sinifsinif:
2-3 güne yaparun :sinifsinif:

zaten onu düşünerek teselli buluyoruöm eşime diyom canım sıkılıyor diye ama her zman onu yanımda tutamam ki
senin hormonlar devrede bacım dur geçer yakında üzülme :teselli:
uf ya bu hormonlardan nedir çektiğimiz

ay bu nehir karısının arkadaşları da beni öldürcek her yerden bi hediye
abbaoww ne babaannede iş var ne halalar ne arkadaşlar yavruma ben ne alırsam o bide teyzesiynen annanesi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…