valla bebekimin ii olması içimde pıtır pıtır canlı olması bana yetiyoda artıyo bile onun bi tepiklemesiyle tüm dert tasa ve yorgunluklaırmdan arınıyom falla terapi gibi velet nannn sevgi kelebeğim benümm böceeem fındık kurdum yavruşummm ayyyyyyyyyy çok sefiyom yavruşumu yaa aşkım bebekimmm :asigim:
eşim bana diyor sen delimisin doğmamış bir bebeğe bu kadar bağlanırmı insan bazen içimden çıkarıp doyasıya öpesim gelliyor onunlan konuşuyom aldığım kıyafetleri çıkarıyom arada kokluyom öpüyom yerine bırakıyom eşimde hayretle bana bakıyor
ay bu nehir karısının arkadaşları da beni öldürcek her yerden bi hediye
abbaoww ne babaannede iş var ne halalar ne arkadaşlar yavruma ben ne alırsam o bide teyzesiynen annanesi :çok üzgünüm:
bu oğlanlar bizim kızlardan daha süslü olcakkaydirigubbakcemile3he laaaan aynen benim yavrumunda aynen :))
len tuba sen istanbılın neresinde oturuyon nan
yolla ben hacı babanın hayrına yoksam kızım cızcıblak kalıcak:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben yollucam yaa ona cici :lepi:
cerin karusu aşka geldii kaydirigubbakcemile3valla bebekimin ii olması içimde pıtır pıtır canlı olması bana yetiyoda artıyo bile onun bi tepiklemesiyle tüm dert tasa ve yorgunluklaırmdan arınıyom falla terapi gibi velet nannn sevgi kelebeğim benümm böceeem fındık kurdum yavruşummm ayyyyyyyyyy çok sefiyom yavruşumu yaa aşkım bebekimmm :asigim:
benim kızım dün çok hareketliydi bugün hiç kıpraşmıyoo :1no2:yaav bende deliriyom o kıprasıncaa kaydirigubbakcemile3
ne anlar onlar beeeeşim bana diyor sen delimisin doğmamış bir bebeğe bu kadar bağlanırmı insan bazen içimden çıkarıp doyasıya öpesim gelliyor onunlan konuşuyom aldığım kıyafetleri çıkarıyom arada kokluyom öpüyom yerine bırakıyom eşimde hayretle bana bakıyor
allahım sağlıkla kucağımızda göstersin cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
ay bu nehir karısının arkadaşları da beni öldürcek her yerden bi hediye
abbaoww ne babaannede iş var ne halalar ne arkadaşlar yavruma ben ne alırsam o bide teyzesiynen annanesi :çok üzgünüm:
bende bi yimek yiyem gelem öldüm açlıktan kafamçokkarıştı
eşim bana diyor sen delimisin doğmamış bir bebeğe bu kadar bağlanırmı insan bazen içimden çıkarıp doyasıya öpesim gelliyor onunlan konuşuyom aldığım kıyafetleri çıkarıyom arada kokluyom öpüyom yerine bırakıyom eşimde hayretle bana bakıyor
opuyorumnanaktan
ay canım benimde bebeğimin ne dedesi ne annanesi var... annanesi sizlere ömür... dedesi desen beni bile arayıp sormas saolsun arkadaslarım beklenen bi bebek olunca 6 sene olcak evleneli hep bebek yap yap diolardı bende zimi bakcanıs sizmi alcanıs ciciş diodum herkes bi yerden söz ben sununu vercem ben bunu vercem die die şimdide almya basladılar kudurmus gibi :roflol::roflol: bende inan cok saskınım demekki bunca yıl ne mal ne mülk biriktirmişim kendime cok güzel dostlar biriktirmişim bi corap bile alıp yollasalar beni düşündüklerini bilmek arkamda olduklarını bilmek acaip bi duygu çok seviyorum onları saolsunlarrrrrr en büyük servetim dostlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanseninde biz varıs kısss aaa ne dion bis alırısss özgemisee o benim adasım hemmmopuyorumnanaktan
burda birbirimize verdiğimiz manevi destek herşeye değer opuyorumnanaktan iyiki kasım annesiyimmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 diğer topiclerde bu kadar bağlı mı birbirine ya ben sizi çok seviyom gerçekten benim için çok özelsinizzzzz
ben yaptım yedim bile çokta kezzetli olmuştucokacimcoookpilav yapyım bari
bizim hewrüfte öle diyoo hele bi kucağıma alıyım anca anlarım diyoo :umursamaz: ayu nolcak:umursamaz:canım onların bizi anlamasını beklemiyom açıkçası biz herşeyi yaşıyoz onlar dışarda kalıyo doğunca onlarda idrak eedicek
Şenizburda birbirimize verdiğimiz manevi destek herşeye değer opuyorumnanaktan iyiki kasım annesiyimmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 diğer topiclerde bu kadar bağlı mı birbirine ya ben sizi çok seviyom gerçekten benim için çok özelsinizzzzz
Şenizvalla bende allaha şükrediyorum :Saruboceq: bu topiğe girdiğim içinnn :Saruboceq:
herkesi ayrı ayrı çok sevdim yaav.ailemişsiz gibii :lepi:
ayyyyyyy ösge kıssssssss o astronot tulumu ne öyle allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm resmen bittim yaaaaaaa çok güzel hacıııııııııı nerden buldun nan onuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?