2009 Kasm Anneleri

nan ikisini bi arada mı sölicen elif edaaaaaaa deyü seslenince çokta takım havası oluşturmuyo beaaa :uhm:

canım ohh ne güzel valla misss gibi köy havasıda almışsın bol bol
ya şifremi bende unutmuştum c.tesi günü hallettim sonunda şükür kaydirigubbakcemile3

kızzz destna napıyon ne zamandır konuşamadık neler yaptın bakim haftasonu gııı nereleri sildin süpürdün delüüüüüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3

günaydın narçiçeeemmm
ahmet yekta hımmm çok kelli felli laaaaaaaaaaaa adam ismi CADIARZU
karizma

heya teyzesi yaptığı eserlerin altına imzasını atsın şöle dolgun dolgunkaydirigubbakcemile3
oğluşum doğduda eserler çıkardı imza atıyo tatlımm yaa
güzel ama dimi söylemeside güsell
sen bebişine isim düşündünmü
bu arada ben yimek yapemm kociş gelcek ben hala pijamalı kaydirigubbakcemile2

kızzz destna napıyon ne zamandır konuşamadık neler yaptın bakim haftasonu gııı nereleri sildin süpürdün delüüüüüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar herkese güzel bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
günaydın canım
naptın cumartesi duruyu gördün mü sonuçlar nasıl
ben haftasonu girmedim yaa geçmişte 100 sayfa bakamadım

hoşgeldin canımm kız sen ev temizlemekten bi hal oldun haa
hepimiz hayırlı bi şekilde doğururuz inşallah canım
normal sezeryan farketmez hayırlısı olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunda

günaydın çıtırrrrrrrrrrrrrrrr a.s.

günaydın bebişimm opuyorumnanaktan

kıs sen steteskoplamı dinliyon bebeğini ay bende merak ettim bugun revirde gidip dinleyeyim kaydirigubbakcemile3
senin oğlan belliki ağır abi olacak annesi ondan ağır hareket ediyo baksana

benim kızım ÖZGE teyzesiiiiiiiiiiiii :lepi:

ya duru ismini acaip seviyommmmmmmmmmmmmm kocişe kabul ettiremedim bi türlüü
ya daha dorusu o kız olursa hep özge olsun istedi ona kıyamıyom kızıyla özel bi bağ olsun istedim ismini ben koydun deyü havaya girsin ecük zemuszemus
kızım duru olmicak amaaaa baak karakızımın kızııııııııııı duru oliyyyy yeğenim olceeeeeekkk opuyorumnanaktan

hehehe valla ev 3 katlıı her bi odasında emeğim var bi camlara tutmadım canım en aşağıda havuz katı var orayı da bıraktık kızkardeşim temizlerkene düştüü ödümüz koptuu 3 buçuk metreden boş havuza hemen acile gitti incinöme olmuş omzunda ve ppopsunda annem orayı kappatı hemen tabeeekız kardeş incinmiş ben hamile annemin boyu kısaa bilşeye uzanamadı sinir oldu valla temizlikçi kadımda anca camları sildii neyse sonra konuşuruk çok acımm bide duş aliyim öptüm seniiopuyorumnanaktan

gözünaydın canım ee anasına çekeceği boydan belli oldu desene
canım kafana takma fazla yorulma bol bol dinlen ağır kaldırma bişey olmaz
Allahın izniyle

geçmiş olsun canımm

canım Özgede çok güzel bir isim opuyorumnanaktan
Duru benim hep aklımda olan bir isimdi bir sürü isimde araştırdım ama baktım aklım duru dan başkasına ermiyo zaten kocişte bana bırakmıştı isim konusunu öyle olsun dedik bizde

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben sizi çokkkkkk özledim hemide acayipppppppp kaç gündür giremiyom dün de denize gittim cıbı cıbı zemuszemus nettınız balkalım fıstık ve içleri delikafadulden

cerın nan neden özgemıs sordun mu olumm ben olsam kıllanırım haa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: eccük çatam sana :roflol:

bende arın ayrıntıla gircem ınsallah temiz cıkar hersey bebişimi görcem özledim onu bakalım büyümüşmü benım dadlım opuyorumnanaktan

Günaydın bayanlar

günaydın mart opuyorumnanaktan

nan ikisini bi arada mı sölicen elif edaaaaaaa deyü seslenince çokta takım havası oluşturmuyo beaaa :uhm:

ben zaten kısaca elfida diyecemm :roflol: :roflol:

oo maşallah şeker
korkma bişi olmaz allahın izniyle dinlen sende akşamları
benim de bi ultrasonda 770 birinde 880 didiler nan arada 1 gün fark var :roflol: :roflol:
bebem 100 gr almış bi günde delikafadulden
boyuynan ilgili heçbişey demiyo bizim doktorlar yaa sorayım bi daakine baari
bende arın ayrıntıla gircem ınsallah temiz cıkar hersey bebişimi görcem özledim onu bakalım büyümüşmü benım dadlım opuyorumnanaktan
ayy ne güzel nan ayrıntılıda görmek pek hoş olii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…