günaydın canımm
yaww ne yapam bulamadım bi türlü heç biişeyi beğenemiyom oğluşuma
ben dee ben deee
:roflol: :roflol:
:roflol: :roflol:
elif eda olcak gaaba kociş bunu kabul etti sonundaa
günaydııınn
günaydın sana daa
yaa benim kız durmuyo hiiç çalışamıyom nan karnım kaynıyo gibiii
selam kızlarr hepiniiz çok özledimm yeni egeldim eve birde şifreyi unutunca siteye giremedim dellendim nihayet sorun çözüldüü inşş keyifler yerindedir biz iyyiyiz oğumla bbam köyde 3 katlı ev yaptı onu temizledik yerleştirdikk ben hamileyim diye annem hiç iş yaptırmak istemedii zorla yaptım ayak işlerini bana verdiler ama en sevdiğim şey merdiven inip çıkmak ahşap merdivenlerden herkes kolay doğuracan dedii<bide normal doğrumazsaamm soracam onlara yaa:))
günaydın narçiçeeemmm
ahmet yekta hımmm çok kelli felli laaaaaaaaaaaa adam ismi CADIARZU
karizma
günaydın canımgünaydınn kızlar hayırlı sabahlar herkese güzel bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımm kız sen ev temizlemekten bi hal oldun haaselam kızlarr hepiniiz çok özledimm yeni egeldim eve birde şifreyi unutunca siteye giremedim dellendim nihayet sorun çözüldüü inşş keyifler yerindedir biz iyyiyiz oğumla bbam köyde 3 katlı ev yaptı onu temizledik yerleştirdikk ben hamileyim diye annem hiç iş yaptırmak istemedii zorla yaptım ayak işlerini bana verdiler ama en sevdiğim şey merdiven inip çıkmak ahşap merdivenlerden herkes kolay doğuracan dedii<bide normal doğrumazsaamm soracam onlara yaa:))
günaydın çıtırrrrrrrrrrrrrrrr a.s.
ohh ne güzel annesi bebişin sağlıklı demekki çok güzel
kasları gelişiyomuşş hareket ederlerkenn maşallah
benim oluşum çok hareket etmiyo yada ben hissetmiyom çünkü steteskopla dinleyince içerde hiç durmuyo yani hareket sesleri geliyo
iştek ölee büyüyolar çok şükür
heya teyzesi yaptığı eserlerin altına imzasını atsın şöle dolgun dolgunkaydirigubbakcemile3
oğluşum doğduda eserler çıkardı imza atıyo tatlımm yaa
güzel ama dimi söylemeside güsell
sen bebişine isim düşündünmü
bu arada ben yimek yapemm kociş gelcek ben hala pijamalı kaydirigubbakcemile2
günaydın canım
naptın cumartesi duruyu gördün mü sonuçlar nasıl
ben haftasonu girmedim yaa geçmişte 100 sayfa bakamadım
canım gittim gördüm bebişimi 750 gr olmuş teyzesi boyuda bir hafta önde gidiyo biraz uzun olcak boyu dedi acaba neden kaydirigubbakcemile3
yalnız bebeğim çok aşağıda duruyomuş bu nedenle bol bol dinlenmen gerekiyo ve eve geldiğin zaman ayaklarını hep duvara daya yukarı kaldır o şekilde uzan bol bol dedi oda beni biraz endişelendirdi açıkçası
benim kızım ÖZGE teyzesiiiiiiiiiiiii :lepi:
ay ben yerim yerim Özgeni senin
kızzz destna napıyon ne zamandır konuşamadık neler yaptın bakim haftasonu gııı nereleri sildin süpürdün delüüüüüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3
gözünaydın canım ee anasına çekeceği boydan belli oldu desenecanım gittim gördüm bebişimi 750 gr olmuş teyzesi boyuda bir hafta önde gidiyo biraz uzun olcak boyu dedi acaba neden kaydirigubbakcemile3
yalnız bebeğim çok aşağıda duruyomuş bu nedenle bol bol dinlenmen gerekiyo ve eve geldiğin zaman ayaklarını hep duvara daya yukarı kaldır o şekilde uzan bol bol dedi oda beni biraz endişelendirdi açıkçası
geçmiş olsun canımmhehehe valla ev 3 katlıı her bi odasında emeğim var bi camlara tutmadım canım en aşağıda havuz katı var orayı da bıraktık kızkardeşim temizlerkene düştüü ödümüz koptuu 3 buçuk metreden boş havuza hemen acile gitti incinöme olmuş omzunda ve ppopsunda annem orayı kappatı hemen tabeeekız kardeş incinmiş ben hamile annemin boyu kısaa bilşeye uzanamadı sinir oldu valla temizlikçi kadımda anca camları sildii neyse sonra konuşuruk çok acımm bide duş aliyim öptüm seniiopuyorumnanaktan
ya duru ismini acaip seviyommmmmmmmmmmmmm kocişe kabul ettiremedim bi türlüü
ya daha dorusu o kız olursa hep özge olsun istedi ona kıyamıyom kızıyla özel bi bağ olsun istedim ismini ben koydun deyü havaya girsin ecük zemuszemus
kızım duru olmicak amaaaa baak karakızımın kızııııııııııı duru oliyyyy yeğenim olceeeeeekkk opuyorumnanaktan
ya duru ismini acaip seviyommmmmmmmmmmmmm kocişe kabul ettiremedim bi türlüü
ya daha dorusu o kız olursa hep özge olsun istedi ona kıyamıyom kızıyla özel bi bağ olsun istedim ismini ben koydun deyü havaya girsin ecük zemuszemus
kızım duru olmicak amaaaa baak karakızımın kızııııııııııı duru oliyyyy yeğenim olceeeeeekkk opuyorumnanaktan
Günaydın bayanlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben sizi çokkkkkk özledim hemide acayipppppppp kaç gündür giremiyom dün de denize gittim cıbı cıbı zemuszemus nettınız balkalım fıstık ve içleri delikafadulden
günaydın canlizim denizemi gittin kıs anam benimde sorduğum sroya bak zaten deniz burnunun dibi kaydirigubbakcemile3 ay bende yüzmek istedim bu hafta sonu ama düğün dernek falan vardı gidemedik denize neyn
nan ikisini bi arada mı sölicen elif edaaaaaaa deyü seslenince çokta takım havası oluşturmuyo beaaa :uhm:
oo maşallah şekercanım gittim gördüm bebişimi 750 gr olmuş teyzesi boyuda bir hafta önde gidiyo biraz uzun olcak boyu dedi acaba neden kaydirigubbakcemile3
ay ben yerim yerim Özgeni senin
ayy ne güzel nan ayrıntılıda görmek pek hoş oliibende arın ayrıntıla gircem ınsallah temiz cıkar hersey bebişimi görcem özledim onu bakalım büyümüşmü benım dadlım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?