ben dram ve fransız filmleri hariç hepsini seviyorum
bakalım arkadsım kirpi diye komedi türk filmini cok metetti bakcez bakem
kızlar aldığımız bebek kıyafetlerini normal deterjanlamı yıkıycaz
yoksa dalinin falan deterjanları var onlamı
kırmızı olduundan öle gıı üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun didimm :roflol:yohhh kırmızı deeldii senin kaaa güzel olaydı bende alurdum yiwrımm demi amaa :jeyyar: seninki çok güsel maşallahhh testeren güzel günnerde giysünn :roflol:
nolcak nan şimdi yorgan kullanmıcaz mııbide herseye karisiyor gibi oluyor ama nevresimlerin yorganlari hic kullanisli degil. sadece sus yani. en guzel battaniyeye sarinca oluyor.opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol:kocam bana pinti denildiğini duysa bi tarafıynan güler heral o kaa acaip para harcıyom ki adam şoklarda kaydirigubbakcemile3 emeğine yazık kolay kazanılmıyo o para sen bilirsin ama dio benim bi kulaktan girio digerinden pırrrrrrrrrr :))
:1shok:arkadaşlar bebek arabası aldınız mı? dün baktım hiç bişe anlamadım modellerden begendıgım de 1500 idi.
:roflol: :roflol:yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızzzz o ne öle sen sürmüyon kendi kendine mi gidio :roflol:
aman diem bacı pierre cardinin falan ne kaaa kullanışlı modelleri var 200 liraya gidip o kaa para verme sakın yauww bak gene pinti dicekler heeee lülülülülülü
BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI VE KURALLARI
Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver
HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )
KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
kıslar benim bebişim allah sağlık versin kısmet delüsü cıktı maşallahhh baska arkadasımda bi koli hazırlamıs şaşkınım yaffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
günaydın canımmgünaydın gı aseba hadi anacım artık bulun isimleriiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
ben dee ben deeebende yaza alıcam tatlım valla kışın arabalan nere çıkcakki bu cocuk yav.oto koltuğuda chiiconunkini alıcam :lepi:
:roflol: :roflol:anam zaten seni aşaaası kurtarmas chicco al senn
ülen yaz günü bu eda garusu camı pencereyi dayalayıp yatıyodur şeytan dio gir eve herşeyi sil süpür o baştan bida alsın :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol:park sensörü ha manyak ya sabah sabah yine güldürdün beni nann
elif eda olcak gaaba kociş bunu kabul etti sonundaaadamım senin bebeeen adı nolcak olum bak doğacak yakında isim yok aaaaaaaaa ayuptuu yauwww
günaydııınngünaydın kızlarr
nasılsınız hepinizin haftasonu güzel geçmiştir umarım
hepinize mutlu ve huzurlu bi hafta geçirmenizi dileyrumm
günaydın sana daagünaydın tatlı annişler bebişler
nasılsınız bakemm
bende iyiyim şükür sivri bi karınla dolaşıyom hele bide bebiş kafasını tam göbikime dayayıp yatıyo iyice sivriliyo çok komik oluyom
yaaaa bende isimini ayarlamadımm ahmet kesinde yanına bi isim düşünüyoz yani ek olarak
bide ben çift isim seviyomm
mesela ahmet esat,ahmet yekta
bilmom daha düşünüyok bakalım ne olur hayırlısı
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar herkese güzel bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
günaydın sana daa
yaa benim kız durmuyo hiiç çalışamıyom nan karnım kaynıyo gibiii
günaydın tatlı annişler bebişler
nasılsınız bakemm
bende iyiyim şükür sivri bi karınla dolaşıyom hele bide bebiş kafasını tam göbikime dayayıp yatıyo iyice sivriliyo çok komik oluyom
yaaaa bende isimini ayarlamadımm ahmet kesinde yanına bi isim düşünüyoz yani ek olarak
bide ben çift isim seviyomm
mesela ahmet esat,ahmet yekta
bilmom daha düşünüyok bakalım ne olur hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?