günaydın kızlaar a.s.
ne habersiniz?
bende arın ayrıntıla gircem ınsallah temiz cıkar hersey bebişimi görcem özledim onu bakalım büyümüşmü benım dadlım opuyorumnanaktan
nan içini ferah tutişin içine şaibe mi karıştı nan cerin muredaya çıkmışş laelaelaelaelae
tööbe tööbee
bi insanın kalbinin bu kadar temiz olduğuna inanasım gelmedii :roflol: :roflol:
ama bana nazlışımın yağmuru çıkmııışş süppeeer :lepi:
kızz valla sana sorak artık bişeyi yapakmı yapmayakmı diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen kararı ver kaydirigubbakcemile3günaydınnnnn heee hacıııı duyda inanma ne kaaaa temiz kalpliymişük looo edoşnan ben zemuszemus
ya zaten ben hamiş olduğumdan beri erenlere karıştım karışacam la ay aklımdan ne geçse oluyo canım ne çekse hiç olmadık yerlerden önüme geliyo falanbu tarz şeylerrr iyi saatte olsunlaa gıııı :1shok:
günaydın cnmm opuyorumnanaktangünaydın canımm
yaww ne yapam bulamadım bi türlü heç biişeyi beğenemiyom oğluşuma
anaaaam senin kızda bana adaş olcek haaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanelif eda olcak gaaba kociş bunu kabul etti sonundaa
günaydın karakızııımmm opuyorumnanaktangünaydınn kızlar hayırlı sabahlar herkese güzel bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
anam destna ne çok yoruyon yavrum sen kendini,enerjinede hayranımselam kızlarr hepiniiz çok özledimm yeni egeldim eve birde şifreyi unutunca siteye giremedim dellendim nihayet sorun çözüldüü inşş keyifler yerindedir biz iyyiyiz oğumla bbam köyde 3 katlı ev yaptı onu temizledik yerleştirdikk ben hamileyim diye annem hiç iş yaptırmak istemedii zorla yaptım ayak işlerini bana verdiler ama en sevdiğim şey merdiven inip çıkmak ahşap merdivenlerden herkes kolay doğuracan dedii<bide normal doğrumazsaamm soracam onlara yaa:))
ayy geçmiş olsun cnm zemuszemushehehe valla ev 3 katlıı her bi odasında emeğim var bi camlara tutmadım canım en aşağıda havuz katı var orayı da bıraktık kızkardeşim temizlerkene düştüü ödümüz koptuu 3 buçuk metreden boş havuza hemen acile gitti incinöme olmuş omzunda ve ppopsunda annem orayı kappatı hemen tabeeekız kardeş incinmiş ben hamile annemin boyu kısaa bilşeye uzanamadı sinir oldu valla temizlikçi kadımda anca camları sildii neyse sonra konuşuruk çok acımm bide duş aliyim öptüm seniiopuyorumnanaktan
günaydın cnmm opuyorumnanaktanGünaydın bayanlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben sizi çokkkkkk özledim hemide acayipppppppp kaç gündür giremiyom dün de denize gittim cıbı cıbı zemuszemus nettınız balkalım fıstık ve içleri delikafadulden
oo maşallah şeker
korkma bişi olmaz allahın izniyle dinlen sende akşamları
benim de bi ultrasonda 770 birinde 880 didiler nan arada 1 gün fark var :roflol: :roflol:
bebem 100 gr almış bi günde delikafadulden
boyuynan ilgili heçbişey demiyo bizim doktorlar yaa sorayım bi daakine baari
senin bebişede maşallah canım
senin kıs günde 100 gr alıyosa yandın sen anacım kaydirigubbakcemile3 nası doğurcan sen bu cimcimeyi maşallah ona
boyunu ben sordum özellile meraklıyımdır kaydirigubbakcemile3
ayy cnm hadi gözün aydınn opuyorumnanaktanbende arın ayrıntıla gircem ınsallah temiz cıkar hersey bebişimi görcem özledim onu bakalım büyümüşmü benım dadlım opuyorumnanaktan
günaydın kızlaar a.s.
ne habersiniz?
günaydın mart opuyorumnanaktan
hee yaaa cok ıyı oluyo cok sıcak ancak denız serınletıyo agac altında boırde pıknık mangal yaptık ohhhh cok ıyı geldı valla iş iş bir yere gidemiyoduk yogunlukdan sositosositogünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben sizi çokkkkkk özledim hemide acayipppppppp kaç gündür giremiyom dün de denize gittim cıbı cıbı zemuszemus nettınız balkalım fıstık ve içleri delikafadulden
günaydın canlizim denizemi gittin kıs anam benimde sorduğum sroya bak zaten deniz burnunun dibi kaydirigubbakcemile3 ay bende yüzmek istedim bu hafta sonu ama düğün dernek falan vardı gidemedik denize neyn
ayy bende sabırsızlanıyorum ban amı dedın kı 1 gun fark var dıyeben zaten kısaca elfida diyecemm :roflol: :roflol:
oo maşallah şeker
korkma bişi olmaz allahın izniyle dinlen sende akşamları
benim de bi ultrasonda 770 birinde 880 didiler nan arada 1 gün fark var :roflol: :roflol:
bebem 100 gr almış bi günde delikafadulden
boyuynan ilgili heçbişey demiyo bizim doktorlar yaa sorayım bi daakine baari
ayy ne güzel nan ayrıntılıda görmek pek hoş olii
günaydın zerencim opuyorumnanaktan
ay bende c.tesi gördüm bebişimi canliz kocaman olmuş ekrana sığmıyo kaydirigubbakcemile3 bile düşün
sende yarın inşallah güzel sonuçlarla geleceksin datlum opuyorumnanaktan
benımkı 22 haftalık kac gr dırdı teyzesı benım oglum 2 hafta küçük ama 500gr varmıdır kı :uhm:
ayy cnm hadi gözün aydınn opuyorumnanaktan
iyi bak oğlanın pipisinedee artıkın aklında kalmasın nann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın zeren hoşgeldiinn a.s.
bakacam bakacam :jeyyar: :jeyyar: artık oglum yada kzızım dıye seveyım ya ıçımde hisde beni delirtiyo zaten bi susmuyo cok bilmiş ses :mymeka: yaa bu arada cekılıs mı yaptınız nan ben kıme cıktım ban akım cıktı sositososito
kenya canım bana o battanıyeyı göndee bılırsın cok saol zahmett ettın canım yaaqa delikafadulden
Muredacım günaydınnnnn
benımkı 22 haftalık kac gr dırdı teyzesı benım oglum 2 hafta küçük ama 500gr varmıdır kı :uhm:[/QUOTE .!.:canlizim benimki c.tesi 24+2 de 750 gr dı
BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI VE KURALLARI
Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver
HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )
KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
aaaa bana küçük annemiz çıkmışşşşş :lepi:
kenya canım bana o battanıyeyı göndee bılırsın cok saol zahmett ettın canım yaaqa delikafadulden
çatlak karuuu nolcek :mymeka:
günaydın tatlı anneler. benım kıde 22 haftalık 450 grgünaydın mart opuyorumnanaktan
hee yaaa cok ıyı oluyo cok sıcak ancak denız serınletıyo agac altında boırde pıknık mangal yaptık ohhhh cok ıyı geldı valla iş iş bir yere gidemiyoduk yogunlukdan sositososito
ayy bende sabırsızlanıyorum ban amı dedın kı 1 gun fark var dıye
benımkı 22 haftalık kac gr dırdı teyzesı benım oglum 2 hafta küçük ama 500gr varmıdır kı :uhm:
hayırlı sonuçlarla gelirsin inş. canımmbende arın ayrıntıla gircem ınsallah temiz cıkar hersey bebişimi görcem özledim onu bakalım büyümüşmü benım dadlım opuyorumnanaktan
günaydın canım iilik senden nabergünaydın kızlaar a.s.
ne habersiniz?
nan içini ferah tutlmaz: kamera karşısında çektikk.cerin karısı temiz kalplimiş iine doğmuş :lepi:
özgeme alıcam hediye bendeee :lepi:
günaydın cnmm opuyorumnanaktan
ama bulun artık bi isim yaavvv
500 civarıdır canım önceden küçük gözükmesine bakma benimkide öleydi şincik 1 hafta öne geçtibenımkı 22 haftalık kac gr dırdı teyzesı benım oglum 2 hafta küçük ama 500gr varmıdır kı :uhm:
yaww ben yaremi nirden bulacam gerçi face kaydolmuşmuydu bu gacı bi bakem
BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI VE KURALLARI
Kartanesi-Nazlı
Canliz-Kenya
Karazeytin-Annembirmelek
Aseba-Yarem21
Krispi-TuğbArif
Cerin-Mureda
Destna-Ebisce
Karakız-İtek
Wannababy-Nehiriver
HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )
KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
gülegüle kullansın canım bebişinBizde dün kızıma kot pantolon aldık:)) Birde bir kac tane emzik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?