2009 Kasm Anneleri

nan bırak çocuğu kendi haline yaa :mymeka:
mezdeke aç gıı oynasın eccük içerde :roflol: :roflol:

he valla ya doğdukrtan sonra da dinletirsem ben uyurum o da yaramazlık yapar herhalde
zaten bu zamana kadar kolbastı ve halay çekti bebişim en iyisi ben akşamları yatarken dinleyim ki benim uyuduğum saatte bebişimde uyusun sabaha kdrkaydirigubbakcemile3

işte 3 lt içmeye çalışıyom 12 bardak falan mı oluyo ne bilem yaa
sana fazla geliyo iste demekki ictigin su tatlim vücudunun okadar suya ihtiyaci olmadigi halde iciyosun ve cok sIK tuvalete cikiyosun....tamam havalar cok sicak ama ihtiyacin yoksa okadar suya böbreklerin yorulur...
3 litre 15 bardak eder yuhh yani kizz karnindan su sesleri gelmiyomu

abowwwwwww
anacım ama benim acayip uykum geldi dinlerken
bebişim nasıl cazgırlık yapar bu müzikte
ne dinletcek peki
betoven ya da mozarrrrrrrt var onlar olurmu gı
seni dinlendiriyo ama bebiskoyu hareketlendirio
bide dogunca düsün, eltimde dinledi simdi oglu cok yaramaz belki onunla cok ilgisi yok yaramazligi karakter meselesi ama yinede sonradan ugrasmak zorunda kalma yaniopuyorumnanaktan

ya benimde anlamadığım meyve çok tüketirim çokta su içerim içtiğim suyunda hiç çeteresini tutmadım ama bu herkesin ihtiyacına göre bişi bencee

bu arada canım dinletme çocuğa o müziklerii kuran dinlet eşin gelince konuşsun sen konuşş bu haftalarda baba sesinide tanıyor ve acayip tepki veriyor deneyin ve görün bi tepikkksositososito

çok fazla su bende içemiyorum anca 1,5 lt ama bunun yanında süt var tabi meyvede çok yiyorum acaba yinede az mı diyorum bu defa dok gidince soracam

Bayanlar konuyla ilgisiz olacak ama 2 saattir internette arastırıyoruım bulamadım, bebişimiz oluyor diye esimle bir camera almaya karar verdik, eşim evdesin bütün gün araştır seç alalım dedi ama ben hiçbirsey anlamıyorum aranızda bu aletlerden anlayan var mı??????

sanırım bu su ihtiyacı bünyeyle alakalı kızlar,bide ortamla tabikii.
şimdi ben 50 derece sıcakta nasıl 1,5 lt suyla durayım yaav sadece gece uyandığımda içiyom ben 1,5 lt yi.bende su sebili var 3,5 günde değişiyorum damacanayı yani 19 lt 3,5günde içiyorum.

anacım eşim bebişimi azdırıyo zaten
onun sayesinde yaramaz olcek
keşkem bana çekse normalde çok uysalım ama kapı gıcırtıların da bilem oynarızkaydirigubbakcemile3eccük çingenelik var herhalde

al anacgim resim kaliteleri mükemmel profesyonel isi
biz bu tarzlardan alicaz gecen gittik baktik istedigimiz gibisi yoktu ama sahane tavsiye ederim CANON ve NIKON bu konuda en iyi markalar

al anacgim resim kaliteleri mükemmel profesyonel isi
biz bu tarzlardan alicaz gecen gittik baktik istedigimiz gibisi yoktu ama sahane tavsiye ederim CANON ve NIKON bu konuda en iyi markalar

coook sagol canım ama aslında fotoğraf makinesi anlamındaki kamera degilde, video kamera anlamındaki kamera yı kastetmistim:)

yok kız suyum az diil
iki doktor da suyun çok iyi dediler ben zaten sürekli su içen biriyim zorla da diil yani susuyorum ve içiyom karpuz da yiyom
doktor yine de iç dedi
bilmem fazla mı diil mi de susuyom yaa canım istiyo gördükçe zorla içmiyomkiii
Cooook sagol; ilk soru hard diske yazanlar mı daha kullanıslı yoksa memory stick liler mı???
memory sticke yazanları direk alıp bilgisayara atman kolay olabilir ama muhtemelen memory stickin hafızası hard diske göre küçüktür bu da dışarıya bi yere gittiğinde az kayıt yapmana sebep olabilir bendeki sd ram'a yani karta yazıyo çıkarıp bilgisyara atabiliyom rahatlıkla

hee kız elif onlar foto mak.
benim de var mı dijital makinam da kociş amerikaya giderse profesyonel olanlardan alcak banaa

hee kızz ben çok iyi anlamamda azbuçuk iştee.sende yardım et kızaa kaydirigubbakcemile3
bizimkide memory kaydediyo

Peki aptal bir soru olacak ama madem ki memory stick liler daha kullanıslı fiyatları neden 100 $ civarı daha düşük sizce??

hee kız elif onlar foto mak.
benim de var mı dijital makinam da kociş amerikaya giderse profesyonel olanlardan alcak banaa

benimde digital makinam var ama bende istiyon profesyonel makinaya,
bende vardı lensi gittiii :sinifsinif::sinifsinif:
bakalım ona ne zaman sıra gelir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…