nan bırak çocuğu kendi haline yaa :mymeka:
mezdeke aç gıı oynasın eccük içerde :roflol: :roflol:
sana fazla geliyo iste demekki ictigin su tatlim vücudunun okadar suya ihtiyaci olmadigi halde iciyosun ve cok sIK tuvalete cikiyosun....tamam havalar cok sicak ama ihtiyacin yoksa okadar suya böbreklerin yorulur...işte 3 lt içmeye çalışıyom 12 bardak falan mı oluyo ne bilem yaa
seni dinlendiriyo ama bebiskoyu hareketlendirioabowwwwwww
anacım ama benim acayip uykum geldi dinlerken
bebişim nasıl cazgırlık yapar bu müzikte
ne dinletcek peki
betoven ya da mozarrrrrrrt var onlar olurmu gı
kartanem ya suyun mu azmış senin canım
ama benim suyumda çok iyi demişti doktor
normalde su içen biri değilim
1.5 en fazla 2 lt içiyom gün de
ama benim de bildiğim sadece su içmekle olmuyo meyvelerin suları da çok faydalıymış
ben karpuz çok tüketiyom belkim ondan iyidir
sen 1 lt için karpuz şeftali üzüm tüket cnm
kartanem ya suyun mu azmış senin canım
ama benim de bildiğim sadece su içmekle olmuyo meyvelerin suları da çok faydalıymış
nan bırak çocuğu kendi haline yaa :mymeka:
mezdeke aç gıı oynasın eccük içerde :roflol: :roflol:
ya benimde anlamadığım meyve çok tüketirim çokta su içerim içtiğim suyunda hiç çeteresini tutmadım ama bu herkesin ihtiyacına göre bişi bencee
bu arada canım dinletme çocuğa o müziklerii kuran dinlet eşin gelince konuşsun sen konuşş bu haftalarda baba sesinide tanıyor ve acayip tepki veriyor deneyin ve görün bi tepikkksositososito
Bayanlar konuyla ilgisiz olacak ama 2 saattir internette arastırıyoruım bulamadım, bebişimiz oluyor diye esimle bir camera almaya karar verdik, eşim evdesin bütün gün araştır seç alalım dedi ama ben hiçbirsey anlamıyorum aranızda bu aletlerden anlayan var mı??????
martcım sor bakalım ben eccük çakarım kaydirigubbakcemile3
al anacgim resim kaliteleri mükemmel profesyonel isi
biz bu tarzlardan alicaz gecen gittik baktik istedigimiz gibisi yoktu ama sahane tavsiye ederim CANON ve NIKON bu konuda en iyi markalar
yok kız suyum az diilkartanem ya suyun mu azmış senin canım
bilmem fazla mı diil mi de susuyom yaa canım istiyo gördükçe zorla içmiyomkiiisana fazla geliyo iste demekki ictigin su tatlim vücudunun okadar suya ihtiyaci olmadigi halde iciyosun ve cok sIK tuvalete cikiyosun....tamam havalar cok sicak ama ihtiyacin yoksa okadar suya böbreklerin yorulur...
3 litre 15 bardak eder yuhh yani kizz karnindan su sesleri gelmiyomu
seni dinlendiriyo ama bebiskoyu hareketlendirio
bide dogunca düsün, eltimde dinledi simdi oglu cok yaramaz belki onunla cok ilgisi yok yaramazligi karakter meselesi ama yinede sonradan ugrasmak zorunda kalma yaniopuyorumnanaktan
memory sticke yazanları direk alıp bilgisayara atman kolay olabilir ama muhtemelen memory stickin hafızası hard diske göre küçüktür bu da dışarıya bi yere gittiğinde az kayıt yapmana sebep olabilir bendeki sd ram'a yani karta yazıyo çıkarıp bilgisyara atabiliyom rahatlıklaCooook sagol; ilk soru hard diske yazanlar mı daha kullanıslı yoksa memory stick liler mı???
Cooook sagol; ilk soru hard diske yazanlar mı daha kullanıslı yoksa memory stick liler mı???
memory sticke yazanları direk alıp bilgisayara atman kolay olabilir ama muhtemelen memory stickin hafızası hard diske göre küçüktür bu da dışarıya bi yere gittiğinde az kayıt yapmana sebep olabilir bendeki sd ram'a yani karta yazıyo çıkarıp bilgisyara atabiliyom rahatlıkla
hee kız elif onlar foto mak.
benim de var mı dijital makinam da kociş amerikaya giderse profesyonel olanlardan alcak banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?