2009 Kasm Anneleri

napıyonus kıslar halim kaçtı valla çok sıcak ondanmıkii ütü yapıcam daha yığılmışş çamaşır var

şu cinsellik işine gelincee kızlar bu ara aşırı istek oluyor gerçi bi yasak yok ama 33 .haftadan

sonraa biim doktor kuzene yok demiş dahakaydirigubbakcemile3

sağol canım alış veriş yaparken oralara da gitcem zaten gidince bakıcaam..... ben söylemem kızım olcak diye..maviyi beğenirsem sorun olmasın :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hee daha çok 33.haftaya yaavv :lepi:

sağol canım alış veriş yaparken oralara da gitcem zaten gidince bakıcaam..... ben söylemem kızım olcak diye..maviyi beğenirsem sorun olmasın :roflol:

yav hakkaten bende uyuz oluyo sanki oğlanlar mor,lila giyemez

geçen gün halamlar babbannemler geldi istanbuldan annem bbeişin eşyalarının çoğunu ordan ısmarlamıştı halama okadar tatlı şeyler almışkii beşik içii nevresimii falan hastane çıkışları bbattniyelerii ördüklerii şeyler patik ayakkabılar falan bayıldımm ama benim ev küçük odaya bi ayar çekip öyle getiricem eve şimdilik köyde duruyolar bide bbannem hamile elbisesii almışş ama çok şeker hamilleikten sonrada giyilir çok şık halamda diyokii bebişler bi doğsun herşey onlara daha size hediye falan yok hakikkaten insan kendini bile unutuyorr

destan yazmışım yaaa ebisce nerdeee kıslarr nerden bulcam bu kızı ben yawss

ne kaynattınız gene azçık uyuyayım dedim üst komşu çocuklarının gürültüsünde uyandım destna teyzen gitti mi kız

hepsi hayırlı olsun canım .... sağlıkla giysin bebişin... sende elbiseni güle güle giy...

hepsi hayırlı olsun canım .... sağlıkla giysin bebişin... sende elbiseni güle güle giy...

amin canım inşş hepimiz sağlıkla mutlulukla kucaklarız bbeişlerimizide giydirriirz inşş

yarem benim teyzem gelmedikii sen karıştırdın heralde canım

ayy sorma dün akşam ben de ütüye başladım bi yandan sıcak bastı bi yandan da ütü masasının üstündeki bezin lastiği gevşemiş çıktı yerinden çok sinir oldum yaa bak öğlen alım diyodum unuttum gittim bebişe battaniye aldım iimi

kartanme böylemi kızz battaniyen bak benim oğlanınki bu zemuszemus

evet naan aynısııı
sen kaça aldın gıı

gıı git bak hazırlık topcinee benim hastane çıkışım çok tatlı teyzesii kırmızı kırmızııı
ebiş de tatilde bu arada haftaya gelir cebi var bende verem sana msnden

pişt nereye gittiniiiizzzz

kızlar doktor bana su içiyonmu dedi ben de 2-2.5 içiyom heralde dedim 2.5 az en az 3 içmen lazım dedi kafamçokkarıştı
sabahtan beri bu 3. şişem anaam wcye gitmekten bi haller oldum
bu arada bebişin başı aşağıdaymış aa dönmüş mü ne ii dedim doktor da ohoo akşam baksak ters dönmüş olur dedi :roflol: ben çatlak da sevindiydim döndü diyee

evet dilmuhtu şimdi hatırladım ay hastane çıkışı çık tatlı ya ne kadar aldınız bakem

15 parça canım benimki içinde iki takım var yani
bi tulum, bi de altlı üstlü hırkalı yelekli bi takım daha yapabilcek şekilde şapkaları battaniyesi falan var 70 e aldım bilmiyom artık pahalı mı ucuz mu :1shok: 10 parçalar 40 falanmış ben de çift takım var 70 iyidir diye düşündüm aldım kafamçokkarıştı

yaaa aynısımı kızz kaydirigubbakcemile3
ben 30 liraya aldımdı nannn mafoldumben

yauw bulantılar yok düşük tehlikesi şimdide şişkinlikk hoffff kocişi özledim nann delikafadulden
:jeyyar: :jeyyar: delikafadulden delüüü

ÇATURTU KARUSU MSJ YAZMIŞ BEBİŞLERİDE KENDİLERİDE COK İİLERMİŞ HERKESİ ÇOK ÖZLEMİŞ ÇOK SELAMI VAR ÖPÜO SİZİopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s sende çok slm söle çaturtuya Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…