pişt nereye gittiniiiizzzz
kızlar doktor bana su içiyonmu dedi ben de 2-2.5 içiyom heralde dedim 2.5 az en az 3 içmen lazım dedi kafamçokkarıştı
sabahtan beri bu 3. şişem anaam wcye gitmekten bi haller oldum
bu arada bebişin başı aşağıdaymış aa dönmüş mü ne ii dedim doktor da ohoo akşam baksak ters dönmüş olur dedi :roflol: ben çatlak da sevindiydim döndü diyee
bitane yetmiyoduda 2 oldu mikser :roflol::roflol:
15 parça canım benimki içinde iki takım var yani
bi tulum, bi de altlı üstlü hırkalı yelekli bi takım daha yapabilcek şekilde şapkaları battaniyesi falan var 70 e aldım bilmiyom artık pahalı mı ucuz mu :1shok: 10 parçalar 40 falanmış ben de çift takım var 70 iyidir diye düşündüm aldım kafamçokkarıştı
yaaa aynısımı kızz kaydirigubbakcemile3
ben 30 liraya aldımdı nannn mafoldumben
bitane yetmiyoduda 2 oldu mikser :roflol::roflol:
hıı aynısı ben de mavi aldım çünküm inekleri beğendim naniknanik
hee 20 ye aldım bi de yanına 2.5 liralık çıtçıtlı bodylerden hediye ettiler zemuszemus
nan canliz şu alıntıları adam gibi yap be kızııımm senin alıntıları okuyana kadar göbeem çatlıyo bee :mymeka:
hadi ya 15 parça almıştım 30 ytl hemide kaliteliydi tabi indirimdeydi
anacım sen kazıklandın 70 alınır mı baktılar sende para çok her hal ondan
gıı git bak hazırlık topcinee benim hastane çıkışım çok tatlı teyzesii kırmızı kırmızııı
ebiş de tatilde bu arada haftaya gelir cebi var bende verem sana msnden
slm kıslar
ne örüyonuz bekem
ben de bir taraftan klasik müzik dinliyom
arkadaş hedaye ettiydi. tchaıkovsky nin bir albümü işte
ama inanın dinlediğim andan itibaren bebişim hareketlendiki sormayın
şimdiden alıştıram da uysal olsun miniğimsositososito
ama ne yalan söyleyim bneim uykum geliyo yaw:bbo:
bak mureda tek kazıklanan sen diilmişin gıı delikafadulden
bilmem gaari tomuycuk marka iyimiş sanırım içime sindi aldıklarım içinde en çok onu sevdim bi de chiccodan aldığım penye hırkaları ayy altlarına bi de etek alabilseydim kaydirigubbakcemile2
kızlar şimdi bu bebeler ne zaman ayakkabı giymee başlıcak patik mi giydircez başta
bi de kot mot ne zamandan başlıyolar giymeyee -tatlicadiarzu-
bunun çocuk da doğar doğmaz piyano çalmaya başlıcak nan :roflol:slm kıslar
ne örüyonuz bekem
işte 3 lt içmeye çalışıyom 12 bardak falan mı oluyo ne bilem yaaben yine ipin ucunu kacirdim yaaa
üst komsum geldi bebegin cicilerine bakmaya kadin hasta oldu kasimda dügünü var öyle bir gaza geldi ki bu gidisle evlenmeyi beklemden cocuk yapar :roflol:
kiz kartanesi okadar cok su böbreklerini yorar fazla icme suyunda fazlasi zararmis..8 10 bardak arasi ic ...yeterli oluyomus
bak mureda tek kazıklanan sen diilmişin gıı delikafadulden
bilmem gaari tomuycuk marka iyimiş sanırım içime sindi aldıklarım içinde en çok onu sevdim bi de chiccodan aldığım penye hırkaları ayy altlarına bi de etek alabilseydim kaydirigubbakcemile2
kızlar şimdi bu bebeler ne zaman ayakkabı giymee başlıcak patik mi giydircez başta
annaam kızz sendee bendee yedikmi kazığııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bak mureda tek kazıklanan sen diilmişin gıı delikafadulden
slm kıslar
ne örüyonuz bekem
niye nan sen ucuza almışın :lepi: bak muredalar da 10 parçayı 40 a aldılar
olsun çok sevdim ben bunu :roflol:
tchaikovsky dinleyen kisilerin bebekleri dogduktan sonra cok cazgir oluyo..eltim bizzat denedi cok meraklidir böyle entel seylere simdi oglunu zaptedemiyo...sende ayni hataya düsme sekerimlmaz:
ayy sağol canımmm bu yaren bana kazıklanmışın diyo yaa :gitme:ay bayıldım kıss maşallah ne ciciler almışın prensesineee güle güle giydirirsin inşş
msnden konuşuruk ozaman bu meseleyii ben ütü ve yemek işini halldedeyim biii
bu arada ben wcye gitmekten bezdim her an donuma işiycekişim gibii hissediyom çokta su içiyorum hararetim oluyorr çok sıcakk benim bebek 20. haftadan berii baş aşağıya duruyorr doğuma kadar öyle dursa iyii
al işte ben dediiimmtchaikovsky dinleyen kisilerin bebekleri dogduktan sonra cok cazgir oluyo..eltim bizzat denedi cok meraklidir böyle entel seylere simdi oglunu zaptedemiyo...sende ayni hataya düsme sekerimlmaz:
anam bu kız bebekken yürütecek kızını
anacım ilk adım ayakkabıları diye ayrı satıyorlar benim bildiğim
18 numaradan mı ne başlıyor
ayakkabıya benzer altıyumuşak bebek ayakkabıları var ya ondan giydirecez önce gı
abowwwwwww
anacım ama benim acayip uykum geldi dinlerken
bebişim nasıl cazgırlık yapar bu müzikte
ne dinletcek peki
betoven ya da mozarrrrrrrt var onlar olurmu gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?