2009 Kasm Anneleri

he doğru dimiş valla benimde iç karnım dar nan işte bak pörtledi bebek bde 13 haftam kaldı allah nasipederse oda günü gününe gelürseeee yaniiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 senin iç karnın 3 oda bi salon maşallah :roflol::roflol::roflol:

abbaaoowwww elim işte gözüm oynaşta olursa böle olur nann kkya girecem deyü pilavı piç etmişim laaaaa bu nası tuz öööööööööööööö ben bunu yersem valla fıçıya dönerün laelaelaelaelae

hee vanna kuduruyo yemek diyene atlıcak ha valla vurur seni kenya hela birde peynirli börek deseydın tümden pestilin çıkmıstı delikafadulden

ben diyim sen zıçtın yolar bu karu seniii:roflol::roflol:

ben yemek yiyem gelürün opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızz bende patlıcanları yaktım çaktırmaa emiii :1ninca::1ninca:

triplex yavrum benımkı ay ınsallah genişdirde fazla kılo almam saten tontonum diye dalga geçiyolarrrr senağlama

hahah kızımmmm itekle elüfsun da triplex iç karın var kaç katlı kaç salonlu bilmem karular kaçıncı aya gelmiş hala dümdüz duvar gibiler nannnnnn delikafadulden

canım nerden buluyon bu lafları yaa :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızz bende patlıcanları yaktım çaktırmaa emiii :1ninca::1ninca:
abooooooooooo beceriksiz karıkar telef ettiler yemekleri kafamçokkarıştı
sıkıyosa ne yiceni söleseneeee lülülülülülü

he nan nehir sölesene sıkıyosa vanna agzını burnunu dümdüz eder valla :sm_cool: :roflol:

aaaaaaa sen yemek mi yapıyonnnn :1shok:
hayret bugun dışarda yemiyonuz mu nan :roflol:
ay bebeeem ya sen yorulmuşundur yat boşver murat gelünce yapsın yeniden bi patlican yemeeee lülülülülülü hee bide ayaklaruna masajda yapsın o kaa yoruldun sen o patlicanları yakarkene aman deyim allahhhhhhh korusun bişi olur sağa sora gıııııııı :roflol: :roflol:

ben yine konudan uzak kaldim ,mart getmüs kartanesüde gitmis ama ben yinede cevap verem okurlar elbet

coook sagol canım ama aslında fotoğraf makinesi anlamındaki kamera degilde, video kamera anlamındaki kamera yı kastetmistim:)

Peki aptal bir soru olacak ama madem ki memory stick liler daha kullanıslı fiyatları neden 100 $ civarı daha düşük sizce??
canim benim o resmini eklediklerim ayni zamanda video kaydida yapio iki islem bir arada.yüksek cözünürlüklü ama sen video kamera istiyosan yinedee bu iki markanin üstünde kalitelisini bulmaniz zor ...
diger soruya gelince onlar satisa sunuldugunda icinde hafizasi az memorykart bulunuyo genelde fiyatlari onun icin düsük oluyo, ama resim kaliteleri ve video kaliteleri yüksek cözürnürlüklü olunca o kart cabuk doluyo ya aktarim yapman gerekli bunu her zaman yapamicagin icin sende icine hafiza kartini yüksek GB aliyosun ayni hesaba gelio

hee kız elif onlar foto mak.
benim de var mı dijital makinam da kociş amerikaya giderse profesyonel olanlardan alcak banaa
deel anacum videoda kaydediyolar bunlar ikisi birarada...

ayy süpermis yaaa nesli nerden buldun bu bilgileri icimize su serptin
bende 6 7 kilo arasi oynuyorum..bu gidisle ben 13 15 kilo arasi tamamlarim herhalde bu hamileligi...ama unutulan suki lohusa istahi diye bisey var..pek cok hamile dogumla birlikte sisligini atiyo ama gelen istahla daha fazla kilo alio:bbo:

hala mı yiyonuz birbirinizi neennn
bana tlf geldi aksam misafirim geliii
iki börek acam yaavvv :) milfoyden :)))))

bende istiom milföyy böregini cok severim canimi cekttin yaaacokacimcoook

wannacım amacım seni ozendirmek deel valla bende cok özeniyom biri bişi diyincede ben burda püsürlüğümü gösteriyodum işin kolay yoluna kacıyomda
hem zaten ozenilcek bişide deil yaptıgım

nolcak şişcen yakında dadlı deyıp durma nan öglen dedın senın yüzünde çikolata yedın sus nan boğaz lafı etme yasakkelime

ye canliz nolcak zaten çiçkosun bi çikolataynan mı öldün yane lülülülülülü
aaaaaaaaa burası da topicten başka herşeye döndü nazi kampı mı nan burasuuuuuuuu
sölerun işte eccük boğazınıza sahip olun be nefis terbiyesi yapın zemuszemus

:roflol::roflol::roflol: anaaamm çatlıcan nan sen kıskançlıktaannn :roflol::roflol:
napayım anacım ağzımda gümüş kaşıklan doğmuşsam benim suçum neee :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…