2009 Kasm Anneleri

wannacım amacım seni ozendirmek deel valla bende cok özeniyom biri bişi diyincede ben burda püsürlüğümü gösteriyodum işin kolay yoluna kacıyomda
hem zaten ozenilcek bişide deil yaptıgım

yusuf yusuufff delikafaduldendelikafadulden
helall nan wannaya ne hale getirmiş siiziiiii kaydirigubbakcemile3

wannacım amacım seni ozendirmek deel valla bende cok özeniyom biri bişi diyincede ben burda püsürlüğümü gösteriyodum işin kolay yoluna kacıyomda
hem zaten ozenilcek bişide deil yaptıgım

ne oldu gııı tırstın mı vannadan bide özür dile tam olsun laelaelaelaelae

canliz mureda valla kız bende özeniyom ama nasıl bişi oldunu biliyomda vanna ozenmesin diye konusuyom yoksa beni kimsecik korkutamaz naannnn :)

:roflol::roflol::roflol: anaaamm çatlıcan nan sen kıskançlıktaannn :roflol::roflol:
napayım anacım ağzımda gümüş kaşıklan doğmuşsam benim suçum neee :roflol:
para babasısın gızım yersın altınla bile yersin sen
sen kım ecıktın nan kurada valla bu kadr konusuyok seni hele çikin bişi al topa koyarlar seni gümüş gaçıkcıııııııı kaydirigubbakcemile3
yusuf yusuufff delikafaduldendelikafadulden
helall nan wannaya ne hale getirmiş siiziiiii kaydirigubbakcemile3

hee gıı sunlara bak tısıklar delikafadulden

:roflol::roflol::roflol: anaaamm çatlıcan nan sen kıskançlıktaannn :roflol::roflol:
napayım anacım ağzımda gümüş kaşıklan doğmuşsam benim suçum neee :roflol:

:roflol: ağzında gümüş kaşuk kuşu zaten altın kaplı nan istanbul menkul kıymetler borsasu gibi karusun haaaaaaaaaa :roflol:

cerin çıktı nan banaaa :lepi:
beğendiği beşiği alam diyom ne dersin :roflol::roflol:

bağa çıktı nannn :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
valla bilmem yedi düvele yayarun bi yamuk yaparsaaa:roflol:
o deelde olum karu bide tubaya falanda hediye yollicakmış olmas kızım neeeen kızımın kısmetini allan dubasına yediriyonn baağane ona pinti krispi ne alursa şansına :roflol:

yaa rahat rahat konusamıyacazmı yavv dısarıda cıkmayon o zaman mıllet yolda bırseyler yıyo

he nan konuş canliz kırk yılın başı bi karıştırmadan adam gibi laf ettin haaa konuş gı arkandayım (ama sadece arkanda bi durumda arazi olurun) :roflol:

listeyle kim ilgileniyodu bu arada arka sayfalarda gözüme takildi simdi bulamiyorum benim kizim hala erkek diye yaziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…