yi bacım yide sekerini ölçtürdünmü
wannacım amacım seni ozendirmek deel valla bende cok özeniyom biri bişi diyincede ben burda püsürlüğümü gösteriyodum işin kolay yoluna kacıyomda
hem zaten ozenilcek bişide deil yaptıgım
wannacım amacım seni ozendirmek deel valla bende cok özeniyom biri bişi diyincede ben burda püsürlüğümü gösteriyodum işin kolay yoluna kacıyomda
hem zaten ozenilcek bişide deil yaptıgım
ivetttttttttttttttttttt a.s maşallahhhh diyemdeeee şekerim alt sınırda doktor istediğini yi dedii :lepi: ama ben biraz daha mokunu çıkarırsam herbişeyi yasak etcek galba :roflol:
para babasısın gızım yersın altınla bile yersin sen:roflol::roflol::roflol: anaaamm çatlıcan nan sen kıskançlıktaannn :roflol::roflol:
napayım anacım ağzımda gümüş kaşıklan doğmuşsam benim suçum neee :roflol:
yusuf yusuufff delikafaduldendelikafadulden
helall nan wannaya ne hale getirmiş siiziiiii kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: anaaamm çatlıcan nan sen kıskançlıktaannn :roflol::roflol:
napayım anacım ağzımda gümüş kaşıklan doğmuşsam benim suçum neee :roflol:
canliz mureda valla kız bende özeniyom ama nasıl bişi oldunu biliyomda vanna ozenmesin diye konusuyom yoksa beni kimsecik korkutamaz naannnn :)[/QUO
hadi nan ordan korkutamazmıs kızım resmen altına yaptın nan naniknanik naniknanik
yusuf yusuufff delikafaduldendelikafadulden
helall nan wannaya ne hale getirmiş siiziiiii kaydirigubbakcemile3
para babasısın gızım yersın altınla bile yersin sen
sen kım ecıktın nan kurada valla bu kadr konusuyok seni hele çikin bişi al topa koyarlar seni gümüş gaçıkcıııııııı kaydirigubbakcemile3
hee gıı sunlara bak tısıklar delikafadulden
canliz mureda valla kız bende özeniyom ama nasıl bişi oldunu biliyomda vanna ozenmesin diye konusuyom yoksa beni kimsecik korkutamaz naannnn :)[/QUO
hadi nan ordan korkutamazmıs kızım resmen altına yaptın nan naniknanik naniknanik
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
ahh canım kıyamam yaa özü delele özendirmek istemedim
heee laaaa şu vannadan korktuğum kaa babamdan korkmadım nan bennn :roflol:
para babasısın gızım yersın altınla bile yersin sen
sen kım ecıktın nan kurada valla bu kadr konusuyok seni hele çikin bişi al topa koyarlar seni gümüş gaçıkcıııııııı kaydirigubbakcemile3
hee gıı sunlara bak tısıklar delikafadulden
cerin çıktı nan banaaa :lepi:
beğendiği beşiği alam diyom ne dersin :roflol::roflol:
yaa rahat rahat konusamıyacazmı yavv dısarıda cıkmayon o zaman mıllet yolda bırseyler yıyo
:roflol: ağzında gümüş kaşuk kuşu zaten altın kaplı nan istanbul menkul kıymetler borsasu gibi karusun haaaaaaaaaa :roflol:
heee laaaa şu vannadan korktuğum kaa babamdan korkmadım nan bennn :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?