canimi cekittin nolcak simdi
klava:
sen benim yerimede ye ben yarin gider alirim simdi evde milföy yok bende yarin yerim olur biter
pislukkk nası dalga geçio yauwwwwww :mymeka:
naaan mureda beşik dedinde gıcık oldumm yaaaaaaaaaaa o dun beğendiğim park yatak varya hani benim odaya uyan kırmızı gri ya ondan stokta kalmamış huff beee hepsiburadada indirimdeydi orda yok 130 liraya almak varken şimdi 160 alazaaam
oo canlizzz bak sen bi battaniyeye tav oldun ben kızın çeyizini dizdirecem mureda gacisine :roflol:
bak kızz vardır bundada bi hikmett,sen büyüyen beşik all dinle beniiii zemuszemus
ahaaaaa wanna gelmişşş kaçın nann yemek adı veren gacılarrr
anam ii diyonda gı oda döt kaaa o yatağan boyu kaç sen bilin mi 1.80 nan ben nereme sokacam o yatağaaaa bende çok sefdim onu da apla yer yok yaaaa bi kaç sene sora o kırmızı koltuğun haşatı çıkar ikinci bebede olunca onu atar o odayı full bebe odası yaparun napeemmm
şeyy benim azcık işim varda gelirim bi ara :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
hee kıskananlar çatlasıınn :roflol:
:mymeka::mymeka: hangi akla hizmet aldınsa o köse koltuğuu :mymeka:
bak kanepe olaydı birini ayırır ora koyardın.
neyse gülüm sen mecbur o beşiği alacaaann özgem onda yatacak 2.ci gelince özgeme yatak alırsın artıkın
kaydirigubbakcemile2 kız aslında benim böle şeylerde hiç şansım yoktur biliyon mu hep sinameke tipler çıkar bana kaydirigubbakcemile3
bi keresinde yurtta kızlarnan çekiliş yaptık taaa mı herkeste bi telaş hediyeler alınıyo falan ben aldım millet ohh bi zevk ki sorma nan akşam oldu hediyeleri verces ama millet neler almış aklın çıkar nan sıra bana geldi kız bağa ne verdi biliyon mu kullanılmış bi tane tükenmez kalem hani şu ilaç firmaları veriyo ya bi tanede ortasına bastığında cikliyo ya o anahtarlıktan :roflol: :roflol: :roflol: bütün kızlar bi tarafıynan gülmüştük duruma bu arada hepimizde oda arkadaşıyıs yane samimi durumuda vardı kızında bilmem öle bişi olmuştu kopmuştuk o bütün gece :roflol:
ne bülem apla heves nan aldık bi kere :çok üzgünüm:
ya bide varya 1 senedir sadece 1 yatılı misafir ağırladım orda bi kerede kızlar geldiğinde serin diye üstüne oturdum daha da heeeç oturmadım bilene yauww
abbaaoowwww elim işte gözüm oynaşta olursa böle olur nann kkya girecem deyü pilavı piç etmişim laaaaa bu nası tuz öööööööööööööö ben bunu yersem valla fıçıya dönerün laelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızz bende patlıcanları yaktım çaktırmaa emiii :1ninca::1ninca:
wannacım amacım seni ozendirmek deel valla bende cok özeniyom biri bişi diyincede ben burda püsürlüğümü gösteriyodum işin kolay yoluna kacıyomda
hem zaten ozenilcek bişide deil yaptıgım
ne oldu gııı tırstın mı vannadan bide özür dile tam olsun laelaelaelaelae
heee laaaa şu vannadan korktuğum kaa babamdan korkmadım nan bennn :roflol:
hee dur acitasyon yapam az daha nan :jeyyar:
şey bi de abla ben sizi çok sevdim size abla diyebülümüyüm :roflol:
kocam geldü dur yemek yediremde musait olunca gelürün o pilavı da yerse tabeee tansiyondan öldürecem adamı haaa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?