2009 Kasm Anneleri

anaaa demedin yaa hiç :mymeka: kuzunumu görceen seenn :lepi: bende c.tesi gidicem gene izmire kontrolee görcem oğluşumuuuu :lepi:

anam yaparsın yaav odasınıda sonra napcaan herşey bi anda olmuyokii :sinifsinif:

tabiki biliyorum cnm yaa.
ama şöyle bi tarafsız gözlee bi okumayı denesenee lmaz:lmaz:
çok sert olmuş :kedi::kedi::kedi: ama cerin bişey demedi cnmcım yaa yanlış anlamamıştır sanmam kaydirigubbakcemile5
inşallah canım, allah hepimize olmayana da kendi evini nasip etsin

amiiiiiiiinnn :Saruboceq: allahım bizede ogünleri gösteeerr :Saruboceq:

valla dedğim gibi tamamen ölesine yazdım hiçte kızmandan yazdım herzamanki gibi sadece anlattım yani gerceği yazdım hediye hediye edilirmi edoş ama önemsemedim şaka yazdım neyse yaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

anaamm,bak kocana ozaman cnmm opuyorumnanaktan yaa bende misafirden çok cabuk sıkılıyom :kedi::kedi:

yaa misafirden sıkılmak deil benimki zaten öle cok kalabalık ve sık gelmiyolar ama görümceme ifrit oluyom yaa 17 yasında ama cok konusuyo yaa
bide ben iş yaparken bişeye elini sürmüyo dana
dün barbunya ayıklıyoz bende sizle yazısıyorum bana diyoki yenge fasulye bitti cantadan koysana ayıklıyım diyo deli oldum yaa kendin al ayıkla dedim klava:

:roflol::roflol::roflol: allahtan benimkiler bi hayliii uzakta cekemem vallaa

kızlar chicconun sabunu bebe yagı sampuanı pudrası pişik kremi bişi daha vardı hatırlayamıyom ama bide cantası 45 lira tek tek hesaplayınca 80 liraya denk geliyo bide cantasını alamamıs oluyosun gördünüzmü bu ürünü alayımmı sizce

:roflol::roflol::roflol: allahtan benimkiler bi hayliii uzakta cekemem vallaa

yaa diyom ben cekecem ama tam böle cins yasında yaa emir veriyo gibi konusunca deli oluyorum yoksa öle herseye kızan biri deilim en azından kahvaltı hazırlarken tabakları catalları koy oturuyo mutfakta bana bakıyo kötükedihüso

ben pudra ve sabun almıycağım bide oda çantayı beğenmediğim için tek tek aldımpudra önermiolar doktorlarr edoşta sabun önermioo:roflol::roflol:

allammm yaaaa klava:klava:

yaa bulasıklar beni bekliyo neyse kocis gelince yıkarım yaa
amaaan sabah hallet kızz kocişlen ilgilen eccük zemuszemus

ben aldım cnmcım ondan 32 liraya :lepi: çok süper valla
şampuan yok ama pişik kremi,pudra,sabun,ıslak mendil,bebe yağı,güneş kremi var

ben pudra ve sabun almıycağım bide oda çantayı beğenmediğim için tek tek aldımpudra önermiolar doktorlarr edoşta sabun önermioo:roflol::roflol:

cantayı bende begenmedim ama genede iş görür bide tek almaya kalkınca acayip pahalıydı yaa pudranın ve sabunun ne zararı var:uhm:

cantayı bende begenmedim ama genede iş görür bide tek almaya kalkınca acayip pahalıydı yaa pudranın ve sabunun ne zararı var:uhm:

pudra özellikle kız cocuklarında kullanılmamalıymıs sebebini hatırlamıom bugün hemsire arkadasta dedi bide topak topka oluomus cişi emip pişike neden oluomus

cok iyi almıssın valla bizimkinde sampuan var diyemi pahalı yoksa kazıklamaya mı calısıyolar
unuttugum üründe ıslak mendilmiş a.s
sadece o mendil 23 lireaydı :uhm:

valla çanta iş görür yaa hiç değilse anneme fela giderken bu bakım malzemelerini ona koyarım.yoksa hepsi bi çantaya sığmaz.
pudrayı kullanmakta zarar yok yav.benim arkadasın dr.pudra önermiş pişik kremi yerinee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…