zaten yarın bi gidip bişeyler alıcamm
bu arada ben yarın kızımı görmeye gidicem size sölemiş miydimzemuszemus
bende oda açamıcam yaaa:çok üzgünüm: artık kismet allah ew almayı nasip ederse o zzaman kızıma bi oda yaparım
nan bişe yazmadım ben hediyeyi kimseye hediye etmem dedim ama doğruda dedim ...
bide pc cok yavastı alıntı yapamadım smileys koyamadım ondan anladı ikinci konuda da sadece şaka yapmak amaçlı beni cahalmı sandın didim ..
e tabi bakıs acısı farklı farklı okadar ard niyetli olmadığımı helede cerine karsı olmayacağımı snein bilmen lazım ..
inşallah canım, allah hepimize olmayana da kendi evini nasip etsin
tabiki biliyorum cnm yaa.
ama şöyle bi tarafsız gözlee bi okumayı deneseneelmaz: lmaz:
çok sert olmuş :kedi::kedi::kedi: ama cerin bişey demedi cnmcım yaa yanlış anlamamıştır sanmam kaydirigubbakcemile5
amiiiiiiiinnn :Saruboceq: allahım bizede ogünleri gösteeerr :Saruboceq:
kenyaaa gitttimi kız misafirleeer :uhm:
gittiler canım birazdan kocisim gelir kac gundur yalnız kalamadık yaa
görümcem vardı
anaamm,bak kocana ozaman cnmm opuyorumnanaktan yaa bende misafirden çok cabuk sıkılıyom :kedi::kedi:
yaa misafirden sıkılmak deil benimki zaten öle cok kalabalık ve sık gelmiyolar ama görümceme ifrit oluyom yaa 17 yasında ama cok konusuyo yaa
bide ben iş yaparken bişeye elini sürmüyo dana
dün barbunya ayıklıyoz bende sizle yazısıyorum bana diyoki yenge fasulye bitti cantadan koysana ayıklıyım diyo deli oldum yaa kendin al ayıkla dedimklava:
:roflol::roflol::roflol: allahtan benimkiler bi hayliii uzakta cekemem vallaa
kızlar chicconun sabunu bebe yagı sampuanı pudrası pişik kremi bişi daha vardı hatırlayamıyom ama bide cantası 45 lira tek tek hesaplayınca 80 liraya denk geliyo bide cantasını alamamıs oluyosun gördünüzmü bu ürünü alayımmı sizce
yaa misafirden sıkılmak deil benimki zaten öle cok kalabalık ve sık gelmiyolar ama görümceme ifrit oluyom yaa 17 yasında ama cok konusuyo yaa
bide ben iş yaparken bişeye elini sürmüyo dana
dün barbunya ayıklıyoz bende sizle yazısıyorum bana diyoki yenge fasulye bitti cantadan koysana ayıklıyım diyo deli oldum yaa kendin al ayıkla dedimklava:
amaaan sabah hallet kızz kocişlen ilgilen eccük zemuszemusyaa bulasıklar beni bekliyo neyse kocis gelince yıkarım yaa
kızlar chicconun sabunu bebe yagı sampuanı pudrası pişik kremi bişi daha vardı hatırlayamıyom ama bide cantası 45 lira tek tek hesaplayınca 80 liraya denk geliyo bide cantasını alamamıs oluyosun gördünüzmü bu ürünü alayımmı sizce
ben pudra ve sabun almıycağım bide oda çantayı beğenmediğim için tek tek aldımpudra önermiolar doktorlarr edoşta sabun önermioo:roflol::roflol:
ben pudra ve sabun almıycağım bide oda çantayı beğenmediğim için tek tek aldımpudra önermiolar doktorlarr edoşta sabun önermioo:roflol::roflol:
cantayı bende begenmedim ama genede iş görür bide tek almaya kalkınca acayip pahalıydı yaa pudranın ve sabunun ne zararı var:uhm:
allammm yaaaaklava: klava:
amaaan sabah hallet kızz kocişlen ilgilen eccük zemuszemus
ben aldım cnmcım ondan 32 liraya :lepi: çok süper valla
şampuan yok ama pişik kremi,pudra,sabun,ıslak mendil,bebe yağı,güneş kremi var
cantayı bende begenmedim ama genede iş görür bide tek almaya kalkınca acayip pahalıydı yaa pudranın ve sabunun ne zararı var:uhm:
pudra özellikle kız cocuklarında kullanılmamalıymıs sebebini hatırlamıom bugün hemsire arkadasta dedi bide topak topka oluomus cişi emip pişike neden oluomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?