ayy anam bi yimek ısmarla dedim bi sürü yaygara yaptı delikafadulden
hamaliye ücretini alırım ama :jeyyar:
ne dalga geçiyonus nan benlenklava: açında dötünüze gülün :dilcikar:
anaaam eltimin 7 aylık bebesi yukarda bastı yaygarayı nası ağlıyo varya tahmin bile edemessiniz abbaowwwwwwww bizi ne günler bekliyy ya rabbbbbbbbbbbb
anaaam eltimin 7 aylık bebesi yukarda bastı yaygarayı nası ağlıyo varya tahmin bile edemessiniz abbaowwwwwwww bizi ne günler bekliyy ya rabbbbbbbbbbbb
tamam nan tamam :dilcikar:kızım 5 liralık don almaya gidecem derken 50 liraya bu tubayı doyuramam ben beee delikafadulden
ben diyom zaten bazen kk karıları sana taktı diyeee oda diyoki onlar kendi kocalarına baksınlarrnan tubiiş senin herüf burayı okursa çekinme anam kapımız açık sana kaydirigubbakcemile3
hee ölee ama gerçi ben onun yüzüne karşı öle demiyom ayu diyomm :roflol:kızz tubiş öyle bi kahkaha attımkii valla marmaris duydu nann :roflol::roflol: kociş şok olduu kızzz :roflol::roflol::roflol:
evde öküz haaaa :roflol:
kızım ben heriften olursam peşimden sizide sürüklerimm anca beraber kanca beraberr kaydirigubbakcemile5he valla du bu karu ne yazıyo bu kaa diye bakarsa bittiğin andır seni karnındaki bile kurtaramaz kızııııımmm
karadeniz güzeliiiiiiii sen bu saatte girermiydin gııı
tamam nan tamam :dilcikar:
ben diyom zaten bazen kk karıları sana taktı diyeee oda diyoki onlar kendi kocalarına baksınlarr
hee ölee ama gerçi ben onun yüzüne karşı öle demiyom ayu diyomm :roflol:
kızım ben heriften olursam peşimden sizide sürüklerimm anca beraber kanca beraberr kaydirigubbakcemile5
cerincim doğduklarında kendimiiz unutucaz yok gazıydı yok kkasıydıı derkene inşş uslau akıllı olurlarr
ya kime rep vermek istesem veremiyom bee bu ne biçim iişş
anaam cerenimo gıı ben hep elbise giydirem mini etek giydirem kokoş kokoş gezdirem elini ayağını ısıram die bekliyodu gıı ağlıcanı unutmuşum kaydirigubbakcemile3
diyom canım benim herüf ölee maçoda bende ölee pısırık bi karu değilimdir yaniii kaydirigubbakcemileaboww bunları diyebiliyon haaaa :1shok::1shok:
demekki o kadarda değilmiş adamcağız kaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelaeçatlak bu tubiş yaa
öldürdün kızım beni gülmekten :ecrin_bebek:
o ne kızzz :uhm:ya kime rep vermek istesem veremiyom bee bu ne biçim iişş
ben yatıyom hatınlaaaa zabah nası kalazaam yine ya reebbi yardım ettt kafamçokkarıştı
diyom canım benim herüf ölee maçoda bende ölee pısırık bi karu değilimdir yaniii kaydirigubbakcemile
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
o ne kızzz :uhm:
nerdesiniz çatlak kiremitlerrrrdelikafadulden
ayy kuzuumm allah yardım etsiinn :Saruboceq: hade yatt opuyorumnanaktan
aferün nan sana vereliniortakvereliniortak
kıız ben burdayım kocişi yatırdım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?