2009 Kasm Anneleri

ayy anam bi yimek ısmarla dedim bi sürü yaygara yaptı delikafadulden
hamaliye ücretini alırım ama :jeyyar:
ne dalga geçiyonus nan benlenklava: açında dötünüze gülün :dilcikar:

kıyamam sana güllüüümm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anaaam eltimin 7 aylık bebesi yukarda bastı yaygarayı nası ağlıyo varya tahmin bile edemessiniz abbaowwwwwwww bizi ne günler bekliyy ya rabbbbbbbbbbbb

abboowww,yandık anaamm yandııkkk :bbo::bbo:

anaaam eltimin 7 aylık bebesi yukarda bastı yaygarayı nası ağlıyo varya tahmin bile edemessiniz abbaowwwwwwww bizi ne günler bekliyy ya rabbbbbbbbbbbb

cerincim doğduklarında kendimiiz unutucaz yok gazıydı yok kkasıydıı derkene inşş uslau akıllı olurlarr

anaam cerenimo gıı ben hep elbise giydirem mini etek giydirem kokoş kokoş gezdirem elini ayağını ısıram die bekliyodu gıı ağlıcanı unutmuşum kaydirigubbakcemile3

kızım 5 liralık don almaya gidecem derken 50 liraya bu tubayı doyuramam ben beee delikafadulden
tamam nan tamam :dilcikar:
nan tubiiş senin herüf burayı okursa çekinme anam kapımız açık sana kaydirigubbakcemile3
ben diyom zaten bazen kk karıları sana taktı diyeee oda diyoki onlar kendi kocalarına baksınlarr
kızz tubiş öyle bi kahkaha attımkii valla marmaris duydu nann :roflol::roflol: kociş şok olduu kızzz :roflol::roflol::roflol:
evde öküz haaaa :roflol:
hee ölee ama gerçi ben onun yüzüne karşı öle demiyom ayu diyomm :roflol:
he valla du bu karu ne yazıyo bu kaa diye bakarsa bittiğin andır seni karnındaki bile kurtaramaz kızııııımmm
kızım ben heriften olursam peşimden sizide sürüklerimm anca beraber kanca beraberr kaydirigubbakcemile5

karadeniz güzeliiiiiiii sen bu saatte girermiydin gııı

kociişş kalktı pcnin başından ben kaptımm yaşasın kötülükk bugün arapça dersine gidemedim çalışmadım diye güya akşam çalışcaktımm sabah namazından sonraa çalışem beree

aboww bunları diyebiliyon haaaa :1shok::1shok:
demekki o kadarda değilmiş adamcağız kaydirigubbakcemile3

aboww bunları diyebiliyon haaaa :1shok::1shok:
demekki o kadarda değilmiş adamcağız kaydirigubbakcemile3
diyom canım benim herüf ölee maçoda bende ölee pısırık bi karu değilimdir yaniii kaydirigubbakcemile
çatlak bu tubiş yaa
öldürdün kızım beni gülmekten :ecrin_bebek:
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
ya kime rep vermek istesem veremiyom bee bu ne biçim iişş
o ne kızzz :uhm:

ben yatıyom hatınlaaaa zabah nası kalazaam yine ya reebbi yardım ettt kafamçokkarıştı

ayy kuzuumm allah yardım etsiinn :Saruboceq: hade yatt opuyorumnanaktan

diyom canım benim herüf ölee maçoda bende ölee pısırık bi karu değilimdir yaniii kaydirigubbakcemile

laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

o ne kızzz :uhm:

aferün nan sana vereliniortakvereliniortak

nerdesiniz çatlak kiremitlerrrrdelikafadulden

kıız ben burdayım kocişi yatırdım kaydirigubbakcemile3

biz geldik odamıs boyanmıs babamız temizlemiş her yeri tertemiss olmussssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…