2009 Kasm Anneleri

ohhhhhh :lepi::lepi:
eeee kurcanmı oda takımını zemuszemus

yarın kocişim işten erken gelirse serflorr serdirtces odaya laminant parke görünümünde olanlar varya ondan sonra kurarım hep koliler orda burda gezio yaaa:kedi::kedi:

iyi geceler kızlar
iyi geceler hoş geldin özlem
yarın kocişim işten erken gelirse serflorr serdirtces odaya laminant parke görünümünde olanlar varya ondan sonra kurarım hep koliler orda burda gezio yaaa:kedi::kedi:

yaww ben daha doğru düzgün bişey yapmadım millet odayı bilem kurdu bi oklavayı hakediyom artık al tugba al sanaklava: al sanaklava:

hee anladım cnm hallette görek yaav,kopya cekek eccük kaydirigubbakcemile3

bu ilk karikatürdeki edayla murat enişte
ikinciside benlen arifffffdelikafadulden

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:

yaww ben daha doğru düzgün bişey yapmadım millet odayı bilem kurdu bi oklavayı hakediyom artık al tugba al sanaklava: al sanaklava:

kızım 13 haftam kalmıs sunun surası benim kocam sizin kocalarınıs gibi herzaman evde olmuo buldukca yaptırıom adama napalımmzemuszemus

hoşbulduk canım, ben de pek bişe yapmadım sadece ilk zaman giyeceği giysileri aldım, zaten ayrı oda açamıcam. Bizim odamıza beşik koyarım, diğer oda da büyük oğlum var, bi oda daha var ama karanlık

hoşbulduk canım, ben de pek bişe yapmadım sadece ilk zaman giyeceği giysileri aldım, zaten ayrı oda açamıcam. Bizim odamıza beşik koyarım, diğer oda da büyük oğlum var, bi oda daha var ama karanlık

hepimiz öyle cnm ilk zamanalr için alıyoz sonra ne kiloda olur bilemiyozki sonra alırız gerisini yavv.

kızz tubiş sende başla artıkın anacım yavv lmaz: doğuracan nerdesee kaydirigubbakcemile3
takıl bak cerinee :lepi:
zaten yarın bi gidip bişeyler alıcamm
bu arada ben yarın kızımı görmeye gidicem size sölemiş miydimzemuszemus
bende oda açamıcam yaaa:çok üzgünüm: artık kismet allah ew almayı nasip ederse o zzaman kızıma bi oda yaparım

ya benim pc çok gıcık hep hata raporu verip kapanıyo, sinir oluyorum delikafadulden

hee anladım cnmm,bende diyom bu slm vermeyemi geldii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıs edoş cerin bana küstümü gııı

valla bişe demedi amaa ben onun yerinde olsam bende küserdim nan ,tarafsızca bi okusana yazdığınıı :mymeka:

nan bişe yazmadım ben hediyeyi kimseye hediye etmem dedim ama doğruda dedim ...

bide pc cok yavastı alıntı yapamadım smileys koyamadım ondan anladı ikinci konuda da sadece şaka yapmak amaçlı beni cahalmı sandın didim ..

e tabi bakıs acısı farklı farklı okadar ard niyetli olmadığımı helede cerine karsı olmayacağımı snein bilmen lazım ..

inşallah canım, allah hepimize olmayana da kendi evini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…