kocanı pışpışladın geldin mi bacııımmzemuszemus
biz geldik odamıs boyanmıs babamız temizlemiş her yeri tertemiss olmussssssssss
iyi geceler kızlar
ohhhhhh :lepi::lepi:
eeee kurcanmı oda takımını zemuszemus
iyi geceler hoş geldin özlemiyi geceler kızlar
yarın kocişim işten erken gelirse serflorr serdirtces odaya laminant parke görünümünde olanlar varya ondan sonra kurarım hep koliler orda burda gezio yaaa:kedi::kedi:
yarın kocişim işten erken gelirse serflorr serdirtces odaya laminant parke görünümünde olanlar varya ondan sonra kurarım hep koliler orda burda gezio yaaa:kedi::kedi:
bu ilk karikatürdeki edayla murat enişte
ikinciside benlen arifffffdelikafadulden
iyi gecelerr a.s.
iyi geceler hoş geldin özlem
yaww ben daha doğru düzgün bişey yapmadım millet odayı bilem kurdu bi oklavayı hakediyom artık al tugba al sanaklava: al sana klava:
iyi geceler canım napıyonuz
iyi geceler hoş geldin özlem
yaww ben daha doğru düzgün bişey yapmadım millet odayı bilem kurdu bi oklavayı hakediyom artık al tugba al sanaklava: al sana klava:
aman napalım be cnmm,işte burda vakit geçiriyoz yavv.
sen neler yapıyosun,slm verip verip kaçıyon yaav kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım, ben de pek bişe yapmadım sadece ilk zaman giyeceği giysileri aldım, zaten ayrı oda açamıcam. Bizim odamıza beşik koyarım, diğer oda da büyük oğlum var, bi oda daha var ama karanlık
zaten yarın bi gidip bişeyler alıcammkızz tubiş sende başla artıkın anacım yavvlmaz: doğuracan nerdesee kaydirigubbakcemile3
takıl bak cerinee :lepi:
bende oda açamıcam yaaa:çok üzgünüm: artık kismet allah ew almayı nasip ederse o zzaman kızıma bi oda yaparımhoşbulduk canım, ben de pek bişe yapmadım sadece ilk zaman giyeceği giysileri aldım, zaten ayrı oda açamıcam. Bizim odamıza beşik koyarım, diğer oda da büyük oğlum var, bi oda daha var ama karanlık
ya benim pc çok gıcık hep hata raporu verip kapanıyo, sinir oluyorum delikafadulden
kıs edoş cerin bana küstümü gııı
zaten yarın bi gidip bişeyler alıcamm
bu arada ben yarın kızımı görmeye gidicem size sölemiş miydimzemuszemus
bende oda açamıcam yaaa:çok üzgünüm: artık kismet allah ew almayı nasip ederse o zzaman kızıma bi oda yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?