2009 Kasm Anneleri

zerencim insallah canım ya valla rahatladım sen öle diyice ınsan elınde olmadan üzülüyor işte :sinifsinif: allahın ıznı ile hersey normal cıkacak yiğitimin

haklısın canım... inşallah öyle olacak

ecrin ismi bana da pek hoş gelmiyor ve bu aralar o kadar çok duyar oldum ki bu ismi... her dönem bazı isimler moda oluyor... bu aralar da bu moda demekki..

benim bi listem var ona ekliyip duruyorum... ara ara bakıyoruz eşimle hoşumuza gitmeyeni siliyoruz... en son listede hangi isim kalırsa o olacak...
bugün not ettiğim isimler... Cemre , Gizem , Meltem , Defne , Nil , Sanem

şeker yüklemesi, bildiğim kadarıyla rutin bir tarama gibi herkese yapılıyor... benim tanıdığım tüm hamişler yaptırdı yada yaptıracak...

kıs korkuttun beni birden yazıyı öyle görünce çatlak karu :mymeka:
benim kızımın adı DURU olacak
bir arkadaşımda DERİN koyacak kızının adını belki fikir olur diye yazayım dedim canım

korkma sekerim arada konuya kaynamasin diye öyle yazdimsırnaşık şey
duruda güzelmis aldim listeyeyerimseniben
kenya karisi benan ne demek:bbo:

pınar hariç hepsi olabilir opuyorumnanaktan,
ben bu isme ifrit oluyorum kimse alınmasın üstüne
cok sevdiğim bi arkadasımın ismiydide ahhh kız aklıma geldikce hala sinir oluyorum yaa
güzelim insan ilk düşündüğüne karar veriyo genelde asya koy sen fındıgının adını opuyorumnanaktan

canım SANEM put demek

bir arkadaşımda DERİN koyacak kızının adını belki fikir olur diye yazayım dedim canım

dupduru bi kızın olsun inş.
derinde bu ara cok duydum hos bi isim

canım ayrıntılıya devlete gittim ya raporunu göstercem dr kan ilacı bitti onu yazdırcam
anam sen nasıl devlette yaptıabildin
bana 1 ay sonraya bilem randevu vermediler
hadi git bakem kan ilaçlarını da habire kullanıyoz ya gıcık oluyom

canım hayırlı olur inşallah duru ismi
ben de çok beğendim
benim de hala kızımın ismi yok yaww
kociş zeynep diyo tee tanıştığımız zamanlarda sölemişti 10 sene evvelkaydirigubbakcemile3
ben de ela istiyom ne olcek bilmiyom yaww
özelden mesaj attım gı sana

herkes ayni diyo bu bebek büyüyünce ecrin teyze olunca cok sacma oluyomus telafuzu

evet dili zorlayıcı bir söylenişi var... birde kızlar çocuk için de söylenmesi ve izah etmesi kolay isimler olması gerek diye düşünüyorum... zor telaffuzlu isme alışıncaya kadar çocuk isminden sıkılıyor vallaa.. tecrübeyle sabittir... benim adımı duyan mutlaka ikinci ve üçüncü defa sorar... küçükken çok üzülürdüm niye kimse benim ismimi anlamıyor diye... nadiren birisi ismimi aklında tutup bana o şekilde seslenince de çok mutlu olurdum kaydirigubbakcemile3

ben isimde aradığım şartlar şunlar :
1: anlamı güzel olacak.. yani anlamlı olacak
2: söylenişi kolay, anlaşılması kolay olacak
3: soyadımızla uygun olacak
4: .... hanım, .... teyze, .... abla dendiği zaman kötü durmayacak

ne çok şartım varmış beee. ben bu kadar ince eler sık dokurken kızım da doğunca ismini beğenmezmiş kaydirigubbakcemile3

zeynep ela olsun canım...

sanem put demekmis onu eledim ger kalanlari aldim listeyea.s.

parmakla gösterilecek kadar güzel demekmiş canım
hmmm anlamida güzelmis kizimin ismi olabilüüüürrr
giiisss deme öyle annem rüyasinda görmüs ben daha hamile bile degilken bi heyecan telefon acti elif hamilemisin diye yok dedim..ozaman yakinda kalican hemde kizin olucak adida pinar dedi..2 ay sonra hamile kaldim...rüyasinda kivircik sacli sarisin mini etek giymis bir kiz gitmis kucagina..
bana diyoki sen ne koyarsan koy ben onu pinar diye sevicem

ahanda tam benim kafadansin sende.... bütün kriterleri bende ariyorum benim bide extradan almanca telafuz edildiginde komik durmayacak okulda cocugumla dalga gecilmicek bir isim olmasi gerek..tabiki dinimizcede münasip bir isim olmasi gerekli

anneni kırma canım ikinci isimde olsa koy gönlü olsun bende annemin adı nurgül nurgülün nur kısmını koymak istiyorum kızıma cok hosuna gidiyo öle diyince opuyorumnanaktan

kıslar ya ben aşerdim yawwwdelikafadulden
aklımdan çıkmıyo heçç
hani şu dikenlerin arasından topladığımız var ya onlardan siyah olanından

nan zeytüün aynıyız valla biz de elif eda koycez sanırımm
edayı ve elayı beğeniyorum ama çocuğa katacağı bi anlamları yok diye tek koymak istemiyorum ama aslında iki isim koymayı hiç istemiyodum zorluk gibi geliyodu gerçi iki isim sünnet peygamber efendimizin tüm çocukları iki isimlii

zeynep ela kulaga cok hos gelio
bende aldim listeye
gerci bi rakadasim daha yeni dogum yapti zeynep koydu adini ama önemli degil
valla onlar erken dogurdu diy ebütün isimleri parsellediler bize isim birakmadilar yaa
yok su tanidikta var bunda var diye diye benim kizim isimsiz kalicak

kartanem başka bir isim den bahsediyordun hayırlısıyla bizde berra bırakacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…