zerencim insallah canım ya valla rahatladım sen öle diyice ınsan elınde olmadan üzülüyor işte :sinifsinif: allahın ıznı ile hersey normal cıkacak yiğitimin
aldim elime kagit kalem gelen teklifleri yaziyorum babamiz gelsin ona sunucaz
bende ilk basta kiz olursa asya ecrin istiyodum ama benim aklilli herifim ecrin ismini ilac ismi sandi..o günden beride gicigi var ecrin ismine karsi....
sagol yaaa icimi rahatlattin..
sarttmi peki bu seker yüklemesi yani herkeste yapiliomu
kıs korkuttun beni birden yazıyı öyle görünce çatlak karu :mymeka:
benim kızımın adı DURU olacak
bir arkadaşımda DERİN koyacak kızının adını belki fikir olur diye yazayım dedim canım
herkes ayni diyo bu bebek büyüyünce ecrin teyze olunca cok sacma oluyomus telafuzu
asya liste basi gidiyo simdilik zemuszemus
hepsini toplayayim bakin bakalim
asya,pinar , ceren, nisa , aysu, ecrin, deniz
bunlar bizim aklimizda olanlardi..bakalim babisko ne deyecek
gizem, melis, begüm,hazal,ahu,yagmur,sude
korkma sekerim arada konuya kaynamasin diye öyle yazdimsırnaşık şey
duruda güzelmis aldim listeyeyerimseniben
kenya karisi benan ne demek:bbo:
haklısın canım... inşallah öyle olacak
ecrin ismi bana da pek hoş gelmiyor ve bu aralar o kadar çok duyar oldum ki bu ismi... her dönem bazı isimler moda oluyor... bu aralar da bu moda demekki..
benim bi listem var ona ekliyip duruyorum... ara ara bakıyoruz eşimle hoşumuza gitmeyeni siliyoruz... en son listede hangi isim kalırsa o olacak...
bugün not ettiğim isimler... Cemre , Gizem , Meltem , Defne , Nil , Sanem
şeker yüklemesi, bildiğim kadarıyla rutin bir tarama gibi herkese yapılıyor... benim tanıdığım tüm hamişler yaptırdı yada yaptıracak...
bir arkadaşımda DERİN koyacak kızının adını belki fikir olur diye yazayım dedim canım
anam sen nasıl devlette yaptıabildincanım ayrıntılıya devlete gittim ya raporunu göstercem dr kan ilacı bitti onu yazdırcam
herkes ayni diyo bu bebek büyüyünce ecrin teyze olunca cok sacma oluyomus telafuzu
canım SANEM put demek
canım hayırlı olur inşallah duru ismi
ben de çok beğendim
benim de hala kızımın ismi yok yaww
kociş zeynep diyo tee tanıştığımız zamanlarda sölemişti 10 sene evvelkaydirigubbakcemile3
ben de ela istiyom ne olcek bilmiyom yaww
özelden mesaj attım gı sana
sanem put demekmis onu eledim ger kalanlari aldim listeyea.s.ecrin ismi bana da pek hoş gelmiyor ve bu aralar o kadar çok duyar oldum ki bu ismi... her dönem bazı isimler moda oluyor... bu aralar da bu moda demekki..
benim bi listem var ona ekliyip duruyorum... ara ara bakıyoruz eşimle hoşumuza gitmeyeni siliyoruz... en son listede hangi isim kalırsa o olacak...
bugün not ettiğim isimler... Cemre , Gizem , Meltem , Defne , Nil , Sanem
şeker yüklemesi, bildiğim kadarıyla rutin bir tarama gibi herkese yapılıyor... benim tanıdığım tüm hamişler yaptırdı yada yaptıracak...
pınar hariç hepsi olabilir opuyorumnanaktan,
ben bu isme ifrit oluyorum kimse alınmasın üstüne
cok sevdiğim bi arkadasımın ismiydide ahhh kız aklıma geldikce hala sinir oluyorum yaa
güzelim insan ilk düşündüğüne karar veriyo genelde asya koy sen fındıgının adını opuyorumnanaktan
hmmm anlamida güzelmis kizimin ismi olabilüüüürrrparmakla gösterilecek kadar güzel demekmiş canım
ahanda tam benim kafadansin sende.... bütün kriterleri bende ariyorum benim bide extradan almanca telafuz edildiginde komik durmayacak okulda cocugumla dalga gecilmicek bir isim olmasi gerek..tabiki dinimizcede münasip bir isim olmasi gereklizeren06 .!.:evet dili zorlayıcı bir söylenişi var... birde kızlar çocuk için de söylenmesi ve izah etmesi kolay isimler olması gerek diye düşünüyorum... zor telaffuzlu isme alışıncaya kadar çocuk isminden sıkılıyor vallaa.. tecrübeyle sabittir... benim adımı duyan mutlaka ikinci ve üçüncü defa sorar... küçükken çok üzülürdüm niye kimse benim ismimi anlamıyor diye... nadiren birisi ismimi aklında tutup bana o şekilde seslenince de çok mutlu olurdum
ben isimde aradığım şartlar şunlar :
1: anlamı güzel olacak.. yani anlamlı olacak
2: söylenişi kolay, anlaşılması kolay olacak
3: soyadımızla uygun olacak
4: .... hanım, .... teyze, .... abla dendiği zaman kötü durmayacak
ne çok şartım varmış beee. ben bu kadar ince eler sık dokurken kızım da doğunca ismini beğenmezmiş
a. esk. 1. Put (I). 2. mec. Çok güzel kadın.
ben sadece ikinci anlamını okumuştum...
zeynep ela olsun canım...
sanem put demekmis onu eledim ger kalanlari aldim listeyea.s.
hmmm anlamida güzelmis kizimin ismi olabilüüüürrr
giiisss deme öyle annem rüyasinda görmüs ben daha hamile bile degilken bi heyecan telefon acti elif hamilemisin diye yok dedim..ozaman yakinda kalican hemde kizin olucak adida pinar dedi..2 ay sonra hamile kaldim...rüyasinda kivircik sacli sarisin mini etek giymis bir kiz gitmis kucagina..
bana diyoki sen ne koyarsan koy ben onu pinar diye sevicem
öle yapcam gibi bu gidişle
aslında 3 isme o kadar karşıyım ki
ben kesin ela diye çığırırım
kociş zeynep der
büyüyünce kızım ne tercih eder acaba
aslında bir de ırmak var aklımda nasıl
zeynep ela kulaga cok hos gelioöle yapcam gibi bu gidişle
aslında 3 isme o kadar karşıyım ki
ben kesin ela diye çığırırım
kociş zeynep der
büyüyünce kızım ne tercih eder acaba
aslında bir de ırmak var aklımda nasıl
nan zeytüün aynıyız valla biz de elif eda koycez sanırımm
edayı ve elayı beğeniyorum ama çocuğa katacağı bi anlamları yok diye tek koymak istemiyorum ama aslında iki isim koymayı hiç istemiyodum zorluk gibi geliyodu gerçi iki isim sünnet peygamber efendimizin tüm çocukları iki isimlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?