- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
kızlar ben dusa ordanda oğlumu görmeye gidiom öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz
Hiç hiç faketmez canım benim teyzesi yollayacak ona bayılacak Yağmur opuyorumnanaktanzemuszemusayyy süpeer bişi nazlım yaa çok heyecanlı gerçekteeen
ben dedim ya senin zevkin senin hatıran renk hiç farketmez
senin yağmurun ne renk sever canımm
kızlar elifatihefu nun kızına ısım bulalım hadi güzel isimlerınızı beklıyorum :lepi:
benden: gizem ,melis,asya,ahu,
kızlar bana dün gece aniden bişeler oldu kasıklarıma bi ağrı girdi karnım taş gibi oldu bebeğimin hareketleri önce deli gibi hızlandı sonra durdu çok korktum doğuruyorum die ağladım falan doktorumu aradım gece gece böle devam ederse 1 saat daha hastaneye gecin beni arayın bende geliyorum dedi neyseki ben korkudan uyumusum şimdi öğleden sonra doktorum ben beklio ay inş bişe yoktur acaip korkuyorummmmmmmmm
slm kızlar ben geldım bugun ayrıntılaya girdim geldim bebgım herşey normel cıktı yanlız böbreklerınde ggenısleme göruldu doktor doguma kadar düzelebılır cok ciddi deil eger duzelmessede bebek 1 aylıkken getirin birde öle ıncelerız dedı bakalım herseyın hayırlısı
NAZLICIM çoook teşekkür ederim kız yazmışsın
opuyorumnanaktan
slm kıslar men geldim
hemide renkli dopplerimi de yapıp geldim
kızımı gördüm ne güsel
kızım diyorum artık çünkü ayrıntılıda da kız dedi doktor
herşey normal dedi doktor
kalp böbrek mide suyum herşey normal dedi
çok mutlu oldum valla
darısı bekleyenlere artık
kızlar benim karnım çok sert deyoom kimse bişey demiyo yaa haftaya karnım az daha büyümeye çalışırsa yarulabülürüm yaa kafamçokkarıştı
bu haftalardan sonra daha hızlı büyüyo göbüşler :CüvCüv: çatlaklar için bişey sürüyo musun
dikkat dikkatt yardiminiza ihtiyacim var bu arada
benim kizimin hala bi ismi yokkk
yardim edin teyzeleri yoksa adi bebek olarak kalicak
kızlar elifatihefu nun kızına ısım bulalım hadi güzel isimlerınızı beklıyorum :lepi:
benden: gizem ,melis,asya,ahu,
asya bu aralar türkiyede cok moda bir isim galibabenim yavrumun adıda asya opuyorumnanaktan
ay valla siz çıldırmışsını su yasak olurmu seker yüklemesinde benim troid problemim oldugu için ben endokrin profesörüne gidiom şeker yüklemelerimide o yaptırdı su içiosun bişe yemiosunn:bbo:
ya bu sekr yüklemesi ille 24.haftada mi yapiliomus benim doktor bu haftada izine gitti zilli kari bisey demedi de,,birdahaki kontrolüm 27.haftada orda yapicaz demisti..gec kalmis olmaz demi
Hiç hiç faketmez canım benim teyzesi yollayacak ona bayılacak Yağmur opuyorumnanaktanzemuszemus
Şeniz :1hug:
asya bu aralar türkiyede cok moda bir isim galiba
bizimde favori isimlerimizden ama karar veremiyoruz:çok üzgünüm:
Şeniz :1hug:
asya bu aralar türkiyede cok moda bir isim galiba
bizimde favori isimlerimizden ama karar veremiyoruz:çok üzgünüm:
elif asya güzel evet ama ecrin hosum agıtmıyo benım ecrin hanım demek kulma hos gelmedi
asyam dersin kaydirigubbakcemile3 ama pınar da güzel
benan
yağmur
ayşesu
hale betül
nisan
benimde suanda bunlar aklıma geliyo
aldim elime kagit kalem gelen teklifleri yaziyorum babamiz gelsin ona sunucazecrin kadar olmasada popüler ve cok asil bir isim bizim babamız buldu adını daha nişanlıyken asya derdi ikinci ismini bana bırakıyor bende bişi yakıstıramıyorum belki nur olur
sagol yaaa icimi rahatlattin..hayır canım benim de 24. haftam geçti.... gelecek ay yapılacak dedi doktorum.. geç kalmış olmuyorsun yani...
bende hazırlanıyım çıkıyım kıslarr zemuszemus gigiyim kızımı göriyimm zemuszemus ordanda alışwerişe gidicem kızıma bişeyler alcam artık kıskandım walla sizi zemuszemus akşama görüşürük öptüm hepiciğinizi opuyorumnanaktan
herkes ayni diyo bu bebek büyüyünce ecrin teyze olunca cok sacma oluyomus telafuzuelif asya güzel evet ama ecrin hosum agıtmıyo benım ecrin hanım demek kulma hos gelmedi
asyam dersin kaydirigubbakcemile3 ama pınar da güzel
asya liste basi gidiyo simdilik zemuszemusb ende sevmiyorum kulagıma hos gelmiyor dediğin gibi ecrin adı
selvi boylum al yazmalımdaki asya gibi güzel bi kıım olsun opuyorumnanaktan
dikkat dikkatt yardiminiza ihtiyacim var bu arada
benim kizimin hala bi ismi yokkk
yardim edin teyzeleri yoksa adi bebek olarak kalicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?