2009 Kasm Anneleri

dikkat dikkatt yardiminiza ihtiyacim var bu arada

benim kizimin hala bi ismi yokkk
yardim edin teyzeleri yoksa adi bebek olarak kalicak

canım geçmiş olsun... niye öyle oldu ki acaba:1shok: gerçekten korkutucu bi durum olmuşşş... doktordan gelince hemen yaz sonucu canım ama önemli bi durum yoktur canını sıkma...

canlizcim bebekteki bazı sorunlar doğuma kadar düzelebiliyormuş... bazen kalpteki küçük delikler bile bebek doğana kadar kapanabiliyormuş canım... sizinki de öyle olacaktır inşallah :Saruboceq:

NAZLICIM çoook teşekkür ederim kız yazmışsın
opuyorumnanaktan

ben de yazmıştım ama bana bişe demedin... küstüm sana:umursamaz:

gözün aydın canım...

kızlar benim karnım çok sert deyoom kimse bişey demiyo yaa haftaya karnım az daha büyümeye çalışırsa yarulabülürüm yaa kafamçokkarıştı

kartanesi sürekli mi sert karnın... benim de arada sert oluyo ama normalde yumuşak yani... doktor bişe demediyse sorun yoktur herhalde canım moralini bozma... tekrar gidince doktoruna sor için rahat olsun canım...

bu haftalardan sonra daha hızlı büyüyo göbüşler :CüvCüv: çatlaklar için bişey sürüyo musun

ben her banyodan sonra bebeyağı sürüyordum.. geçen gün bir baktım karnımın kenarında kasığa doğru derim kuru kuru pullanmış... bende zeytinyağı sürüyorum şimdilik.. badem yağı tüyleri besler diye korkuyom... zaten kıllıyım ormandan çıkmışa dönmeyelim sonra

kızlar elifatihefu nun kızına ısım bulalım hadi güzel isimlerınızı beklıyorum :lepi:

benden: gizem ,melis,asya,ahu,

Şeniz :1hug:

benim yavrumun adıda asya opuyorumnanaktan
asya bu aralar türkiyede cok moda bir isim galiba
bizimde favori isimlerimizden ama karar veremiyoruz:çok üzgünüm:

canlarım bende azcık kaçıyorum.kuyruk sokumumla başım belada.gene sızlamaya başladı.accuk uzanayım koltukta.öptüm hepinizi sonra görüşürüz. opuyorumnanaktan

ay valla siz çıldırmışsını su yasak olurmu seker yüklemesinde benim troid problemim oldugu için ben endokrin profesörüne gidiom şeker yüklemelerimide o yaptırdı su içiosun bişe yemiosunn:bbo:

canım ben de su içilmiyor diye biliyorum...çünkü ben geçen ay kan verirken diğer kadınlar şeker yüklemesi yaptırıyodu... hemşire kadının birine fırça çekti , niye su içtin diye

ya bu sekr yüklemesi ille 24.haftada mi yapiliomus benim doktor bu haftada izine gitti zilli kari bisey demedi de,,birdahaki kontrolüm 27.haftada orda yapicaz demisti..gec kalmis olmaz demi

hayır canım benim de 24. haftam geçti.... gelecek ay yapılacak dedi doktorum.. geç kalmış olmuyorsun yani...

Hiç hiç faketmez canım benim teyzesi yollayacak ona bayılacak Yağmur opuyorumnanaktanzemuszemus

nazlıııııı... şeker ben listede kendimi değiştirmiştim .. sen geri erkek yapmışsın... ama benim prensesim olacak teyzoşuuuuopuyorumnanaktan

Şeniz :1hug:

asya bu aralar türkiyede cok moda bir isim galiba
bizimde favori isimlerimizden ama karar veremiyoruz:çok üzgünüm:

ecrin kadar olmasada popüler ve cok asil bir isim bizim babamız buldu adını daha nişanlıyken asya derdi ikinci ismini bana bırakıyor bende bişi yakıstıramıyorum belki nur olur

zerencim insallah canım ya valla rahatladım sen öle diyice ınsan elınde olmadan üzülüyor işte :sinifsinif: allahın ıznı ile hersey normal cıkacak yiğitimin

elif asya güzel evet ama ecrin hosum agıtmıyo benım ecrin hanım demek kulma hos gelmedi

asyam dersin kaydirigubbakcemile3 ama pınar da güzel

bende hazırlanıyım çıkıyım kıslarr zemuszemus gigiyim kızımı göriyimm zemuszemus ordanda alışwerişe gidicem kızıma bişeyler alcam artık kıskandım walla sizi zemuszemus akşama görüşürük öptüm hepiciğinizi opuyorumnanaktan

elif asya güzel evet ama ecrin hosum agıtmıyo benım ecrin hanım demek kulma hos gelmedi

b ende sevmiyorum kulagıma hos gelmiyor dediğin gibi ecrin adı
selvi boylum al yazmalımdaki asya gibi güzel bi kıım olsun opuyorumnanaktan

benan
yağmur
ayşesu
hale betül
nisan
benimde suanda bunlar aklıma geliyo

ecrin kadar olmasada popüler ve cok asil bir isim bizim babamız buldu adını daha nişanlıyken asya derdi ikinci ismini bana bırakıyor bende bişi yakıstıramıyorum belki nur olur
aldim elime kagit kalem gelen teklifleri yaziyorum babamiz gelsin ona sunucaz
bende ilk basta kiz olursa asya ecrin istiyodum ama benim aklilli herifim ecrin ismini ilac ismi sandi..o günden beride gicigi var ecrin ismine karsi....

hayır canım benim de 24. haftam geçti.... gelecek ay yapılacak dedi doktorum.. geç kalmış olmuyorsun yani...
sagol yaaa icimi rahatlattin..
sarttmi peki bu seker yüklemesi yani herkeste yapiliomu

güle güle canımm opuyorumnanaktan

herkes ayni diyo bu bebek büyüyünce ecrin teyze olunca cok sacma oluyomus telafuzu

b ende sevmiyorum kulagıma hos gelmiyor dediğin gibi ecrin adı
selvi boylum al yazmalımdaki asya gibi güzel bi kıım olsun opuyorumnanaktan
asya liste basi gidiyo simdilik zemuszemus

hepsini toplayayim bakin bakalim

asya,pinar , ceren, nisa , aysu, ecrin, deniz
bunlar bizim aklimizda olanlardi..bakalim babisko ne deyecek

gizem, melis, begüm,hazal,ahu,yagmur,sude

dikkat dikkatt yardiminiza ihtiyacim var bu arada

benim kizimin hala bi ismi yokkk
yardim edin teyzeleri yoksa adi bebek olarak kalicak

kıs korkuttun beni birden yazıyı öyle görünce çatlak karu :mymeka:
benim kızımın adı DURU olacak
bir arkadaşımda DERİN koyacak kızının adını belki fikir olur diye yazayım dedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…