git bak bakalım neymiş asrınımızı ayağa kaldıran kaydirigubbakcemile3
hee bende çok sewindim belli olmuyo mu kafamçokkarıştı
bak burda yazıyoo şeker yüklemesiyle ilgili bişeyler Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 24.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
kızlar şeker yükleme tahliline giderken aç mı tokmu gidicez anlamadım.bi arkadaşım aç gitti biri tok kafam karıştı iyice.
hoşgeldinnnnnn :lepi:
sağol canım baktım siteye.aç tok fark etmiyomuş.sadece şekerli suyu içtikten sonra bişey yememek gerekiyomuş. opuyorumnanaktan
hee en zoru da o susuzluktan öldüm valla kız su da içilmicek dedi bi de şekeri dayayınca insan iice susuyo yaaa
kızlar benim karnım çok sert deyoom kimse bişey demiyo yaa haftaya karnım az daha büyümeye çalışırsa yarulabülürüm yaa kafamçokkarıştı
hee en zoru da o susuzluktan öldüm valla kız su da içilmicek dedi bi de şekeri dayayınca insan iice susuyo yaaa
kızlar benim karnım çok sert deyoom kimse bişey demiyo yaa haftaya karnım az daha büyümeye çalışırsa yarulabülürüm yaa kafamçokkarıştı
aha ben o sertlik yüzünden doktora gidiom doktoruna danıs gı eyi bişe değilmiş sertlük haberin olsun beni cagırdı dün aksam opuyorumnanaktan
bu haftalardan sonra daha hızlı büyüyo göbüşler :CüvCüv: çatlaklar için bişey sürüyo musun
yaa zaten doktor dedi kendii kafamı karıştırdııı
karnın niye sert bu kadar kasılmalar başladımı dedi ben de yoo dedim bişey demedii
ayy niye sert benim karnım yaa mafoldumben
ben tok gittim hatta kız toksunuz dimi dedi ben de evet dedim tamam dedi
valla ben de annamadım herkes başka bişey diyo
hadi yaaa sudamı yasak.yandım desene.içim yanıyo benim sıcaktan.bide şekeride içince hepten yandım.hüüüüü kafamçokkarıştıhee en zoru da o susuzluktan öldüm valla kız su da içilmicek dedi bi de şekeri dayayınca insan iice susuyo yaaa
bu haftalardan sonra daha hızlı büyüyo göbüşler :CüvCüv: çatlaklar için bişey sürüyo musun
ben banyodan sora bebeyağı sürüyom başka da bişi sürmedim daha çatlak patlak yok ama daha erken zaten dimiii
badem yağı var evde ama daha hiç sürmediimmm
hadi yaaa sudamı yasak.yandım desene.içim yanıyo benim sıcaktan.bide şekeride içince hepten yandım.hüüüüü kafamçokkarıştı
ben hiç sürmüyorum.kızımdada sürmemiştim hiç çatlamamıştı.bundada henüz hiç bişey yok.galiba gene çatlamıycak.şanslıyım galiba bu konuda. :jeyyar:
ay valla siz çıldırmışsını su yasak olurmu seker yüklemesinde benim troid problemim oldugu için ben endokrin profesörüne gidiom şeker yüklemelerimide o yaptırdı su içiosun bişe yemiosunn:bbo:
yaa zaten doktor dedi kendii kafamı karıştırdııı
karnın niye sert bu kadar kasılmalar başladımı dedi ben de yoo dedim bişey demedii
ayy niye sert benim karnım yaa mafoldumben
kızlar ben dusa ordanda oğlumu görmeye gidiom öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar ben dusa ordanda oğlumu görmeye gidiom öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz
biz folloşuz yani:dilcikar::roflol:
he doktora gidiom aksam hastalandımda e bilios göbüşümüs büyük iç karnımız dar öle folloş değilizzzzz bizzzzzzz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: 30 haftaya gelioz ne kaldı surda içerdekini sen bi bilsen ne fena oldugunu o göbüşümün nie öle oldunu anlarsın :roflol::roflol::roflol:
biri catlak mi dedi:bbo:benim emmeelrim catladi türkiyedeyken simdi en yapsam gecmiolar..sanki biri tirnaklamis gibi duruyo:çok üzgünüm:bu haftalardan sonra daha hızlı büyüyo göbüşler :CüvCüv: çatlaklar için bişey sürüyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?