2009 Kasm Anneleri

sağol canım bende baktım siteye.aç tok fark etmiyomuş.sadece şekerli suyu içtikten sonra bişey yememek gerekiyomuş. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar şeker yükleme tahliline giderken aç mı tokmu gidicez anlamadım.bi arkadaşım aç gitti biri tok kafam karıştı iyice.

ben tok gittim hatta kız toksunuz dimi dedi ben de evet dedim tamam dedi
valla ben de annamadım herkes başka bişey diyo

sağol canım baktım siteye.aç tok fark etmiyomuş.sadece şekerli suyu içtikten sonra bişey yememek gerekiyomuş. opuyorumnanaktan

hee en zoru da o susuzluktan öldüm valla kız su da içilmicek dedi bi de şekeri dayayınca insan iice susuyo yaaa

kızlar benim karnım çok sert deyoom kimse bişey demiyo yaa haftaya karnım az daha büyümeye çalışırsa yarulabülürüm yaa kafamçokkarıştı

aha ben o sertlik yüzünden doktora gidiom doktoruna danıs gı eyi bişe değilmiş sertlük haberin olsun beni cagırdı dün aksam opuyorumnanaktan

bu haftalardan sonra daha hızlı büyüyo göbüşler :CüvCüv: çatlaklar için bişey sürüyo musun

sizde şu kan ilacından içiyomusunuz.kapsül olduğu için önce suda yumuşatıp öyle yutuyom ben yoksam gitmiyo yaaaa kaydirigubbakcemile3

aha ben o sertlik yüzünden doktora gidiom doktoruna danıs gı eyi bişe değilmiş sertlük haberin olsun beni cagırdı dün aksam opuyorumnanaktan

yaa zaten doktor dedi kendii kafamı karıştırdııı
karnın niye sert bu kadar kasılmalar başladımı dedi ben de yoo dedim bişey demedii
ayy niye sert benim karnım yaa mafoldumben

bu haftalardan sonra daha hızlı büyüyo göbüşler :CüvCüv: çatlaklar için bişey sürüyo musun

ben banyodan sora bebeyağı sürüyom başka da bişi sürmedim daha çatlak patlak yok ama daha erken zaten dimiii
badem yağı var evde ama daha hiç sürmediimmm

karnın niye sert bu kadar kasılmalar başladımı dedi ben de yoo dedim bişey demedii

bana bak delükorkma benim dün akşam kasılmayla beraber sertleşti aynı taş oldu şimdipamuk gibi ama doktorum beklio yinede bana didiki dün gece eliniin icini haiff kavsli yap karnına koy ve bekle rahmin kasılıomu die takip etcekmişin 3 dk kısa sürelerle kasılıosa doktra gitcemişin :lepi:

ben tok gittim hatta kız toksunuz dimi dedi ben de evet dedim tamam dedi
valla ben de annamadım herkes başka bişey diyo

hadi yaaa sudamı yasak.yandım desene.içim yanıyo benim sıcaktan.bide şekeride içince hepten yandım.hüüüüü kafamçokkarıştı

ben hiç sürmüyorum.kızımdada sürmemiştim hiç çatlamamıştı.bundada henüz hiç bişey yok.galiba gene çatlamıycak.şanslıyım galiba bu konuda. :jeyyar:

ben banyodan sora bebeyağı sürüyom başka da bişi sürmedim daha çatlak patlak yok ama daha erken zaten dimiii
badem yağı var evde ama daha hiç sürmediimmm

çatlak patlak gebelik boyunca gözükmüomus doğumdan sonra gümüş rengini alıp ortaya cıkıomuşş arkadasımda bende catlak yok deyip geziodu meğer patlamıs haberi yokmussssssssszemuszemuszemuszemus

ay valla siz çıldırmışsını su yasak olurmu seker yüklemesinde benim troid problemim oldugu için ben endokrin profesörüne gidiom şeker yüklemelerimide o yaptırdı su içiosun bişe yemiosunn:bbo:

kızlar benim ufaklık özellikle geceleri bazen yermi değiştiyo ne acaip karnımın bitarafı şişip sertleşiyo ağrım oluyo hatta o an.sonra iniyo aşağı karnım rahatlıyom.budamı kasılma yoksam?bebiş yer değiştiriyo ondanmı?korktum şimcik.bide sölemesi ayıp :kedi: eşimle aşnafişna yaparkene çok yapıyo bunu..sizdede oluyomu?

benimki hiç set falan değil kıs neden sert olur niye sormadın dr a

kızlar ben dusa ordanda oğlumu görmeye gidiom öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz

hadi hayırlı haberlerle gidip gel bize tatlım

kızlar elifatihefu nun kızına ısım bulalım hadi güzel isimlerınızı beklıyorum :lepi:

benden: gizem ,melis,asya,ahu,

biz folloşuz yani:dilcikar:
sen kednini avut ic karnim dar diye kiziiimmmm biz bilioz senin koca gübeeenii kaydirigubbakcemile3

biri catlak mi dedi:bbo:benim emmeelrim catladi türkiyedeyken simdi en yapsam gecmiolar..sanki biri tirnaklamis gibi duruyo:çok üzgünüm:

ya bu sekr yüklemesi ille 24.haftada mi yapiliomus benim doktor bu haftada izine gitti zilli kari bisey demedi de,,birdahaki kontrolüm 27.haftada orda yapicaz demisti..gec kalmis olmaz demi

senin karnin niye sert yaa cok su iciyon ondan geriliyo olmasin...sancin neyin oluomu ...
catlak patlak biseylerin varmi??
benimde gün icinde gerilio ama sabah kalkinca kücücük oluo oyun hamuru giib yumusuyokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…