2009 Kasm Anneleri

ayyy, bana fenalik geldi. 17 yasinda evlenseydim 5 de cocuk dogururdum. ne bu ya, yarin obur gun evlenince nolucak bunun hali? o zaman mecbur yapar.

ayyyyyyyy tam kanserojen madde nannnn laelaelaelaelae ama anacım dur kınama kızından çıkar hee allahhhhhhh korusunnnnnnnn bide çok sevdiğin yada gıcık olduğuna benzer derler gider bide ona benzer falla delürürsün boşver takma nan

annemde öle diyo kaydirigubbakcemile3

nannn beni kimse seyine takımıyomuu klava:klava:

dur len şurda kenyanın kanserojen görümcesiynen uğraşıyoh sıranı bekle :mymeka:
neyse gel gel kıyamam nan özledim zate eşekk Şeniz
tubiş gitmişde dr ameliyata gitmiş galiba çok beklemesi lazımmış beklememiş göremeden gelmiş üzgün ve de yorgundu az önce çıktı uzancak galba perşembe de dr a gitcekmişşşşşşş
nehirde de bi sorun yok asrın efendi baş aşağı dönmüş no problem yaneeeeeee :lepi:
oldumu hanımımmmm buyrunnnnnnnnn bu kaa taze bilgilerr

hee gülüm olmaz bişey yav takama ama sakın pipiriklilik yapmaa lmaz:
maşşaalllahh asrınımızaaa opuyorumnanaktan

anaaaam ben olacaaamm yolarım kızzzz laelaelaelaelae aslaa tahammül edemeemmmm laelaelaelaelae
ben kaynanasını alt etmiş bi gelin olaraktan onuda yolardıımmm :1ninca::1ninca:

anaamm kızzz bendede 2 tane kayın var yaaaa :mymeka::mymeka:
kocişten küçükler bidee ayyyyyyyyyyyyy :mymeka::mymeka:

gızlar eda cadısı dönmedi daha denizden galba yada yorgunluktan veyahut sıcaktan bayıldı kaldı

geldim yaa nann,sonra gene çıktım yürüyüş yaptıım,sonra kocamın yanına gittiim geldik beraber.

tubişiiim kıyamam sanaa olsun perşembe görrürsüünnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol: koptum kızzzz :roflol:

aaaa, gelmis. demekki bayilmamis.kaydirigubbakcemile3

hee bayılmadım nannn lülülülülülü

nereme takiyim canim seni?sırnaşık şey:roflol:

ayy ne bilim kızzz,bi düşünemmm :roflol:

anaammm gülüm beniim bende çok özledim nan senii Şeniz
bi msj çekecedim sanaaaa lülülülülülü
uzanmışım kumsala güneş damlar içime deyüü kıyamadım nann delikafaduldendelikafadulden

hadi iyi geceler, kocacim geldi. ilgi alaka gostereyim.opuyorumnanaktan

hadi anam git ilgilen kocişlenn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…