o zaman fiyatlar gerçekten ii sen bidahaki salı yine git bence a.s
niye nann sinirden mi
evet haklısın chicco ve mothercareden almıştım bişeler bunlarda olsuno zaman cok uygun canım hem bebekler ilk 3 ay cok hızlı buyuyormus cok cok kaliteli almaya gerek yok yani bikacı kaliteli olup digerleri olmasada olur yani
bilgisayarı yok canım hem o kadar kullanmayıda bilmiyo
annesi zayıf ve celimsiz diye hiçbir iş ogretmemiş yaa
eline bişi yakısmıyo zaten sacını tarayıp lavaboya bırakıyo öööö
abisi görünce kalk yardım et yengene diyo
ama kendisi akıl etmiyo yada yatmayı seviyo
anasının babasının sucu böle eline bişi vermezsen hep insanlardan bekler yapsın diye
biyeri siliyo diyelim beceremiyoda bende bi işle ugrasıyorum yengeeee su bezi yıkasana diyo güya iş yapıyo
abisinede söyledim bundan sonra patlatıcam lafı
getşr götür dicem bakalım nasıl oluyomus
yaa böle düşününce sinir oluyorum yaa hiçbişi bilmiyoooooooklava:
nannn beni kimse seyine takımıyomuuklava: klava:
bilgisayarı yok canım hem o kadar kullanmayıda bilmiyo
annesi zayıf ve celimsiz diye hiçbir iş ogretmemiş yaa
eline bişi yakısmıyo zaten sacını tarayıp lavaboya bırakıyo öööö
abisi görünce kalk yardım et yengene diyo
ama kendisi akıl etmiyo yada yatmayı seviyo
anasının babasının sucu böle eline bişi vermezsen hep insanlardan bekler yapsın diye
biyeri siliyo diyelim beceremiyoda bende bi işle ugrasıyorum yengeeee su bezi yıkasana diyo güya iş yapıyo
abisinede söyledim bundan sonra patlatıcam lafı
getşr götür dicem bakalım nasıl oluyomus
yaa böle düşününce sinir oluyorum yaa hiçbişi bilmiyoooooooklava:
ayyy, bana fenalik geldi. 17 yasinda evlenseydim 5 de cocuk dogururdum. ne bu ya, yarin obur gun evlenince nolucak bunun hali? o zaman mecbur yapar.
ayyyyyyyy tam kanserojen madde nannnn laelaelaelaelae ama anacım dur kınama kızından çıkar hee allahhhhhhh korusunnnnnnnn bide çok sevdiğin yada gıcık olduğuna benzer derler gider bide ona benzer falla delürürsün boşver takma nan
bende öle dedim esime öğret sen dedi
öğretcem ben ona :jeyyar:
birak ugrasma be. annesi ogretsin. kizin tekmelerken de gorumcene fazla bakma.:roflol:
onu deniyorum yaa bi bebiş fotosu var cok güzel bişi eger tekmelerken bakınca benziyosa benim bebişim mavi gözlü sarısın olcek :roflol::roflol:
yalancı doğum sancılarım başlamış doktorum dediki sizede lazım olur belki akıntıda değişiklik kan bebeğin suyunun gelmesi kasılmaların 3 dk fazla olması bebek hareketlerinin yavaslaması durumunda hemen hastaneye gidilecek..
bebeğime gelince başaaşığı dönmüş bundan sonra yukarı dönmesi zor dedi doktor artık hareketlerini daha sert hissedeceksin korkma dedi süper hareketli bir bebek oldugunu söledi bu ii bişey dedi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: 26 +4 900 gr 36 cm boy maşallah oğluma kocaaaaaaaaaaaaaa adam olmus ayağınıda ağzına sokmuştuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eşimle kapıstıkta kardesi yuzunden bana sormadan fot makinasını vermiş
gecen geldi iki gun bizde kaldı bende kıza buraya takıldımı falan gösterdim
aksamına abisinden makinayı istedi ses cıkarmadım eminim gıcıklına yaptı
bana gecen hastane cıkısı aldılar kız bana vermedide eve goturdu uyuz sanki kendi dogurcak yaa
kac kere geldi ondan sonrada getirmedi
bide bize gelince yengem hamile yardımcı olayım demiyo yan gelip yatıyo dana
hepsini bugunku sinirle soledim esime oda onun cocuk oldugunu solediklava:
17 yasında cocuk mu olur nan millet anne oluyo bu yasta tamamen yetistirme tarzı yaa
herbişeyi solemeyi akıl ediyo o zaman cocuk olmuyo resmen benim evimde bana sunu getir buna yap falan diyo kıl
anlattım abisine önce bana kızdı sonrada kardesini arayıp solenmiş
beni arayıp ozur diledi simdi oglenden beri sinir küpüyüm resmen
bu arada bende küçük görümceyim eminim yengemde bağa gıcık oluyodur nannn sırnaşık şey
ama allamaaa şükür ossunn benim küçük görümcem yok eşimden büyükler abloşları onnarda kardeşlerine çok düşkün bende kardeş gibiyim ohh iyiyük yane 3 taneler nan bide hepsi küçük olsa sıyırırdım fallaaaa delikafadulden
gızlar eda cadısı dönmedi daha denizden galba yada yorgunluktan veyahut sıcaktan bayıldı kaldı
göremedim kiii :çok üzgünüm: doktor sezeryana girmişti çok beklemem gerekiyodu bende beklemedim perşembe gidicem :çok üzgünüm: o üzüntüylen bide alışverişe cıktım ama bişey beğenip alamadım :çok üzgünüm: tüm hewesim kursağımda kaldı :çok üzgünüm:
ya benim dr arkadaş varya bakırköy kadın doğumda geçen dioki bi kadın gelmiş acile bebek çoook hareketliymiş taa mı çılgınlar gibi kadın acile koşmuş neden bebeğim galiba ölecek içerde can çekişiyo demişş :roflol: arkadaş kafayı yemiş manyak nan bu karular dio ama bende koptum ha nerden de aklına gelmiş kırk yıl düşünsem akıl edemezdim haaa :roflol:
aaaa, gelmis. demekki bayilmamis.kaydirigubbakcemile3
nereme takiyim canim seni?sırnaşık şey:roflol:
dur len şurda kenyanın kanserojen görümcesiynen uğraşıyoh sıranı bekle :mymeka:
neyse gel gel kıyamam nan özledim zate eşekk Şeniz
tubiş gitmişde dr ameliyata gitmiş galiba çok beklemesi lazımmış beklememiş göremeden gelmiş üzgün ve de yorgundu az önce çıktı uzancak galba perşembe de dr a gitcekmişşşşşşş
nehirde de bi sorun yok asrın efendi baş aşağı dönmüş no problem yaneeeeeee :lepi:
oldumu hanımımmmm buyrunnnnnnnnn bu kaa taze bilgilerr
hadi iyi geceler, kocacim geldi. ilgi alaka gostereyim.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?