2009 Kasm Anneleri

cok gecmis olsun canim. Rabbim hepimize vaktinde kucaklamayi nasip etsin kuzularimizi insallah.

tuvalet ihtiyacında artıyo mu öle baskı yapınca peki
yok olmuyoo böle sanki ayakları aşağıda belli aralıklarla vuruyoo gibi :çok üzgünüm:
nerdeki bu salı pazarı fiyatlar uygunmuş ama kaliteleri nasıldı ki
ama çok korkuyorummmmm mafoldumben acaba çok dolanmaktan mı :uhm: yarında misafirim gelicek bu akşam ayaklarımı dikip iyice dinleniyim barii

ben de bana yakında bahçeşehir pazarı vardı oraya bakam dedim ama sarmadı fiyatlar bide aklım mahmutpaşada ya sositososito

dinlen tabe ama korkmaa lmaz:

ay canım neyse sonra görürsün nezaman gitcen opuyorumnanaktan

gızlar eda cadısı dönmedi daha denizden galba yada yorgunluktan veyahut sıcaktan bayıldı kaldı

gecmis sayfalarda da okudum. nasil bi gorumce anacim o? bende 3 tane var. evlendigimden beri ne zaman gitsem bir kere yerimden kalkmadim. sunu getirirmisin, bunu gotururmusun derim. biliyorum, bi kalksam bir daha oturamam.kaydirigubbakcemile3
inegolluleri benden iyi tanirsin, gelin herseyi yapmali fikri hakim. bana yapamiyorlar ama eltimin karni burnundayken bile hizmet edicem diye ugrasiyordu. bi Allah'in kulu da yardim edeyim demiyordu.

sende 17 yasindaki kiza ne hizmet edicen. kalk al de, mutfagin yolunu gosteriver. birde niye buraya takildigini soyledin ufacik kiza. simdi sik sik girip her yazdigini okur. bildiriver haddini, olmadi bana yolla, ben hallederim.kaydirigubbakcemile3

bilgisayarı yok canım hem o kadar kullanmayıda bilmiyo
annesi zayıf ve celimsiz diye hiçbir iş ogretmemiş yaa
eline bişi yakısmıyo zaten sacını tarayıp lavaboya bırakıyo öööö
abisi görünce kalk yardım et yengene diyo
ama kendisi akıl etmiyo yada yatmayı seviyo
anasının babasının sucu böle eline bişi vermezsen hep insanlardan bekler yapsın diye
biyeri siliyo diyelim beceremiyoda bende bi işle ugrasıyorum yengeeee su bezi yıkasana diyo güya iş yapıyo
abisinede söyledim bundan sonra patlatıcam lafı
getşr götür dicem bakalım nasıl oluyomus
yaa böle düşününce sinir oluyorum yaa hiçbişi bilmiyoooooooklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…