yalancı doğum sancılarım başlamış doktorum dediki sizede lazım olur belki akıntıda değişiklik kan bebeğin suyunun gelmesi kasılmaların 3 dk fazla olması bebek hareketlerinin yavaslaması durumunda hemen hastaneye gidilecek..
bebeğime gelince başaaşığı dönmüş bundan sonra yukarı dönmesi zor dedi doktor artık hareketlerini daha sert hissedeceksin korkma dedi süper hareketli bir bebek oldugunu söledi bu ii bişey dedi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: 26 +4 900 gr 36 cm boy maşallah oğluma kocaaaaaaaaaaaaaa adam olmus ayağınıda ağzına sokmuştuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok olmuyoo böle sanki ayakları aşağıda belli aralıklarla vuruyoo gibi :çok üzgünüm:tuvalet ihtiyacında artıyo mu öle baskı yapınca peki
nerdeki bu salı pazarı fiyatlar uygunmuş ama kaliteleri nasıldı kislm kızlar bugün salı pazarına gittim çok uygundu fiatları bebek fermuarlı bataniyeler 10 ytl bebek pijama takımı 3.5 ytl hastane ye uygun valiz vardı 5 ytl. ilk kez gittigim için ücretleri düşük geldi. gerçekten düşük mü yoksa bana mı öyle geldi
ama çok korkuyorummmmm mafoldumben acaba çok dolanmaktan mı :uhm: yarında misafirim gelicek bu akşam ayaklarımı dikip iyice dinleniyim bariikorkma annesi artık büyüyo napsın arkayı beşliycek tabe her biyerine baskı yapacak eskisi gibi fasülye kadar deel gelinlik koca kıs oldu gııııı normal bunnar korkma tatlış perşembe gidince rahatlarsın Şeniz
hangi salı pazarına gittin bacım kadıköye mi
yok olmuyoo böle sanki ayakları aşağıda belli aralıklarla vuruyoo gibi :çok üzgünüm:
nerdeki bu salı pazarı fiyatlar uygunmuş ama kaliteleri nasıldı ki
ama çok korkuyorummmmm mafoldumben acaba çok dolanmaktan mı :uhm: yarında misafirim gelicek bu akşam ayaklarımı dikip iyice dinleniyim barii
yok olmuyoo böle sanki ayakları aşağıda belli aralıklarla vuruyoo gibi :çok üzgünüm:
göremedim kiii :çok üzgünüm: doktor sezeryana girmişti çok beklemem gerekiyodu bende beklemedim perşembe gidicem :çok üzgünüm: o üzüntüylen bide alışverişe cıktım ama bişey beğenip alamadım :çok üzgünüm: tüm hewesim kursağımda kaldı :çok üzgünüm:
cok gecmis olsun canim. Rabbim hepimize vaktinde kucaklamayi nasip etsin kuzularimizi insallah.
evet kadıköy kalitesi de fena değildi iyiydi
eşimle kapıstıkta kardesi yuzunden bana sormadan fot makinasını vermiş
gecen geldi iki gun bizde kaldı bende kıza buraya takıldımı falan gösterdim
aksamına abisinden makinayı istedi ses cıkarmadım eminim gıcıklına yaptı
bana gecen hastane cıkısı aldılar kız bana vermedide eve goturdu uyuz sanki kendi dogurcak yaa
kac kere geldi ondan sonrada getirmedi
bide bize gelince yengem hamile yardımcı olayım demiyo yan gelip yatıyo dana
hepsini bugunku sinirle soledim esime oda onun cocuk oldugunu solediklava:
17 yasında cocuk mu olur nan millet anne oluyo bu yasta tamamen yetistirme tarzı yaa
herbişeyi solemeyi akıl ediyo o zaman cocuk olmuyo resmen benim evimde bana sunu getir buna yap falan diyo kıl
anlattım abisine önce bana kızdı sonrada kardesini arayıp solenmiş
beni arayıp ozur diledi simdi oglenden beri sinir küpüyüm resmen
ben biraz uzanıcam kızlar bi ara tekrar uğrarım öptm sizi
gözlerimden ates fıskırıyo yaaa
gecmis sayfalarda da okudum. nasil bi gorumce anacim o? bende 3 tane var. evlendigimden beri ne zaman gitsem bir kere yerimden kalkmadim. sunu getirirmisin, bunu gotururmusun derim. biliyorum, bi kalksam bir daha oturamam.kaydirigubbakcemile3
inegolluleri benden iyi tanirsin, gelin herseyi yapmali fikri hakim. bana yapamiyorlar ama eltimin karni burnundayken bile hizmet edicem diye ugrasiyordu. bi Allah'in kulu da yardim edeyim demiyordu.
sende 17 yasindaki kiza ne hizmet edicen. kalk al de, mutfagin yolunu gosteriver. birde niye buraya takildigini soyledin ufacik kiza. simdi sik sik girip her yazdigini okur. bildiriver haddini, olmadi bana yolla, ben hallederim.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?