2009 Kasm Anneleri

eminim bişeye karısmıyosundur :1no2:

yoh gııı ne karışacam kendi evi kendi düzeni abimin karısı sayarım severim bide tanıyorum neyi sever neyi sevmes gönlünü alam deyü hediyesini eksik etmem zaten gidince yeğenlerimnen vakit geçiriom o da rahat edio yerimseniben

kenyanin görümcesi kac yoksa anani aglaticak bu kariÇok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3

bu arada ben doktora gittim ama kimse merak edip sormuyo bileee :çok üzgünüm:

anlatsana sekerim bebek nasilmis sormadan söylüceksin öyle cok konu konusuluyoki ayni anda araya kayniyo

senin gibisine can kurban opuyorumnanaktan

göremedim kiii :çok üzgünüm: doktor sezeryana girmişti çok beklemem gerekiyodu bende beklemedim perşembe gidicem :çok üzgünüm: o üzüntüylen bide alışverişe cıktım ama bişey beğenip alamadım :çok üzgünüm: tüm hewesim kursağımda kaldı :çok üzgünüm:

senin gibisine can kurban opuyorumnanaktan

aman zaten bana bayılmasını beklemiyorum sonuçta canı diilim o yüzden haddimi bilirim yane ben hiç bi zaman onu ablam gibi sevemem o da beni kendi kardeşi gibi olması gerektiği kadar sayıp sevelim yeter ama bunu kabullenecek görümce nerdeee bi ben varım işte delikafadulden

kizlar ben cikiyorum belime agri girdi bir anda

herkes bebislerine dikkat etsin öyle erken dogurmak falan yok bu bebeklerin hepsi kasimda dogucak insallah
öpüyorum yarin görsürüz

üzülme gııııııııııı şöyle duşun perşembe gunu daha büyük olcakkkkkkk bebekinnnnnnnnn delikafadulden
ya benim yavruşum bugun resmen buyudu hissediyom pırtladı resmen pırtladı gııı anaaam bu kaa bariz farkedilir mi yauwww kaydirigubbakcemile2

benimde hevesim kırılıyo böle bi aksilik cıkınca
ama olsun 2 gun daha sabretcen eccük kaldı
sıkma canını

ya benim dr arkadaş varya bakırköy kadın doğumda geçen dioki bi kadın gelmiş acile bebek çoook hareketliymiş taa mı çılgınlar gibi kadın acile koşmuş neden bebeğim galiba ölecek içerde can çekişiyo demişş :roflol: arkadaş kafayı yemiş manyak nan bu karular dio ama bende koptum ha nerden de aklına gelmiş kırk yıl düşünsem akıl edemezdim haaa :roflol:

yaa bide dün akşamdan beri bebek böle afedersin tam şeyimin tepesinde baskı yapıyoo korkuyorumm

:roflol::roflol::roflol:

ayyy bu sinir bozukluğunda ben bile güldüm bebek can çekişiyoo hee :roflol:

slm kızlar bugün salı pazarına gittim çok uygundu fiatları bebek fermuarlı bataniyeler 10 ytl bebek pijama takımı 3.5 ytl hastane ye uygun valiz vardı 5 ytl. ilk kez gittigim için ücretleri düşük geldi. gerçekten düşük mü yoksa bana mı öyle geldi

yaa bide dün akşamdan beri bebek böle afedersin tam şeyimin tepesinde baskı yapıyoo korkuyorumm

korkma annesi artık büyüyo napsın arkayı beşliycek tabe her biyerine baskı yapacak eskisi gibi fasülye kadar deel gelinlik koca kıs oldu gııııı normal bunnar korkma tatlış perşembe gidince rahatlarsın Şeniz

düşük tabi canım kalitesini gormedim ama fiyatlar cok cok ucuz yani

hangi salı pazarına gittin bacım kadıköye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…