eminim bişeye karısmıyosundur :1no2:
bu arada ben doktora gittim ama kimse merak edip sormuyo bileee :çok üzgünüm:
yoh gııı ne karışacam kendi evi kendi düzeni abimin karısı sayarım severim bide tanıyorum neyi sever neyi sevmes gönlünü alam deyü hediyesini eksik etmem zaten gidince yeğenlerimnen vakit geçiriom o da rahat edio yerimseniben
kenyanin görümcesi kac yoksa anani aglaticak bu kariÇok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile3
senin gibisine can kurban opuyorumnanaktan
göremedim kiii :çok üzgünüm: doktor sezeryana girmişti çok beklemem gerekiyodu bende beklemedim perşembe gidicem :çok üzgünüm: o üzüntüylen bide alışverişe cıktım ama bişey beğenip alamadım :çok üzgünüm: tüm hewesim kursağımda kaldı :çok üzgünüm:
göremedim kiii :çok üzgünüm: doktor sezeryana girmişti çok beklemem gerekiyodu bende beklemedim perşembe gidicem :çok üzgünüm: o üzüntüylen bide alışverişe cıktım ama bişey beğenip alamadım :çok üzgünüm: tüm hewesim kursağımda kaldı :çok üzgünüm:
üzülme gııııııııııı şöyle duşun perşembe gunu daha büyük olcakkkkkkk bebekinnnnnnnnn delikafadulden
ya benim yavruşum bugun resmen buyudu hissediyom pırtladı resmen pırtladı gııı anaaam bu kaa bariz farkedilir mi yauwww kaydirigubbakcemile2
kizlar ben cikiyorum belime agri girdi bir anda
herkes bebislerine dikkat etsin öyle erken dogurmak falan yok bu bebeklerin hepsi kasimda dogucak insallah
öpüyorum yarin görsürüz
ya benim dr arkadaş varya bakırköy kadın doğumda geçen dioki bi kadın gelmiş acile bebek çoook hareketliymiş taa mı çılgınlar gibi kadın acile koşmuş neden bebeğim galiba ölecek içerde can çekişiyo demişş :roflol: arkadaş kafayı yemiş manyak nan bu karular dio ama bende koptum ha nerden de aklına gelmiş kırk yıl düşünsem akıl edemezdim haaa :roflol:
ayyy bu sinir bozukluğunda ben bile güldüm bebek can çekişiyoo hee :roflol:ya benim dr arkadaş varya bakırköy kadın doğumda geçen dioki bi kadın gelmiş acile bebek çoook hareketliymiş taa mı çılgınlar gibi kadın acile koşmuş neden bebeğim galiba ölecek içerde can çekişiyo demişş :roflol: arkadaş kafayı yemiş manyak nan bu karular dio ama bende koptum ha nerden de aklına gelmiş kırk yıl düşünsem akıl edemezdim haaa :roflol:
yaa bide dün akşamdan beri bebek böle afedersin tam şeyimin tepesinde baskı yapıyoo korkuyorumm
yaa bide dün akşamdan beri bebek böle afedersin tam şeyimin tepesinde baskı yapıyoo korkuyorumm
slm kızlar bugün salı pazarına gittim çok uygundu fiatları bebek fermuarlı bataniyeler 10 ytl bebek pijama takımı 3.5 ytl hastane ye uygun valiz vardı 5 ytl. ilk kez gittigim için ücretleri düşük geldi. gerçekten düşük mü yoksa bana mı öyle geldi
slm kızlar bugün salı pazarına gittim çok uygundu fiatları bebek fermuarlı bataniyeler 10 ytl bebek pijama takımı 3.5 ytl hastane ye uygun valiz vardı 5 ytl. ilk kez gittigim için ücretleri düşük geldi. gerçekten düşük mü yoksa bana mı öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?