2009 Kasm Anneleri

anaaam kızz dikkat et kendine yav.mentollü olips al onu ye 1-2 tane benim hemen geçiyo öle olunca.

Zerncim sanada geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan

ay efet evde limonlu mentoollü varıdı gidem de akşam yiyem bide limonlu ıhlamur kaynatammm
hasta olmamalıyım öncelikle bebişim için sorasında da alışveriş yapacam olum yaaa e bide kocişnen tatile gidecessss denize girmek istiyom ben naaaannn öhüüüüüüü

Selam canım ne olsun dünden beri hem gergin şimdide üzgün benneyaptımki
Cook gecmiş olsun canım, bişeysi yoktur insallah....

Bilmiyorum canım çok tşk ederim tahilillerine başlamışlar işte bakalım belli olacak bu hafta sanırımbenneyaptımki

selam kızlarr yaramaz oğlumla ben 2nci doz tetanoz aşımızı olduk geldikkk

geçmiş olsun canım cım
ya ben seni merak ediyodum kıs ne dedi dr dün geçmişi okuyamadım anlat hele bakim

canımya cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah

nazlıım yaa çok geçmiş olsun allah şifa versin
efet ya senin gönderiğin linki kaydettim arçelik benimde aklıma yattı gıı yerimseniben

arçelik kaçaymış nan

:roflol:
:roflol: :roflol: ne var olum sinbo deyüpde geçme ben fritözümü ondan almıştım falla canavar gibi de çalışıyyyy hemde bim'den almıştım nan :roflol:
telsizide alabülürük yane :jeyyar: ama yoh nan cazur cuzur uyuyon çocuğunda aklını alır onnar nan delikafadulden

cnm ya çok geçmiş olsun
iyiydi ne oldu ki fenalaştı
allah acil şifalar verir inşallah:Saruboceq:

geçmiş olsun canım cım
ya ben seni merak ediyodum kıs ne dedi dr dün geçmişi okuyamadım anlat hele bakim

canımya cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah

saol canım yaa .. dün gittim tatlım bebğim ters dönmüş bu normal dedi doktor bazen dönermiş bebekler büyüdükce kafaları aşşağı çekiomus onları :) daha yukarı dönmesi zor dedi büyüdüğü için hareketlerini net hissediosun bu seni korkutmus dedi (resmen sallıo beni ) yalancı doğum sancılarıymıs onlar bu aydan itibaren rahim kendini doğuma hazırlıomuş bu durumlarda sırt üstü yatıp bol bol su içmek lazımmış.. 5 dk fazla gelen kasılmalar kanlı yada artan akıntılar bebeğin suyu gelmesi hareket azalmasında ise direkt doktora giidilmesi gerekiomuş...teyzesi oğlum 900 gr 36 cm olmuş ayağınıda ağzına sokmuştu :roflol::roflol:

nazlıımm sen moralini yüksek tut,hem kendinin hem annenin cnmm opuyorumnanaktan

efet ya senin gönderiğin linki kaydettim arçelik benimde aklıma yattı gıı yerimseniben

hee bak kızzz yerimseniben

kıyamam sen sanaa kuzuumm,dikkat et olma hastaa :Saruboceq:

arçelik kaçaymış nan

tam aradığın gibi nan sinbodan az daha pahalı 30 tl :roflol::roflol::roflol:

Selam canım ne olsun dünden beri hem gergin şimdide üzgün benneyaptımki

Bilmiyorum canım çok tşk ederim tahilillerine başlamışlar işte bakalım belli olacak bu hafta sanırımbenneyaptımki

nazlıcan gecmiş olsun allah acil şifalar versin opuyorumnanaktan

arçelik kaçaymış nan

cnm ya çok geçmiş olsun
iyiydi ne oldu ki fenalaştı
allah acil şifalar verir inşallah:Saruboceq:

Çok teşekkür ederim kızlar ..Zeytinim zaten yatacaktı dünden beri morali sıfıra düştü biz gittik yataktan bile kalkmadı inan neyi var neyi yok bilemiyorum..

Kendi moralimse dünden beri zaten gerginim birçok kişiye sanırım gardımı alacağım bir dönemdeyim kötükedihüso Kimse haddini bilmiyor nasılsa Nazlı biliyor yaaa herkez ona sığınıyor.Arkadaşlarıma çok kızdım dünde çokklava:

ay yerim ben onu ya büyüüş te ondan yani öylemi
ay canım maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın kocaman olmuş yaaaaaa

aynı durum bende de var canım bende bi kaç kişiye gardımı aldım bile artık ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamazlarrr:umursamaz:

ay yerim ben onu ya büyüüş te ondan yani öylemi
ay canım maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın kocaman olmuş yaaaaaa

he teyzesi büyümüşş artık kemikleri batıo ama o akşam karı koca çok korktuk görsen sanki çıkıp dolaşmaya gidicekti karnım nası oldu meğer zavallımı kafası aşşa çekmiş dönmüş kalmışş:roflol::roflol: saol bitanem doktorum cok ii gidio bebişin gelişimi dedi darısı başınıza ben gibi korkmayın büyüdükce hakikaten hareketleri acip oluoooo

naberin kızlar dün kayınvalidemde kaldım birasdan derse gidecem akşamada köye çıkarım heraldee bir yoğun koşturmaca yazdan bişey anlamıyoruz burda gelen gidenden yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…