anaaam kızz dikkat et kendine yav.mentollü olips al onu ye 1-2 tane benim hemen geçiyo öle olunca.
Zerncim sanada geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan
öğlen oldu nan tünaydınnn
selam dattlımmm naberr?
zerencim ıhlamurun bir zararı yokmuş canım teyzem hamileyken hasta olduğunda seri halde içiyodu valla bişi olmadı ay ben de tatilde bir fena oldum kızlar ishal kusma ne ararsan vardı yane allahtan hemen geçti
Cook gecmiş olsun canım, bişeysi yoktur insallah....
selam kızlarr yaramaz oğlumla ben 2nci doz tetanoz aşımızı olduk geldikkk
Asebam Zeren hoşbuldum..
Off kızlar yaaaa şu beynime hiç rahat yok yok anneannemi hastaneye yatırdılar bugün dünden beri hiç tadı yoktu morali sıfırdı bugün bir sürü kan vs alınmış doktorlar bakacak parça ffilan denilmiş.Annem böyle mahsun mahsun konuşuyordu yine yaaamafoldumben
Sağol canım benim inşallah :Saruboceq:geçmiş olsun canım cım
ya ben seni merak ediyodum kıs ne dedi dr dün geçmişi okuyamadım anlat hele bakim
canımya cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah
nazlıım yaa çok geçmiş olsun allah şifa versinAsebam Zeren hoşbuldum..
Off kızlar yaaaa şu beynime hiç rahat yok yok anneannemi hastaneye yatırdılar bugün dünden beri hiç tadı yoktu morali sıfırdı bugün bir sürü kan vs alınmış doktorlar bakacak parça ffilan denilmiş.Annem böyle mahsun mahsun konuşuyordu yine yaaamafoldumben
efet ya senin gönderiğin linki kaydettim arçelik benimde aklıma yattı gıı yerimseniben
sinbo alak gıı o zaman en fazla 20 liradır :roflol: :roflol:
nan nooluyoo hepinize birdeeen dikkat edin gıııı
benim de dün aşırı uykum vardıı
aaşama kuzenim gelcek bebişiynen 1 yaşında bi kızı var ayy yirim ben onuuu çok merak ediyom yaa en son yeni doğduğunda görmüştümm
Asebam Zeren hoşbuldum..
geçmiş olsun canım cım
ya ben seni merak ediyodum kıs ne dedi dr dün geçmişi okuyamadım anlat hele bakim
canımya cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah
Asebam Zeren hoşbuldum..
efet ya senin gönderiğin linki kaydettim arçelik benimde aklıma yattı gıı yerimseniben
ay efet evde limonlu mentoollü varıdı gidem de akşam yiyem bide limonlu ıhlamur kaynatammm
hasta olmamalıyım öncelikle bebişim için sorasında da alışveriş yapacam olum yaaa e bide kocişnen tatile gidecessss denize girmek istiyom ben naaaannn öhüüüüüüü
nazlıım yaa çok geçmiş olsun allah şifa versin
arçelik kaçaymış nan
Selam canım ne olsun dünden beri hem gergin şimdide üzgün benneyaptımki
Bilmiyorum canım çok tşk ederim tahilillerine başlamışlar işte bakalım belli olacak bu hafta sanırımbenneyaptımki
nazlıımm sen moralini yüksek tut,hem kendinin hem annenin cnmm opuyorumnanaktan
hee bak kızzz yerimseniben
kıyamam sen sanaa kuzuumm,dikkat et olma hastaa :Saruboceq:
tam aradığın gibi nan sinbodan az daha pahalı 30 tl :roflol::roflol::roflol:
nazlıım yaa çok geçmiş olsun allah şifa versin
arçelik kaçaymış nan
cnm ya çok geçmiş olsun
iyiydi ne oldu ki fenalaştı
allah acil şifalar verir inşallah:Saruboceq:
nazlıcan gecmiş olsun allah acil şifalar versin opuyorumnanaktan
saol canım yaa .. dün gittim tatlım bebğim ters dönmüş bu normal dedi doktor bazen dönermiş bebekler büyüdükce kafaları aşşağı çekiomus onları :) daha yukarı dönmesi zor dedi büyüdüğü için hareketlerini net hissediosun bu seni korkutmus dedi (resmen sallıo beni ) yalancı doğum sancılarıymıs onlar bu aydan itibaren rahim kendini doğuma hazırlıomuş bu durumlarda sırt üstü yatıp bol bol su içmek lazımmış.. 5 dk fazla gelen kasılmalar kanlı yada artan akıntılar bebeğin suyu gelmesi hareket azalmasında ise direkt doktora giidilmesi gerekiomuş...teyzesi oğlum 900 gr 36 cmolmuş ayağınıda ağzına sokmuştu :roflol::roflol:
Çok teşekkür ederim kızlar ..Zeytinim zaten yatacaktı dünden beri morali sıfıra düştü biz gittik yataktan bile kalkmadı inan neyi var neyi yok bilemiyorum..
Kendi moralimse dünden beri zaten gerginim birçok kişiye sanırım gardımı alacağım bir dönemdeyim kötükedihüso Kimse haddini bilmiyor nasılsa Nazlı biliyor yaaa herkez ona sığınıyor.Arkadaşlarıma çok kızdım dünde çokklava:
ay yerim ben onu ya büyüüş te ondan yani öylemi
ay canım maşallah maşallahallah nazarlardan saklasın kocaman olmuş yaaaaaa
aynı durum bende de var canım bende bi kaç kişiye gardımı aldım bile artık ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamazlarrr:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?