2009 Kasm Anneleri

Bence bebişler çok stratejik büyüklükteler simdi, dönemeyecek kadar büyüdüler ama tekmeleri hoplatmayacak kadarda küçükler:)))))))

gnaydın ve geçmiş olsun canumm
ıhlamur içebilirsin fakat fazla değil günde 2 fincan galiba
ayy burası çook sıcak ya ceket lafını bile duyunca tuhaf oldum

arada vuruyo canım

endişelenme o zaman canım internetten bi bak istersen
içn rahat etmezsede ara dr unu

günaydın canım çok geçmiş olsun ıhlamur falan içsen rahatlatır en azından seni dikkat et kendine olurmu

sağol karakızım... çayocağında varsa söyliyim de getirsinler bari.... yaa vücut direncim zaten düşüktü şimdi hepten düştü... o kadar dikkat ediyorum yinede böyle... havalar çok garipleşti bu yıl.. aman kızlar sizde dikkat edin kendinize... çok zor oluyo hamişken hastalık...

bu arada benim kızım da sabahtan beri dönüp duruyo... şimdilik yeri bol geliyo herhalde... onun hareketleri beni motive ediyor biraz:asigim: kızlar yaaa ben kızımı çok sefiyooomm... hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inşallahopuyorumnanaktan

Zeren çok gecmiş olsun, ama işin aslı ben olsam ıhlamur içmezdim çünkü bazı bitkilerin bebişlere zararı oluyormus hatta bazı bitkiler erken doğumu bile tetikliyormuş, ve ben ıhlamur hakkında birsey bilmiyorum istersen önce bir arastır. Bence içeceğin sütü eğer mümkünse ısttırıpta iç belki iyi gelir...

nan ben 7/24 yorgun olduğum için demek kü kasım kasım kasılıyommm delikafadulden:roflol:

tatlım o yorgunluktan da olabiliyo yat dinlen tatlı bişiler ye karnını okşa ve konuş kızınla dinlendiğinde başlar tepikler bana da olmuştu baya bi heycan yapmıştım da ordan tecrübelüyüm yane yerimseniben

gnaydın ve geçmiş olsun canumm
ıhlamur içebilirsin fakat fazla değil günde 2 fincan galiba
ayy burası çook sıcak ya ceket lafını bile duyunca tuhaf oldum

sagol asebacım... tamam canım 2 fincandan fazla içmem o zaman....
bizim buralar çok garip canım yaaa... önceki gün akşam dışarı çıktık sonbahardaymışız gibi soğuk bir rüzgar vardı... gündüz bazen çok sıcak oluyo bunaltıyo sonra bi bakıyosun rüzgar, yağmur... eee bu havada hasta olmamak zor oluyo tabi...

ay canım bende kızımı çok seviyorum vede acayip özlüyorum gerçi hepimiz öyleyiz özlemle bekliyoruz minik meleklerimizi allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı

dün akşam zaten kocişle oturduk hem sevdik hem konuştuk sonra başladı tekme atmaya canım ama hani sürekli bir hareket halindeyken birden daha az hareket etmeye başlayınca tedirgin oldum ama sayenizde tedirgin olmama gerek olmadığını anladım canlarım opuyorumnanaktan

söyle hemen de iç ılık ılık canımm
ne var yanee bende oğluşumu çook seviyoomm
kızlar şimdiden annelerimizin kıymetini çook daha fazla anlamaya başladık dimii
ben annemide çook sefiyomm ama

benim yengemde hamiş yaa sonbaharda grip olmuştu
dr içebilirsin ama en fazla 2 fincan demişti yanee ben bişe olmas deyüü bileyomm

nan ben 7/24 yorgun olduğum için demek kü kasım kasım kasılıyommm delikafadulden:roflol:
len kramp girmeyomu peki bacağına
bu arada kasılıyo derken bacakların mı

ayy burasıda yanıyooo duş almaktan terlemekten gıcık oldum artık

günaydııınn şekerlerrr a.s.a.s.
günaydın canımm

ya ben hasta oluyom galbaaaaa boğazlarım sızlıyo hapşırıyom hafiften bi üşüme gelio ayy allam nolur yaaaaa hasta olmak istemiom izne çıkıcam yaaaa mafoldumben

sağol canım...bakarım şimdi ama 1 fincandan bişey olmaz herhalde...

inşallah canım:Saruboceq:

ya ben hasta oluyom galbaaaaa boğazlarım sızlıyo hapşırıyom hafiften bi üşüme gelio ayy allam nolur yaaaaa hasta olmak istemiom izne çıkıcam yaaaa mafoldumben

anaaam kızz dikkat et kendine yav.mentollü olips al onu ye 1-2 tane benim hemen geçiyo öle olunca.

Zerncim sanada geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan

günaydııınn şekerlerrr a.s.a.s.

günaydınnnnn datlummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aman canım dikkat et gerçi bende bu sabah öksürüp duruyorum ama havalardan galiba bir gün bir günü tutmuyo anam dikkat edelim hepimiz kendimize kızlar opuyorumnanaktan

cerenimoo şu telsiz işine bakıyomda senin,bi arçelik yada bekoya baksana tatlış oralarda uygun bak fiyatlar yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…