selam kızlarr yaramaz oğlumla ben 2nci doz tetanoz aşımızı olduk geldikkk
ya ben hasta oluyom galbaaaaa boğazlarım sızlıyo hapşırıyom hafiften bi üşüme gelio ayy allam nolur yaaaaa hasta olmak istemiom izne çıkıcam yaaaa mafoldumben
Muredam Karakızzım hoşbuldummmmm opuyorumnanaktan
Ya bu fıstık içlerine baktığım için sürekli kolay buluyorum birtanem :)
Nehiriver hoşgeldin bizimde gitmemiz gerekiyor yabugün ya yarın..
slm cnmm opuyorumnanaktan
geçmiş olsuuunnnn opuyorumnanaktan
söyle hemen de iç ılık ılık canımm
ne var yanee bende oğluşumu çook seviyoomm
kızlar şimdiden annelerimizin kıymetini çook daha fazla anlamaya başladık dimii
ben annemide çook sefiyomm ama
benim yengemde hamiş yaa sonbaharda grip olmuştu
dr içebilirsin ama en fazla 2 fincan demişti yanee ben bişe olmas deyüü bileyomm
ya ben hasta oluyom galbaaaaa boğazlarım sızlıyo hapşırıyom hafiften bi üşüme gelio ayy allam nolur yaaaaa hasta olmak istemiom izne çıkıcam yaaaa mafoldumben
hoşbuldum canım yaptırda krutul yaa bidedoğumdan sonra tek doz varmıs o kaldı benimopuyorumnanaktan
anaaam kızz dikkat et kendine yav.mentollü olips al onu ye 1-2 tane benim hemen geçiyo öle olunca.
Zerncim sanada geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan
sağol canım....mentollü olips miii ıııııııyyyy
hoşgeldin, geçmiş olsun canım...
nazlı sen de hoşgeldin... ne tatlış bebişler onlar öyleee
hoşgeldin canımmGüNAYDIN Fıstıklarım vee tatlı Fıstık İçleri a.s. a.s. a.s.
dlüü gacii biliyom niye dediğini sen söyleyince bende söyleyem dedim sadeecetamam canım....
ayy kız yanlış anlamayınnn beniii.. tabiki herkes bebişini çoook seviyoooo ona şüphe yokkiii... içimden geldi paylaşmak istedimm sadece opuyorumnanaktan...
sinbo alak gıı o zaman en fazla 20 liradır :roflol: :roflol:bilmiyom canım ya daha karar veremedim ben çok pahalı bişi istemiom yauwww
nan nooluyoo hepinize birdeeen dikkat edin gııııya ben hasta oluyom galbaaaaa boğazlarım sızlıyo hapşırıyom hafiften bi üşüme gelio ayy allam nolur yaaaaa hasta olmak istemiom izne çıkıcam yaaaa mafoldumben
sinbo alak gıı o zaman en fazla 20 liradır :roflol: :roflol:
hoşgeldin canımm
dlüü gacii biliyom niye dediğini sen söyleyince bende söyleyem dedim sadeece
hayırlı olsun canımm
öğlen oldu nan tünaydınnngünaydııınn şekerlerrr a.s.a.s.
selam dattlımmm naberr?GüNAYDIN Fıstıklarım vee tatlı Fıstık İçleri a.s. a.s. a.s.
Asebam Zeren hoşbuldum..
Off kızlar yaaaa şu beynime hiç rahat yok yok anneannemi hastaneye yatırdılar bugün dünden beri hiç tadı yoktu morali sıfırdı bugün bir sürü kan vs alınmış doktorlar bakacak parça ffilan denilmiş.Annem böyle mahsun mahsun konuşuyordu yine yaaamafoldumben
cerenimoo şu telsiz işine bakıyomda senin,bi arçelik yada bekoya baksana tatlış oralarda uygun bak fiyatlar yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?