2009 Kasm Anneleri

Muredam Karakızzım hoşbuldummmmm opuyorumnanaktan

Ya bu fıstık içlerine baktığım için sürekli kolay buluyorum birtanem :)

Nehiriver hoşgeldin bizimde gitmemiz gerekiyor yabugün ya yarın..

ya ben hasta oluyom galbaaaaa boğazlarım sızlıyo hapşırıyom hafiften bi üşüme gelio ayy allam nolur yaaaaa hasta olmak istemiom izne çıkıcam yaaaa mafoldumben

hayırdır yaa bugün hepinize noldu böölee
geçmiş olsun canım ıhlamur iç hemen tam vucudunu sarmadan

Muredam Karakızzım hoşbuldummmmm opuyorumnanaktan

Ya bu fıstık içlerine baktığım için sürekli kolay buluyorum birtanem :)

Nehiriver hoşgeldin bizimde gitmemiz gerekiyor yabugün ya yarın..

hoşbuldum canım yaptırda krutul yaa bidedoğumdan sonra tek doz varmıs o kaldı benimopuyorumnanaktan

tamam canım....
ayy kız yanlış anlamayınnn beniii.. tabiki herkes bebişini çoook seviyoooo ona şüphe yokkiii... içimden geldi paylaşmak istedimm sadece opuyorumnanaktan...

ya ben hasta oluyom galbaaaaa boğazlarım sızlıyo hapşırıyom hafiften bi üşüme gelio ayy allam nolur yaaaaa hasta olmak istemiom izne çıkıcam yaaaa mafoldumben

ayyy canım yaaa sen de miii... hemen önlemini al cerinim...

hoşbuldum canım yaptırda krutul yaa bidedoğumdan sonra tek doz varmıs o kaldı benimopuyorumnanaktan

Evet canım bizim bu sefer 5 denildi oğluşta 3 taneydi 2 tanede bırakmıştım doğum sonrası gidilmemişti şimdi 5 tane deniliyor vurulurum sanırım bu sefer.

Cerincim dikkat et kendine cnm yaa gelmiş geçmiş olsun :1hug:

anaaam kızz dikkat et kendine yav.mentollü olips al onu ye 1-2 tane benim hemen geçiyo öle olunca.

Zerncim sanada geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktan

sağol canım....mentollü olips miii ıııııııyyyy

selam kızlarr yaramaz oğlumla ben 2nci doz tetanoz aşımızı olduk geldikkk

hoşgeldin, geçmiş olsun canım...

nazlı sen de hoşgeldin... ne tatlış bebişler onlar öyleee

GüNAYDIN Fıstıklarım vee tatlı Fıstık İçleri a.s. a.s. a.s.

hoşgeldin canımm

tamam canım....
ayy kız yanlış anlamayınnn beniii.. tabiki herkes bebişini çoook seviyoooo ona şüphe yokkiii... içimden geldi paylaşmak istedimm sadece opuyorumnanaktan...
dlüü gacii biliyom niye dediğini sen söyleyince bende söyleyem dedim sadeece

selam kızlarr yaramaz oğlumla ben 2nci doz tetanoz aşımızı olduk geldikkk

hayırlı olsun canımm

bilmiyom canım ya daha karar veremedim ben çok pahalı bişi istemiom yauwww
sinbo alak gıı o zaman en fazla 20 liradır :roflol: :roflol:
nan nooluyoo hepinize birdeeen dikkat edin gıııı
benim de dün aşırı uykum vardıı
aaşama kuzenim gelcek bebişiynen 1 yaşında bi kızı var ayy yirim ben onuuu çok merak ediyom yaa en son yeni doğduğunda görmüştümm

canlar ben gideyomm
ama böle olmuyoo ben çıkacak zaman damlıyonuz hepinz
azcık erken uyanında gelin azcık konuşak beaaa
öpeyrum sizleri

Asebam Zeren hoşbuldum..

Off kızlar yaaaa şu beynime hiç rahat yok yok anneannemi hastaneye yatırdılar bugün dünden beri hiç tadı yoktu morali sıfırdı bugün bir sürü kan vs alınmış doktorlar bakacak parça ffilan denilmiş.Annem böyle mahsun mahsun konuşuyordu yine yaaamafoldumben

hoşgeldin canımm

dlüü gacii biliyom niye dediğini sen söyleyince bende söyleyem dedim sadeece

hayırlı olsun canımm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar dünden bugüne herkeste bi şikayet kimin ben gibi kasılma kimi sertleşme kimi grip dün kocişim söle b okudu yazıklarımızı dioki sizin bı kasım anneleri ağustos anneleri olacak galiba hepinize bi haller olmus dio dedim sus ağzından yel alsın ama epey güldüm yaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydııınn şekerlerrr a.s.a.s.
öğlen oldu nan tünaydınnn
GüNAYDIN Fıstıklarım vee tatlı Fıstık İçleri a.s. a.s. a.s.

selam dattlımmm naberr?

zerencim ıhlamurun bir zararı yokmuş canım teyzem hamileyken hasta olduğunda seri halde içiyodu valla bişi olmadı ay ben de tatilde bir fena oldum kızlar ishal kusma ne ararsan vardı yane allahtan hemen geçti

Cook gecmiş olsun canım, bişeysi yoktur insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…