2009 Kasm Anneleri

gızım zabah 8'de kahvaltı ediom saat 12 farkındaysan neen acıkmıyomuşum acabaaa hımmmm sabah yediğim iki lokmamı gözüne battı nan allan çiçkosuuuuuuuuuu :sinifsinif:
hee gözüme battı nan ben acken sen nasıl yimek yedın :mymeka: ben o saatte actım bacım sen o zaman günde bir kac posta hatta 10 posta felan yemek yıyon desene delikafadulden naniknanik
hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

yok gıı bize öle bi bilgi gelmedi tuttugunuzu çitleyin denildi :roflol::roflol:

he teyzesi oldu valla eşşek kadar ayağını bilem emioooodu :roflol::roflol::roflol:
hos bulduk bacım opuyorumnanaktan

sen fazla meraketme boşverrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

ya merekdan ya merakdan canım evet fazla merak etme zaten merak etmıs ojdan böle olmus demı gıı nehır

oklu oku icim daraldi gerisini okumucam iste:bbo:

bakinsaniza hele bisey sorucam sizde de geceleri saga yada sola yattiginizda kalcalariniz agriyomuCADIARZU
benim yaklasik 1 haftadir ne tarafima yatarsam o tarafim sanki uyusmus gibi uyaniyorum aslinda gece icinde sürekli uyanip yön degistiriyorum ama 1 saat bile bir tarafimda yatsam uyusmus oluo..cok sinir bozucu hic güzel uyuyamiyorum artik

siz böyle derseniz ben dahda merak ederim işte ip ucu verin hele

siz böyle derseniz ben dahda merak ederim işte ip ucu verin hele

ahhh canım benım möhüm bişi deil kız ceren karısı ne almamız lazım bebek ıcın ne almammız lazım onunla ılgılı lıste ıstedı nehır garısında olay bundan ıbaret sız ne aldınız dıye sordu öle yani :roflol: :roflol: merak etıgın konu bu sekerim delikafadulden

he canım aynennkaydirigubbakcemile5:roflol::roflol:

bende öle canım gecelerı hep uyanıyoruz alstırma oluyo ıste ne güzel yoksa bebeklerımıze nasıl bakarız demı uyanamazdık sımdı vücüt alıstı gece uyanmaya wc gıtmeye felan bebeklerımızdede üsenmeden kalkcaz onlara bakcaz emzırcez opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanaynısı bendede oluyo hemen hemen herkesdede oluyodu yanı

canım o bendede oluyo sabahı zor ediyorum ne yana yatsam o tarafım tutuyo zaten 10 dakikada bir yön değiştiriyorum ben kafamçokkarıştı

hani ayıp bir şeydi lan neyse ya uykum geldi biraz uyuyayım bari sonra gelirim bir ara by

bende sag tarafima yattigim zaman aciyor. bir kac dakikadan fazla yatamiyorum, hemen sola donuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…