- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
bende öle canım gecelerı hep uyanıyoruz alstırma oluyo ıste ne güzel yoksa bebeklerımıze nasıl bakarız demı uyanamazdık sımdı vücüt alıstı gece uyanmaya wc gıtmeye felan bebeklerımızdede üsenmeden kalkcaz onlara bakcaz emzırcez opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanaynısı bendede oluyo hemen hemen herkesdede oluyodu yanı
sadece bende oluo saniodum demekki herkeste oluyomuskafamçokkarıştıcanım o bendede oluyo sabahı zor ediyorum ne yana yatsam o tarafım tutuyo zaten 10 dakikada bir yön değiştiriyorum ben kafamçokkarıştı
zaten bebeklerin gelisimi icin sol taraf daha iyiymis ama insan devamli tek tarafa yatamiyoki....mecbur yön degistiriyoruz ...bende sag tarafima yattigim zaman aciyor. bir kac dakikadan fazla yatamiyorum, hemen sola donuyorum.
zaten bebeklerin gelisimi icin sol taraf daha iyiymis ama insan devamli tek tarafa yatamiyoki....mecbur yön degistiriyoruz ...
gece kramplari daha 2 kez oldu ama bu kalca agrilari 1 haftadir her gece oluyomafoldumben
doktor karida izinde soramiyorumda niye diye
ay çok uykum geldii :bbo:
ben şu esyaları yayamda cerenimonun istediğini yapmaya çalışam bakalımm :bbo:
dlüü gacii biliyom niye dediğini sen söyleyince bende söyleyem dedim sadeece
Asebam Zeren hoşbuldum..
Off kızlar yaaaa şu beynime hiç rahat yok yok anneannemi hastaneye yatırdılar bugün dünden beri hiç tadı yoktu morali sıfırdı bugün bir sürü kan vs alınmış doktorlar bakacak parça ffilan denilmiş.Annem böyle mahsun mahsun konuşuyordu yine yaaamafoldumben
Kendi moralimse dünden beri zaten gerginim birçok kişiye sanırım gardımı alacağım bir dönemdeyim kötükedihüso Kimse haddini bilmiyor nasılsa Nazlı biliyor yaaa herkez ona sığınıyor.Arkadaşlarıma çok kızdım dünde çokklava:
zerencim ıhlamurun bir zararı yokmuş canım teyzem hamileyken hasta olduğunda seri halde içiyodu valla bişi olmadı ay ben de tatilde bir fena oldum kızlar ishal kusma ne ararsan vardı yane allahtan hemen geçti
ya yawrım çok uğraştırcaksa kalsın beee :kedi:
uyandım kız yeni diğerleride daha ayılamadı mureda pc başında uyumuş herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?