2009 Kasm Anneleri

itrk gıı benim karnım sürekli taş gibi nan nolcek beele ama hiç kasılma yok
bilmiyom yani belki de ben bebiş sanıyom kasılmaları
kasılma nasıl bişey gıı
canım zaten sertleşmesi kasılması demek benimde sadece sertleşiyor ama normal son aylarda daha sık olacak.bende sancı diyenlere yaa sancı nasıl birşey diye sorardım bilmeyince öle oluyorkaydirigubbakcemile3
nerdesin kızzz :mymeka:
bende dedim biizmki şuruptan mortttt delikafaduldendelikafadulden içmedim valla senden haber gelmeden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıs walla süpermiş şurup 1 kez içtim çok iyi geldi bir dahada gerek kalmadıkaydirigubbakcemile2

canım zaten sertleşmesi kasılması demek benimde sadece sertleşiyor ama normal son aylarda daha sık olacak.bende sancı diyenlere yaa sancı nasıl birşey diye sorardım bilmeyince öle oluyorkaydirigubbakcemile3

kıs walla süpermiş şurup 1 kez içtim çok iyi geldi bir dahada gerek kalmadıkaydirigubbakcemile2

neeeee :1shok: nasıl yani kııızııııııııımm o zaman benim karnım sürekli kasıkk
o kadar sertkii annatamaaammmmm fisfisfis
kasılma var mı dedi doktor yok dedim ya da ben annamıyom dedim annamadıın şey kasılma deeldir deii
yyaaa niye sert benim karnım yaa korkuyoomm kafamçokkarıştı

neeeee :1shok: nasıl yani kııızııııııııımm o zaman benim karnım sürekli kasıkk
o kadar sertkii annatamaaammmmm fisfisfis
kasılma var mı dedi doktor yok dedim ya da ben annamıyom dedim annamadıın şey kasılma deeldir deii
yyaaa niye sert benim karnım yaa korkuyoomm kafamçokkarıştı

korkma yaa kontrole gidince söylersin dr.böyle oluyor diye merak etme sen
hadi görüşürüz güzelimopuyorumnanaktan

heee kızz itek bende alam o surubu madem gidince dr.a söyleyemde.

ayyyy kasılma kasılmaa vala bende kasılcam artık yaaa :roflol::roflol:

oklu oku icim daraldi gerisini okumucam iste:bbo:

bakinsaniza hele bisey sorucam sizde de geceleri saga yada sola yattiginizda kalcalariniz agriyomuCADIARZU
benim yaklasik 1 haftadir ne tarafima yatarsam o tarafim sanki uyusmus gibi uyaniyorum aslinda gece icinde sürekli uyanip yön degistiriyorum ama 1 saat bile bir tarafimda yatsam uyusmus oluo..cok sinir bozucu hic güzel uyuyamiyorum artik:delphin:
anam benim beşim kopuyo sanki bazen dönemiyom bile acısındann
biz burda çalışalım... millet fosur fosur uyusun... olacak iş mi yaaaa:olmaz:

neyse bizim yerimize de eccik uyuyun bariimirmirmirmir

bu arada şu ticker işini doğurmadan hallettim galibaaa:lepi:
he nannn off daha da çok var he ben doğumdan 3 hafta önce alcaam izin
boşuna kalkmasaydın gıı az sora aaşam olceekk kafamçokkarıştı
kalksın nann ne yatıyolarf bizim canımız yok muu

bende geldim
2 saat uyumuşum öle fosur fosur beya
ama hala kendimde değilim
şu mini tansiyon beni bu hale getiriyo yoksa uyuyacağım yok ya
sersem gibiyim

ben de yarın kısmetse şeker yüklemesine gidecem
bir de tsh durumuma tekrar baktırmam gerekecek onun için de kan verecem
ya da aynı kandan yapcaklar herhalde
normalde her ay bu kontrolü yaptırmam gerekiyordu ama üşündim
3 ay geçti aradan bakalım ne durumdayım:)))

ben de yarın kısmetse şeker yüklemesine gidecem
bir de tsh durumuma tekrar baktırmam gerekecek onun için de kan verecem
ya da aynı kandan yapcaklar herhalde
normalde her ay bu kontrolü yaptırmam gerekiyordu ama üşündim
3 ay geçti aradan bakalım ne durumdayım:)))

cnm şu tansiyonuda bi daha sor dr.a :uhm:
hadi bakalım şnş.çıkmaz seker filan :Saruboceq:

slmm kızlar nasılsınızzzz bebişler nasılllll....bende bütün gün uyudum geceeleri uyuyamıyorum.pazar akşamı evımıze hırsız girdi kızlar moralım bozuk ya ne doğru düzgün yıyebiliyorum ne içebiliyorum uykum sapıttıı..Allahım sen yardımcı ol bana

slmm kızlar nasılsınızzzz bebişler nasılllll....bende bütün gün uyudum geceeleri uyuyamıyorum.pazar akşamı evımıze hırsız girdi kızlar moralım bozuk ya ne doğru düzgün yıyebiliyorum ne içebiliyorum uykum sapıttıı..Allahım sen yardımcı ol bana

:1shok::1shok::1shok:
cnm allah korumuşş :Saruboceq:
şok oldum görmediniz inşallah

allahım senin prensesini yesinlerr opuyorumnanaktan
kızz valla bende artık evde yanlız değilim gibi kaydirigubbakcemile3

ay kız bi o yana bi bu yana dönüp oynuyo karnımda
arada seviom ama konuşarak sevmek lazımmış ben içimden konuşuodum
dıştan ince bi sesle konuşmak lazımmış
yalnız değiliz tabe sadece içimizde onlar ama var yani kocaman oldular

Kıyamam sana ben yaa offffffffffffff Sizlerde birşey yok yaa canım benim bak bu güzel birşey ama bebeği unuttunmu sen yiyip içmen uyuman lazım nasıl büyüteceksin bakalım????
Çok şükür bak buradasın belki birşey alındı alınmadı bilemiyorum ama sen buradasın yavrun göbişte sağlıklıı ..Büyümesi için elinden geleni yapacaksın annesi..

Üstelik onu kötülüklerden koruyacak melekleride sizlersiniz swen kuvvetli olacaksınki dünyaya gözlerini açtığında rahat uyusun bebecik değilmi??
Lütfen en ennn ennn kısa zamanda toparla Meleğim benim kendine ve fıstık içimize iyi bak olurmu..Canımsınn..Gelmiş geçmiş olsun tatlımŞeniz

Back
X