2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol:
benimki dönmemden uyanmıyoda ben uyansın diyee hoooooooff pooffffff uyuyamıyoomm diye bağırıyom:roflol::roflol::roflol:
oda aşkım napayım bi yastık daa verimmi,su getirimmi,çişe gideliimi diye delü oluyoo :roflol::roflol::roflol:
bananeee baba olmak kolaymııııı :roflol:

bu şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyo ben şimdi yarın doktora gittiğimde yaptırır mı ki:uhm: edoş sen yaptırmadın dimi daha?

iyi geceler dadlumm opuyorumnanaktan

sen kilo görmemişsin şekerimmm kaydirigubbakcemile3
ben 4 kilo falan aldımm zemuszemus ama zaten önceden stokluydumm kaydirigubbakcemile3

kız valla biz iri kemikliler kaydirigubbakcemile3 az kilo aldık haaa bende daha dr.tartıma göre 2 kilo aldım bu ayki daha yok ama
zaten yeterince stok olduğu için alamıyoz galibaa yer yok:roflol::roflol::roflol: vucutta tabiiiii

hee bizim kemiklerimiz iriiiii laelaelaelaelae

heee bende onu didim :roflol::roflol:

bu şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyo ben şimdi yarın doktora gittiğimde yaptırır mı ki:uhm: edoş sen yaptırmadın dimi daha?

valla benimde daha yapılmadı tatlım yavv :sinifsinif:
dr. bişeyde demedi c.tesi 3,5 ta randevum bakalım ne dicek izmirde yaptır derse yandım kalmak zorunda kalırım orda :sinifsinif::sinifsinif:
anam olmadı yarın arayım ben bi soram,şimdi geç olduu artık sabah ararım :roflol::roflol:

ii canım benim sen nasılsın tatlım opuyorumnanaktan
bende iyiyim opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol: bu adamların aynı dünyada yaşadığına emin misin? sanki bunlardan birisi uzaydan gelmişş ama hangisiii :roflol: 2 adam arasında bu kadar fark olur mu yaaa :roflol:
neyse şekerim aman allah nazarlardan saklasın kocişinin kıçını kaşı kızz yoksam nazarım değicek adama Allah korusun

hee kızzz valla biri uzaylı ama hangisi dersin :roflol::roflol::roflol:
sanırım ikiside uç nokta oluyoo :roflol::roflol:
şimdi gece gece uyuyan adamın k.çını kaşıtma banaaa :roflol::roflol:
dert açma başımaa :jeyyar::jeyyar:

bencede ölee artık bünye kaldırmıyoo daha fazlasını
ben de daha yaptırmadım 24 ünde kontrolüm var o zaman isteyecek
nerdeyse bir ay war kız o zaman oluyo mu ki:uhm:

allan manyaklarıııııııııııııııııııı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anam siz beni artıkım sefmionus gelmiycim bidaa buraya
kız noldu kii bacıım şimdi naptık biz sana:teselli:
bişey olmaz kız git kaşı adamı :lepi:
adamda şaşırır gece gece bu karı kudurmuş mu derrrr:roflol:

delümüsün kızzz :mymeka: dört gözlen gelmeni bekliyom ben burdaa :mymeka:
sen habire gidecem diyon :mymeka:

belki gitmeye programlıyım :roflol::roflol::roflol:

adamın biri gibi özel ilgi bekliom belkideeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…