2009 Kasm Anneleri

allah allah :uhm: bakalım usg de görür dr.ozamana kadar hala orda durursa tabii kaydirigubbakcemile3
allam yaa kıpraşmıyolar derken şimcik can yakar oldular bunlar yaav ne çabuk büyüdüler

allah allah :uhm: bakalım usg de görür dr.ozamana kadar hala orda durursa tabii kaydirigubbakcemile3
allam yaa kıpraşmıyolar derken şimcik can yakar oldular bunlar yaav ne çabuk büyüdüler

hee walla ölee kıpraşmıyolar endişeleniyoss çok oynuyolar şikayet ediyoss :uhm: bizde çok nankörüz caanıımmmmm laelaelaelaelae
niye kimse yok kız bu akşam :uhm:

ayyy aslında benimde çok uykum war ama şimdi gidicem yatağa bi o yana bi bu yana dön dön gıcık olcam yaaa

burdasın nen konuşmuyonnklava:

hee kızz dönmekten uyuyamıyom ben yaa senağlama
kocişide uyutmuyom senağlama
bacak arama yastık alıyom yastığın birazınıda göbeğimin altına sıkıştırıyom ama nafilee çünkü ben yüzüstü yatmadan uyuyamam yaaa senağlama

slm kızlar ben bugun hep girip cıktım dimi izin gununde böle oluyo nereye saldıracagımızı sasırıyoruz yarın erken kalkıcam bende iyi geceler dilemek istedim yoksa kalkamam yarın gelirim inş.

nbr kısss yerimseniben
hee yaa aynen bende öle
tabii benim herif murat enişte gibi anlayışlı olmadığı için söylenipp duruyoo ben gitsem içerde mi yatsam diyoo bende yürü git sankim seni yatağa bağladım diyomm ama yinee kafasını koyup uyuyoo delüüüü laelaelaelaelae

slm kızlar ben bugun hep girip cıktım dimi izin gununde böle oluyo nereye saldıracagımızı sasırıyoruz yarın erken kalkıcam bende iyi geceler dilemek istedim yoksa kalkamam yarın gelirim inş.

hadi iyi geceler tatlımm opuyorumnanaktan
inşallah şekerinde normal çıkar :Saruboceq:

sağol canım da işte kilolar aldı başını gidiyor :CüvCüv: gerçi büyük oğlumda daha çok almıştım ama doktor çok dedi bakalım artık. sizin ne alemde kilolar

amaannn salla be cnm zemuszemus
gece gece kilo demee kaydirigubbakcemile3 tubişlen benimde kemiklerimizde çok iri o yüzden ağır geliyoz tartıda :roflol::roflol:

iyi geceler dadlumm opuyorumnanaktan
sağol canım da işte kilolar aldı başını gidiyor :CüvCüv: gerçi büyük oğlumda daha çok almıştım ama doktor çok dedi bakalım artık. sizin ne alemde kilolar
sen kilo görmemişsin şekerimmm kaydirigubbakcemile3
ben 4 kilo falan aldımm zemuszemus ama zaten önceden stokluydumm kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım a.s.

ne dion gı ben selam dedim sen hosbulduk deyon :roflol::roflol::roflol:

ii canım benim sen nasılsın tatlım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…