nereye gidiyon kızz ben geldim diy mi kaçıyon yoksam zemuszemus
ayy benimki 3 gündür hep aşağılara doğru çalışıyoo şu anda bile sürekli vuruyoo hemde çok düzenli bi şekilde böle 3-5 saniyede bir vuruyoo acaba hıçkırıyoı mu diye bile şüphe ediyomm zemuszemus
yarın saat 2de randevum war
allah allah :uhm: bakalım usg de görür dr.ozamana kadar hala orda durursa tabii kaydirigubbakcemile3
allam yaa kıpraşmıyolar derken şimcik can yakar oldular bunlar yaavne çabuk büyüdüler
hee walla ölee kıpraşmıyolar endişeleniyoss çok oynuyolar şikayet ediyoss :uhm: bizde çok nankörüz caanıımmmmm laelaelaelaelae
niye kimse yok kız bu akşam :uhm:
ayyy aslında benimde çok uykum war ama şimdi gidicem yatağa bi o yana bi bu yana dön dön gıcık olcam yaaavalla anlamadım yavv,cerin vardı bi ara oda kaçtı hiç demedenklava: klava:
burdasın nen konuşmuyonnben buradayım
ayyy aslında benimde çok uykum war ama şimdi gidicem yatağa bi o yana bi bu yana dön dön gıcık olcam yaaa
burdasın nen konuşmuyonnklava:
nbr kıslarrr
özlem pek tatlı olmuş göbüşünn
slm kızlar ben bugun hep girip cıktım dimi izin gununde böle oluyo nereye saldıracagımızı sasırıyoruz yarın erken kalkıcam bende iyi geceler dilemek istedim yoksa kalkamam yarın gelirim inş.
nbr kısss yerimsenibennbr kıslarrr
hee yaa aynen bende ölehee kızz dönmekten uyuyamıyom ben yaa senağlama
kocişide uyutmuyom senağlama
bacak arama yastık alıyom yastığın birazınıda göbeğimin altına sıkıştırıyom ama nafilee çünkü ben yüzüstü yatmadan uyuyamam yaaa senağlama
hoşgeldin canım a.s.nbr kıslarrr
slm kızlar ben bugun hep girip cıktım dimi izin gununde böle oluyo nereye saldıracagımızı sasırıyoruz yarın erken kalkıcam bende iyi geceler dilemek istedim yoksa kalkamam yarın gelirim inş.
sağol canım da işte kilolar aldı başını gidiyor :CüvCüv: gerçi büyük oğlumda daha çok almıştım ama doktor çok dedi bakalım artık. sizin ne alemde kilolar
iyi geceler dadlumm opuyorumnanaktanslm kızlar ben bugun hep girip cıktım dimi izin gununde böle oluyo nereye saldıracagımızı sasırıyoruz yarın erken kalkıcam bende iyi geceler dilemek istedim yoksa kalkamam yarın gelirim inş.
sen kilo görmemişsin şekerimmm kaydirigubbakcemile3sağol canım da işte kilolar aldı başını gidiyor :CüvCüv: gerçi büyük oğlumda daha çok almıştım ama doktor çok dedi bakalım artık. sizin ne alemde kilolar
nerdesin be gülüm,ayyy sıkıldık yavv kimsecikler uğramadıklava:
hadi iyi geceler tatlımm opuyorumnanaktan
inşallah şekerinde normal çıkar :Saruboceq
amaannn salla be cnm zemuszemus
gece gece kilo demee kaydirigubbakcemile3 tubişlen benimde kemiklerimizde çok iri o yüzden ağır geliyoz tartıda :roflol::roflol:
hoşbulduk canım a.s.
nbr kısss yerimseniben
hee yaa aynen bende öle
tabii benim herif murat enişte gibi anlayışlı olmadığı için söylenipp duruyoo ben gitsem içerde mi yatsam diyoo bende yürü git sankim seni yatağa bağladım diyomm ama yinee kafasını koyup uyuyoo delüüüü laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?