belki gitmeye programlıyım :roflol::roflol::roflol:
adamın biri gibi özel ilgi bekliom belkideeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam nan beklemeyiss hadi git git kapadık biz göslerimizzi:smiley-cool:he valla kızz sasa kalırr :roflol::roflol:
deneyim bakem ama gelmezsem beklemeyin anamm :roflol::roflol:
heee anam öle ilgi bizde yok beaa :roflol::roflol::roflol:
adamın biri gibi özel ilgi bekliom belkideeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
adamın biri kim nan:uhm:
tamam nan beklemeyiss hadi git git kapadık biz göslerimizzi:smiley-cool:
beni kaşıııııııııııııııııııı nolurrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızz çok derin dalmış kıyamadım valla :roflol::roflol:
hee oldu anaaamm,senide kocişin kaşısınn :roflol:
uyudu nan adam hadi nan hacı bi el atıver ben yetişemiom artıkımmm:roflol::roflol::roflol:
bencede ölee artık bünye kaldırmıyoo daha fazlasını
nerdeyse bir ay war kız o zaman oluyo mu ki:uhm:
dön nan dön
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
valla benim bu konuda hiç bilgim yok bana dr bi dahaki gelişimde şeker yüklemesi isticeni söyledi
dur nan kaşımıyom sırtını mırtınıı :mymeka::mymeka:
yakaladım git ekim anaları kaşısın seniii :mymeka:
tubişş hem ora yazıy hem buraa bide küstüm gidecem diyooo :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sanslısın kızz bana onuda demedii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: nan onlarda kasılıomus sebep bulup kendimi rahatlatıom nan sizde kasılan yok nedem:roflol::roflol::roflol:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ne var nan nevarrr kaşıı nan sırtımıııııııııııııkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
tamam tamam edoşum söledi banaa zemuszemussöleyemem okursa beni oyarrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
benim doktor sağolsun hiç bişey sölemiyoo bana :umursamaz: ancak ben sorcamda öle söylüyoo lütfedip :umursamaz:valla benim bu konuda hiç bilgim yok bana dr bi dahaki gelişimde şeker yüklemesi isticeni söyledi
hee yaa hem orayı idare ediyoo hem burayıı işgüzar karıı sonrada bize trip atıyoo gitcem diyeedur nan kaşımıyom sırtını mırtınıı :mymeka::mymeka:
yakaladım git ekim anaları kaşısın seniii :mymeka:
tubişş hem ora yazıy hem buraa bide küstüm gidecem diyooo :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
tamam tamam edoşum söledi banaa zemuszemus
benim doktor sağolsun hiç bişey sölemiyoo bana :umursamaz: ancak ben sorcamda öle söylüyoo lütfedip :umursamaz:
hee yaa hem orayı idare ediyoo hem burayıı işgüzar karıı sonrada bize trip atıyoo gitcem diyeelmaz: yürü git nan yürü git gözümüz görmesin senii çakma kasım anası:mymeka:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: gdiom işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?