2009 Kasm Anneleri

nan ortalarda oran buran açık yatma arif gelir haaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
zaten yastığımı alırken bi yakaladı nereye gidiyon diyee dedim ahanda iş aldın kızımtuğba başına ama sonraa bıraktıı kaydirigubbakcemile3
kızzz olmayan bişe demiyomki benn,yakaladım seniii :1ninca::1ninca:
sende bize gidecem diyodun tamdaa kaydirigubbakcemile3
ayyy özledim ben çok çaturtumuu :sinifsinif::sinifsinif:
tubişimee o hediye alacak yavvv :lepi:
hee yaa bende özledim ama bendekide ne şans topiğin en cimir karısına düştümmm delikafadulden
nerde yatacan kız tubişş :uhm: aramasın arif eniştem seni gece gece adam korkar kızz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 delüüü kaydirigubbakcemile3
oturma odasında yatıcam o da yatsın rahat rahat herüfümm:asigim:

hee öle oldu demi şimci en güzeli ona oldu peki nan :umursamaz: zate herseyi kendi aranızda alıonuzz bize diyen yok bende gidince gitti oluo pinti karularr :umursamaz::umursamaz:

hhahaahh iii kaçtın yani afferinnzemuszemus

anaaamm iyi yırtmışın nann kaydirigubbakcemile3
hee yazık bugece rahat uyusun barii zemuszemuszemuszemus
kızz öle demeee kadıncağız pek sevinmiş senin çıkmanaa kaydirigubbakcemile3

hee öle oldu demi şimci en güzeli ona oldu peki nan :umursamaz: zate herseyi kendi aranızda alıonuzz bize diyen yok bende gidince gitti oluo pinti karularr :umursamaz::umursamaz:

kızzz burdan konuşulurmuu,senelen özel konuşruk yavruummmm yerimseniben

yaa ben şimdi krispinin hediyesini alıyım mı yoksam gelince sorup ole mi alıyımm

yav ne bilim sorarsak sürpriz olmaz amaaaa :bbo:

:umursamaz::umursamaz: bende sana tanga alıp yollamayı düşünüodum hemide çıngıraklı nah alırsın artıkım sefmion benii:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne kıskanıyon kızımmm kuraları sen çektinn acuk hile yapsaydın madem mureda karısını kendine seçseydinn kaydirigubbakcemile3
hhahaahh iii kaçtın yani afferinnzemuszemus
hee iyi kaçtım zaten uyku sersemiydi dedim canım sen uyu ben içerde yatıcam pışpışladım kaçtımm :lepi:
anaaamm iyi yırtmışın nann kaydirigubbakcemile3
hee yazık bugece rahat uyusun barii zemuszemuszemuszemus
kızz öle demeee kadıncağız pek sevinmiş senin çıkmanaa kaydirigubbakcemile3

yok kız bende takılıyom bende çok sewerim krispimi senden iyi olmasın iyi gacıdır opuyorumnanaktan

ne çekcem o kokmusu ben :umursamaz::umursamaz: hEm ben tek cekmedim karsılıklı cektik edoşlan istemiom onu artıkım :umursamaz:

ayy cersuu naptın cnmm gittinmi dr.aaa

dr ye gitmeden önce bi duşa giriym dedim şöyle sıcak sıcak duşta ağrıyan yere duj jeliyle masaj yaptım duştan bi çıktım ağrı azaldı ayağıma kalın çorap giydim geçti ağrım iyiki panik olupta duşsuz çıkmamışım bebekte kıpır kıpır çok şükür muredam yaaaa

:umursamaz::umursamaz: bende sana tanga alıp yollamayı düşünüodum hemide çıngıraklı nah alırsın artıkım sefmion benii:roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy ne kaybetmişim allaahhıımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pışpışladın haaa :roflol::roflol::roflol:
ayy bende severün çaturtumuu opuyorumnanaktan

ne konuşuyonus nan öle özelden :dilcikar:
muredama çıngıraklı tanga mı yollıcan :roflol: çok yakışır kız onaaaadelikafadulden

ayyy ne kaybetmişim allaahhıımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pışpışladın haaa :roflol::roflol::roflol:
ayy bende severün çaturtumuu opuyorumnanaktan

ne var nan beğenemedinmiii:umursamaz:

muredama çıngıraklı tanga mı yollıcan :roflol: çok yakışır kız onaaaadelikafadulden

he baksana beğenmio karuuzemuszemus

ne çekcem o kokmusu ben :umursamaz::umursamaz: hEm ben tek cekmedim karsılıklı cektik edoşlan istemiom onu artıkım :umursamaz:

ne oldu nan niye sevmiyon sen şimdik benii :mymeka:

ohhh çok şükür cnmcıımm :Saruboceq:
hadi bi daha olmasın inşallah :Saruboceq:

kız özge sende bu akşam bi trip bi trip lmaz: suçunu bastırmak için mi yapyon anamadım ki :uhm:
canım çok geçmiş olsun yaa bu weletler çok telaşlandırıyo bizi bu aralar bi çıksalar hayırlısıylan

ayy ben giyemem tanga tungaa :1ninca::1ninca:

ne var nan beğenemedinmiii:umursamaz:

he baksana beğenmio karuuzemuszemus

sen giy anam mersii,ben her halimle seksiyim ona ihitiyacım yok kokum yeter benimmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ayy ben giyemem tanga tungaa :1ninca::1ninca:

sen giy anam mersii,ben her halimle seksiyim ona ihitiyacım yok kokum yeter benimmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

hadi nan ne kokusu test gelen kokularmı hani kötü kokuodu onlarrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyioku nan düdükcümm sen beni sefmion :mymeka:

saskıınn sen yazdın sefmiyom diyeee :sinifsinif:

hee kızzz suçlu psikolojisi görüyon demiiiii lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…