iyioku nan düdükcümm sen beni sefmion :mymeka:
kız özge sende bu akşam bi trip bi triplmaz: suçunu bastırmak için mi yapyon anamadım ki :uhm:
canım çok geçmiş olsun yaa bu weletler çok telaşlandırıyo bizi bu aralarbi çıksalar hayırlısıylan
hadi nan ne kokusu test gelen kokularmı hani kötü kokuodu onlarrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız özge sende bu akşam bi trip bi triplmaz: suçunu bastırmak için mi yapyon anamadım ki :uhm:
canım çok geçmiş olsun yaa bu weletler çok telaşlandırıyo bizi bu aralarbi çıksalar hayırlısıylan
kız ne war giy nolcak bölee alttan üfür üfürr :dance:ayy ben giyemem tanga tungaa :1ninca::1ninca:
sen giy anam mersii,ben her halimle seksiyim ona ihitiyacım yok kokum yeter benimmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
anam ne trip ypacam nan iki takılak diok kıçınısdan anlıonuss haaa ne yapak gece gece geyik ceviriosss :umursamaz:zemuszemus
kız ne war giy nolcak bölee alttan üfür üfürr :dance:
yok kızz ben hamile donu aldım koca karı donu gibin nerdese boğazıma kadar gelcek :roflol::roflol::roflol:
anam bizde geyik çewiriyoss herhaldeeee :dilcikar:
:roflol: tabii canım sen o dondan sonra tanga giyersen mazallah üşütürsün :roflol:
nan bi aşı vurdular kolum ağrıo habire uykum gelio uyusammı neee
beni uyutmadınız sizde uyumıcaksınızznan bi aşı vurdular kolum ağrıo habire uykum gelio uyusammı neee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy tubişş öldürcen sen beniii Şeniz
ayy kızz yarın dahada ağrır vallaa benim öle oldudu :sinifsinif::sinifsinif:
hade yatta dinlen gülümmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beni uyutmadınız sizde uyumıcaksınızzlmaz:
Şeniz
hee bu ikinci ama yinde sarstıı ya mayıstım kaldımmm zemuszemus
bana vurmadı gacı :kedi:
ben subatta bi elimi kestimdi hastanede yaptılardı aşımı oda sayılıyımuş ondan vurmadılar bidaaa :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?