2009 Kasm Anneleri

eyi bebişlerinizide sizide öpüoss oğlumlannn hepinizee ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

saol canım öyle böyle geçicek bugünler analık zor zenaat vallaha
ben çok bekledim bu welet için napalım katlanıcaz her bişeylerine sağlıkla doğsunlarda:Saruboceq:
sen gelmiyonmuu,bizmi gidiyoz yatmayaa :roflol::roflol:
ben zaten yatağımdayımmmsırnaşık şey
eyi bebişlerinizide sizide öpüoss oğlumlannn hepinizee ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

opuyorumnanaktan

nerde kızzzz :1shok:
anamm bende çok tırsarıın haa :1ninca:
git arif eniştenin yanınaa,denize düşen yılana sarılır napcan kaderine razı ol artık :roflol::roflol::roflol:

anam yok gitmem gece gece başıma iş alamam tırsa tırsa uyurum ben mirmirmirmir

anam yok gitmem gece gece başıma iş alamam tırsa tırsa uyurum ben mirmirmirmir

anam kızz aklım sende kalır valla beniiimm korkmaaaa :teselli:

nan gidin yatın kocalarınısda evde ne güsel
mışıl mışıl uyuyun

kıyamam tatlım ben sanaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sabah kavusacan sende ne kaldı şunun şurasındaa opuyorumnanaktan

hadi iyi geceler hepinizee dadlu rüyalaaarropuyorumnanaktan

hadi kızlarrr hepinizi kocamannn öptüümm,bıdıklarıdaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceleeer,tatlı rüyalarr opuyorumnanaktan

yok kız ne özel olcak pilot benim kocam uçak uçuruyo uçakta tel açılmıo ve hep yurt dışına gidio

anladım tatlıım :sinifsinif::sinifsinif:
allah sağlık versin cnm napcan hepsi bi şekilde para kazanamaya uğraşıyo işte.
allah senin yardımcın olsun,yanlızsın ama bebiş gelince rahatlarsın :Saruboceq:zemuszemus

yok kız ne özel olcak pilot benim kocam uçak uçuruyo uçakta tel açılmıo ve hep yurt dışına gidio

demek uçak ucuruyoo ha benimkide gemi yüzdürüooooooooooooooo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…