2009 Kasm Anneleri

hee ben de aldım onda 20 yee
ama mureda 40a almışş :1shok:
mavi benimki üzerinde inekler var muredanın da aynısıı

basınız saolsun canımcım

var canım benım arkadasın kızında kızlara daha cok var bu 0-4 ay aldıgım sık dursun yiğitim dıye aldım heves ıste delikafadulden

istanbulda oturan arkadaslar kadir has center alışveriş merkezine gitsenize fuar baby aziz bebe kanz kraft hepsi orda benim teyzemler bi sürü ciciş almışlar oğlusuma hepsini tamamlyıp yollıycaklarrr acaip merakediom hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi bakalım nazlım,ananemızden iyi haberler alalım öncee :Saruboceq:
herşey olur tatlım yaa,paran olunca 5 dk.da biter bütün alışveriş,allah sağlık versin gerisi boş :Saruboceq:
yazlık işine üzüldüm ama iyi yapmışsın nazlım öle temizlik felan uğraşılmaz tabikiii...

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
klava:klava:klava:klava:klava:

çokgeçmiş olsun canım yaaa opuyorumnanaktan
allah sabır wersin tatlım allah rahmet eylesin:Saruboceq:
orası zaten hep çocuk mağazası doluu fiyatlar biras pahalı normalde ama şimdi bütün mağazalar indirime girmiştir ben yarın gidem bi bakemmhihoyyyt

canım güle kullansın bebişin aldıklarını

tatlım sıcak su değil ılık su dolu ama benim ağrılarım senin dediğin gibi yalanco doğum vs ağrıları gibi bi ağrı değil benim omiriliğimde zedelenme var aynı zamandada bel fıtığı var ve 2 yıl önce drm hamilelik döneminde cok zorlanacağımı normal hamilelerin cektiği bel ağrısının 10 katını çekeceğimi buna hazırlıklı olmam gerektiğini ve sadece sezeryanla doğum yapabileceğimi söyledi ben ancak bu şekilde rahatlatabılırım canım belimin ağrısını başka bir yolu yok yani bunun ya sıcak havlu ya da ılık su buna mecburum ben son aylarda belkide dahada kötü olacak ağrılarım bilemiyorum ama bebeğim sağlıklı olsun yeterki

hee benim kuzen bi de kanzdan astronot tulum gibi bişe almış çok kullanışlı ijamasının üstüne giydirdim çıkardım dışarı diyoooo
bu sene de ayakları kesip giydirmeye devam etcekmişş

herkese günaydınn ben dün akşam kaldığım yerden yanii yatağımdan yazmaya dewam ediyommmhihoyyyt

var canım benım arkadasın kızında kızlara daha cok var bu 0-4 ay aldıgım sık dursun yiğitim dıye aldım heves ıste delikafadulden

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Gaza gelmek diye buna denir kaydirigubbakcemile3 almazmıyım ben onlarııı :lepi:

Yok cnm üzülme ben hiç üzülmedim sebebi ise başka yerler bulmam oldu ama hafta sonuna beklemek istedim nolur nolmazzz altın kızlarım hele bir hastaneden çıksınlar onlarıda götürücem yanımda opuyorumnanaktanEv çok buldum eşim bugün arayacak hepsini tertemiz ama yıllıkta karar değişti kafalar gidip geliyor bu aralar bizde malum durumlardan ötürü..
Hayırlısı canım yaa yerimseniben Öyle yada böyle 1 ay yada 1 hafta nasipte varsa gidilir onuda düşünemiycemm kafa dolu dolukaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım... sağlıkla giysin bebişin

he git bak teyzemler dio cok güzel şeyler var cumartesi yine gitcekler kuzenim onun tam karsısında çalısıo her gün iş cıkısı bi iki parca alıom oğlumuza dio opuyorumnanaktan

anladım canımcım allah sabır versin ama ılık suda olsa oturmak yanlıs değilmi opuyorumnanaktan

hee benim kuzen bi de kanzdan astronot tulum gibi bişe almış çok kullanışlı ijamasının üstüne giydirdim çıkardım dışarı diyoooo
bu sene de ayakları kesip giydirmeye devam etcekmişş

ayaklarınımı kescemişşşdelikafadulden
herkese günaydınn ben dün akşam kaldığım yerden yanii yatağımdan yazmaya dewam ediyommmhihoyyyt

günaydın cnmm:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
holgeldin bebekiiiimmmŞeniz

anladım cnmcıımm,hadi bakalım hayırlısı inşaallah :Saruboceq: gönülüne göre bi yer bulda rahatla tatlımm opuyorumnanaktan

Kartanem direk ayaksız olanlar var onlardan alalım canım biz tam kış bebekleri dönmeye başladıkları andan itibaren bayağı bir üstleri açılıyor bunu giydirdinmi harika ama dahada çok küçük olacaklar duruma bağlıa alsak daha iyi sanırım ihtiyaç olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…