kenyacım basınız sag olsun canım
karakızzzzzzzzzzzzzzz gecmıs olsun dıkkat et zayıfcıkda karusun nan bız napak o zaman bı bedeni nasık tasısın bu bel kaydirigubbakcemile3 gercı benım belımde odun gıbı nan caktırma :1ninca:
şimdik şölee dün kuzenim bendeydi 1 yaşına girmek üzere bi kızı var da tecrübelerini paylaştı benlennn
bahar bebe ve aziz bebeden başka hiçbii kullanışlı değil en iileri onlar dedi, pazardan alcam ben bi ara dedim sakın alma onlar hiç esnemiyo giydirmek zor oluyo dedi
aziz bebeyi duymuş olabülürsünüz ben geçen bilmeden battaniye aldımdı o marka
ama asıl bahar bebeyi dicem saa edoşumm
basmanede şifa hastanesi varyaa onu biraz geçince ara sokaklardan birinde toptan satışı varmış
hem çok uygun hem de çok kaliteliymiş, ne mothercare ne başka marka yerini tutmuyo didi kuzenn
bi pijama vardı çok tatlı 7.5 a almış
hala eksiğin varsa git ordan al gıı daha fazla kazıklanmana yüreğim dayanmıyoo kaydirigubbakcemile3
şimdik şölee dün kuzenim bendeydi 1 yaşına girmek üzere bi kızı var da tecrübelerini paylaştı benlennn
bahar bebe ve aziz bebeden başka hiçbii kullanışlı değil en iileri onlar dedi, pazardan alcam ben bi ara dedim sakın alma onlar hiç esnemiyo giydirmek zor oluyo dedi
aziz bebeyi duymuş olabülürsünüz ben geçen bilmeden battaniye aldımdı o marka
ama asıl bahar bebeyi dicem saa edoşumm
basmanede şifa hastanesi varyaa onu biraz geçince ara sokaklardan birinde toptan satışı varmış
hem çok uygun hem de çok kaliteliymiş, ne mothercare ne başka marka yerini tutmuyo didi kuzenn
bi pijama vardı çok tatlı 7.5 a almış
hala eksiğin varsa git ordan al gıı daha fazla kazıklanmana yüreğim dayanmıyoo kaydirigubbakcemile3
kenyacım basınız sag olsun canım
karakızzzzzzzzzzzzzzz gecmıs olsun dıkkat et zayıfcıkda karusun nan bız napak o zaman bı bedeni nasık tasısın bu bel kaydirigubbakcemile3 gercı benım belımde odun gıbı nan caktırma :1ninca:
ahh cnm beniimmm bana kıyamazmıışşş :roflol::roflol::roflol:
aziz bebe benim oğlanında bi çok cicisiii :lepi: havlu,battaniyeler,kıyafetler falan.
bu bahar bebeyide bi arastıram bakalım,annem babam gelcek c.tesi babama derim bi gezinir oraları pek tekin yerler değil oralar sonuçta :kedi::kedi:
ucuza kaliteli eşya alcaz derken başıma iş almayak :roflol::roflol::roflol:
Aziz bebe zaten çok iyi canım katılıyorum bende kuzenine ama bahar bebe hiç duymamıştım ..Sen Edama Söyle biz de gidip bakarız.Edam yaa liste diyorlar bu kızlar bizede yolla neler alınacaklardı sanırım offf zaman geçtikçe bakıp duruyorum ama icraat yok bendede :sinifsinif:
Ya kızlar sgumuşu gören varmı ne zamandır hiç denk gelmiyorum
Aziz bebe zaten çok iyi canım katılıyorum bende kuzenine ama bahar bebe hiç duymamıştım ..Sen Edama Söyle biz de gidip bakarız.Edam yaa liste diyorlar bu kızlar bizede yolla neler alınacaklardı sanırım offf zaman geçtikçe bakıp duruyorum ama icraat yok bendede :sinifsinif:
Ya kızlar sgumuşu gören varmı ne zamandır hiç denk gelmiyorum
:roflol: :roflol:
bişe olmaz naaan o kaa yukarı çıkmıcaaannn çankayayla basmane arasında diye tahmin ediyom ben
ama sen gene de temkinli ol ben izmire gelemicem bu gidişle bayramda çok geç olcak gelemicem gaaba :çok üzgünüm:
annemi göndercem ben de
günaydın kızlarrrrrrrrr
ay nazlım al bendende o kadar bendede hiç icraat yok valla :sinifsinif:
günaydın kızlarrrrrrrrr
günaydın nehiriver
ben de bilmiyom nazlışım da bahar bebe süper dedi vallaaa
şimdi başta nasılsa küçülüyo diye kaliteli olmasına gerek yok diyolar ama sanki asıl o zaman kaliteli olmalı gibime geliyor hem giydirmesi kolay olmalı esnemeli hem de sürekli yıkancak dimi ama bebişimizin tenine değcek bi de sonuçta
ben de bişiler almıştım ama ne bilem dün baktım da hiç efektif bi çalışma olmamış gibime geldi yaa bi tulum almışım kocaman meselaa 6 aylıkken tulummu giycek kafamçokkarıştı
aldıklarımı yazam kızlar fotosunu bugun yarın ceker koyarım
1 tanene gaz yapmayan biberon
1 tane su biberonu
1 tane conver tipinde patik ayakkabılar vary aondan acık mavi
1 takım hastane cıkışı
içinde battaniyesi felanda var
1 tanede turuncu bır takım aldım
1 tanene yelegıde var alt uzt bır takım aldım
1 tane alt acma aldım cok seker mavi yastıgı hafıf bastırınca ötüyor
1 tane havlu bornozlardan aldım
1 adet battaniye aldım ıcınde şapkası vae patıgıde var battanıye aynı zamanda fermuarlu oluyor tulum gıbı oluyo cekınce degısık bısı güzel
3 tane agız sılme mendılı aldım
galıba hepsı bu dün aldıklarımızın
günaydın kızlarrrrrrrrr
1 tane su biberonu
1 takım hastane cıkışı
1 adet battaniye aldım ıcınde şapkası vae patıgıde var battanıye aynı zamanda fermuarlu oluyor tulum gıbı oluyo cekınce degısık bısı güzel
kızlar herkese günaydın
ben düngece fenalaştım yine artık bel ağrım tuttu yine inanın felç geçiriyorum sandım yine ayaklarım tutmadı bağıra bağıra ağladım ağrılardan kocacım küvete ılık su doldurdu rahatlarım diye olmadı bir tane parol içtim bütün gece havlu ısıtıp koydu kocam gözlerimi artık ağlamaktan açamıyordum nası uyuya kalmışım bilmiyorum bu sabah biraz daha iyiyim geldim yine işimin başına ne yapalım işe gelmek zorundayız
1 tane su biberonu
1 takım hastane cıkışı
saol canımcım ınsallahohh maşallah gülüümm
güle güle giysin yiğitimiizzz opuyorumnanaktan
insallah kenyam cok sevındım ya aksamuyuyom uyanıyom gözümün ününe gelıdugüle güle giysin bebişin inş. canımm
canliz söle bakalım sen kaça aldın o şapkalı battaniyeyi
nerdeyse hepimizde var ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?