2009 Kasm Anneleri

sağol canımm

ahh cnm beniimmm bana kıyamazmıışşş :roflol::roflol::roflol:
aziz bebe benim oğlanında bi çok cicisiii :lepi: havlu,battaniyeler,kıyafetler falan.
bu bahar bebeyide bi arastıram bakalım,annem babam gelcek c.tesi babama derim bi gezinir oraları pek tekin yerler değil oralar sonuçta :kedi::kedi:
ucuza kaliteli eşya alcaz derken başıma iş almayak :roflol::roflol::roflol:

Aziz bebe zaten çok iyi canım katılıyorum bende kuzenine ama bahar bebe hiç duymamıştım ..Sen Edama Söyle biz de gidip bakarız.Edam yaa liste diyorlar bu kızlar bizede yolla neler alınacaklardı sanırım offf zaman geçtikçe bakıp duruyorum ama icraat yok bendede :sinifsinif:

Ya kızlar sgumuşu gören varmı ne zamandır hiç denk gelmiyorum

sağol canlizim ahhh ahhh bunun zayıflıklan alakası yok sanırsam kuşum omurilikte zedelenmemi ne varmış buda ağrı yapıyo zaman zaman e bide fıtık olunca ikisi bir arada oluyo işte
aman bebişim sağlıklı olsunda katlanırım herşeye

:roflol: :roflol:
bişe olmaz naaan o kaa yukarı çıkmıcaaannn çankayayla basmane arasında diye tahmin ediyom ben
ama sen gene de temkinli ol ben izmire gelemicem bu gidişle bayramda çok geç olcak gelemicem gaaba :çok üzgünüm:
annemi göndercem ben de

ben de bilmiyom nazlışım da bahar bebe süper dedi vallaaa
şimdi başta nasılsa küçülüyo diye kaliteli olmasına gerek yok diyolar ama sanki asıl o zaman kaliteli olmalı gibime geliyor hem giydirmesi kolay olmalı esnemeli hem de sürekli yıkancak dimi ama bebişimizin tenine değcek bi de sonuçta
ben de bişiler almıştım ama ne bilem dün baktım da hiç efektif bi çalışma olmamış gibime geldi yaa bi tulum almışım kocaman meselaa 6 aylıkken tulummu giycek kafamçokkarıştı

evet nazlım valla bakalım şu dükkanada bi zemuszemus
ben babamı yollayım bi bulsun orayı,sonra bende giderim artık opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol: anam ben bi babamı yolluyum bulsun orayı,zaten bi bi kaç saat kalıyoz izmirde bi aramayalım demii :lepi:
ayy kıyamam ben sanaa anacın alır cnm,napcaksın buna şükürr :Saruboceq:

aldıklarımı yazam kızlar fotosunu bugun yarın ceker koyarım
1 tanene gaz yapmayan biberon
1 tane su biberonu
1 tane conver tipinde patik ayakkabılar vary aondan acık mavi
1 takım hastane cıkışı
içinde battaniyesi felanda var
1 tanede turuncu bır takım aldım
1 tanene yelegıde var alt uzt bır takım aldım
1 tane alt acma aldım cok seker mavi yastıgı hafıf bastırınca ötüyor
1 tane havlu bornozlardan aldım
1 adet battaniye aldım ıcınde şapkası vae patıgıde var battanıye aynı zamanda fermuarlu oluyor tulum gıbı oluyo cekınce degısık bısı güzel
3 tane agız sılme mendılı aldım
galıba hepsı bu dün aldıklarımızın

Bu kesinlikle doğru bana görede ilk başta kaliteli olmalı çoğu giyeceği zaten doktorlarda şu son çıkan alerjik durumlara karşı pamuklu yada %100 penye böyle öneriliyor en azından dediğin gibi doğduğu ilk 2 ay buna dikkat etmeli ya öyle narin oluyorlarki :asigim:Giydireceksin kollarını tutuyorsun Allahım elinde kalacak sanki minicik süt resmen kokusuda öyle :asigim:

ohh maşallah gülüümm
güle güle giysin yiğitimiizzz opuyorumnanaktan

güle güle giysin bebişin inş. canımm

canliz söle bakalım sen kaça aldın o şapkalı battaniyeyi
nerdeyse hepimizde var ondan

anam gecmiş olsunda ben kimseye derdimi anlatamıyom ya bacım sen delimisin nesin küveti dolduruon içine oturuon bunlar gebelikte ters hareketler sıcak suyla yıkanmak sahuna küvette oturmak nan allah korusun kas gevsetio doğuruverirsin bajım ben felaket tellalı olmak istemiyorum ama hiç birinize bişe olsun bebişlerinize zarar gelsin istemiyorum ama cok bilinçsiz davranıosunuz sıcak havlu koydum diosun küvete oturdum abooooooooo valla allah korumus yeminle sakın bidaa yapma bel ağrısının bi cok nedeni var biri büyüyen rahim diğeri yalancı doğum ağrıları diğeri gercek doğum .. onun için ne yapıyoruz doktorumusu arıoz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Muredam Bakalım birtanesi zaten ben bi başlıyayım bu alışveriş işlerine tamamen dalarım içine biliyorsun şimdi tatil ayarlıyoruz bak o yazlığı iptal ettim temizlik vs yaptırmıyormuş ben hiç yapmam zaten tatilemi gidicem onların evinemi hiç umrum olmaz hadi üstüne anneannem pazar günü 15-20 yer buldum gidilip bakılacak tabi tontişim iyi olursa nasipten ötesi olmuyoooo

Karakızzım napıcaz biz senle böyle iki tembel kaydirigubbakcemile3 Bakıyoruz bakıyoruz netten ordan burdan gözümün içine kadar gelecekki nalıcam yoksa gidemedim hala ama napalım toptan götürü yaparız bizde kaydirigubbakcemile3

Günaydın nehiriver

ohhh güle güle giysin canım sağlıkla inşallah..Ya şu converselerin patiğini örmüştü halamız geçen Mureda ekleyince aklıma geldi güldüm mini mini..Yürümeye yakın Pembişi varsa alalım çiçekli böcüklü bayılırım yaaopuyorumnanaktan

ohh maşallah gülüümm
güle güle giysin yiğitimiizzz opuyorumnanaktan
saol canımcım ınsallah
güle güle giysin bebişin inş. canımm
insallah kenyam cok sevındım ya aksamuyuyom uyanıyom gözümün ününe gelıdu

canliz söle bakalım sen kaça aldın o şapkalı battaniyeyi
nerdeyse hepimizde var ondan

24 aldımcanım fotosunu cekınce görursun cok güzel ya fermuarını cekınce kolyerlerı oluyo ıcınde sıcak sıcak yatar zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…