2009 Kasm Anneleri

canım dr a gitsemde bişi demiyecek bunlar benim alışmam gereken ağrılar omuriliğimde rahatsızlık var aynı zamanda bel fıtığı :sinifsinif:

anladım canım.... bebişi kucağına sağlıklı bi şekilde alınca hepsi geçecek inşallah canım.... senle benim sat tarihim aynı ama sen sezeryan olursan benden önce alabilrsin bebişini kollarına dimi :CüvCüv:

kızlar bu aletle bebişin her türlü sesini dinleyebiliyomuşuz haaa. ben yeni gördüm vallaaaa...

ben geldüm ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydın zıpır karılar opuyorumnanaktan dün yiğitime cok güzel ciciler aldım abuuuuuuuuuuuuuuuuuu cok ıcıme sındi yaaa

hoşgeldüün gülüümm,koyda görek yav cicişlerii opuyorumnanaktan

günaydın nazlıııımmmm a.s. hoşgeldiinnn opuyorumnanaktan

günaydın arkadaslar.........

günaydın tatlım opuyorumnanaktan
gittin geldinmi dr.a cnmm zemuszemus

günaydıın eklesene ne duruyoon hazır foto mak. aldırttın kayınvalideneee

nazlıcım günaydın datlumm

muredaa çok işine yarıcak bilgiler var elimdeee sositososito

söylesene kızz,delirtcenmi sen beni yaavv kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

anaam zeren ne güzel bişemiş o yavvv :lepi:
ben geçen steteskoplan denedim çok gürültü var ama kalbini secemedim.Wannam dediydi bu haftadan itibaren duyma sansımız varmış steteskoplan :Saruboceq:

canliz ekle cnm bakalım cicilerinize ..Kenya günaydın cnm a.s.

ekleyemem ki şimdi annemde annem ben arkadasım gıttık aldık annem almıs oldu o yüzden dogumda yada doguma yakın getırcek am neler aldımı yazabılrım sımdı anneme gıttıgımdede fotosunu cwkıp eklıcem bayıldım yaaa kızlar valla delikafadulden

bugun seker yuklemesine gidecektim annemle beraber
sabah 6 da bi telefon geldi izmirden akrabamızın oglu trafik kazası gecirmişti
20 gundur komadaydı bugun hayatını kaybetmiş annemlerde izmire gitti
cok üzüldüm yaa daha gencecik fidan gibi cocuk 20 yasındaydı Allah rahmet eylesin

ohh onlarıda beleşe getirmeyi başardın haaa :roflol::roflol:
anacım hiç değilse bi don al bebene yaaaavvv :roflol:

cnm allah rahmet eylesinn :Saruboceq::Saruboceq:
genç ölümler insanı daha çok sarsıyo ama kaderimizi yaşıyoruz,üzülme cnm olurmu asyanı düşünn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

başınız sağolsun canım... allah sabırlar versin:çok üzgünüm:

kız zilli bende ödecem ya ara sıra annem sıkısmasın dah abebek arabası alcak annemın ması yok bısıyok kadıncazın ama ben dahı alsama anam almıs gıbı anam getırsın kaynanamdayım bılıyonuz elı kolu dolu dolu olsun anamın sıkıstıgı yerde bende yardım edıcem nan 200 küsür tuttu dun aldıklarımız beleşci yaptı nan bugaru beni :roflol: :roflol:

günaydın nazlıcım napıyım canım allah yardımcımız olsun şurda bişi kalmadı bebeğim sağlıklı olsunda çekerim ben o ağrıları ama allah kimseye çektirmesin böyle ağrıyı canım
bugun burda halletmem gereken işler vardı sabahtan malesef gelmek zorundaydım yani işim olmasaydı gelmediğimde kimse bişi demiyo bana
rapor işinide sanırım düşünücem öne almayı hayırlısı artık

karakıza nolmuş :1shok:

canlizim gece fenalaştım yine belimden dolayı felç geçiriyorum sandım yine allah korusun belimden rahatsızım ya ben malesef o yine tuttu :sinifsinif:

muredacım canım sağol şu son bir kaç ayıda atlatsak sağlıcakla yavrularımızı alsak kucağımıza inşallah

Kenyacım başınız sağolsun..

Muredammmmm
opuyorumnanaktan Canım benimmm hoşbuldum Şeniz

Canlizim güle güle kullansın bebişinde sende cnm bir sürü bir sürü merak ettim bak şimdi :1shok:

allah rahmet eylesin canım...
:roflol: :roflol: :roflol:

şimdi sıkı dur muredaaa geliyo habeeer kafamçokkarıştı
yok nan önemli bişi deeell dur öbür msjda açık açık annatemmm heyecanı arttıriim :roflol::roflol:

gecmiş olsun canım:Saruboceq:

kenyacım başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin sende kendini çok üzme emi bebişini düşün tatlım

şimdik şölee dün kuzenim bendeydi 1 yaşına girmek üzere bi kızı var da tecrübelerini paylaştı benlennn

bahar bebe ve aziz bebeden başka hiçbii kullanışlı değil en iileri onlar dedi, pazardan alcam ben bi ara dedim sakın alma onlar hiç esnemiyo giydirmek zor oluyo dedi
aziz bebeyi duymuş olabülürsünüz ben geçen bilmeden battaniye aldımdı o marka
ama asıl bahar bebeyi dicem saa edoşumm
basmanede şifa hastanesi varyaa onu biraz geçince ara sokaklardan birinde toptan satışı varmış
hem çok uygun hem de çok kaliteliymiş, ne mothercare ne başka marka yerini tutmuyo didi kuzenn
bi pijama vardı çok tatlı 7.5 a almış
hala eksiğin varsa git ordan al gıı daha fazla kazıklanmana yüreğim dayanmıyoo kaydirigubbakcemile3

kenyacım basınız sag olsun canım
karakızzzzzzzzzzzzzzz gecmıs olsun dıkkat et zayıfcıkda karusun nan bız napak o zaman bı bedeni nasık tasısın bu bel kaydirigubbakcemile3 gercı benım belımde odun gıbı nan caktırma :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…