canım dr a gitsemde bişi demiyecek bunlar benim alışmam gereken ağrılar omuriliğimde rahatsızlık var aynı zamanda bel fıtığı :sinifsinif:
ben geldüm ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydın zıpır karılar opuyorumnanaktan dün yiğitime cok güzel ciciler aldım abuuuuuuuuuuuuuuuuuu cok ıcıme sındi yaaa
Günaydın Kızlar..
Karakızzım çok geçmiş olsun birtanem demek tuttu yine ağrıların(((Çok üzüldüm cnm okuyunca yaa sık dişini 3 ay kaldı inşallah bitecek hepsi canım benim..Görünce yazını içim tuhaf oldu gelmiş geçmiş olsun cnm dinlenseydin keşke azıcık evde yada şu izin işini azıcık daha raporlarla vs öne alsan olmazmı?
günaydın arkadaslar.........
günaydıın eklesene ne duruyoon hazır foto mak. aldırttın kayınvalideneee
nazlıcım günaydın datlumm
muredaa çok işine yarıcak bilgiler var elimdeee sositososito
anladım canım.... bebişi kucağına sağlıklı bi şekilde alınca hepsi geçecek inşallah canım.... senle benim sat tarihim aynı ama sen sezeryan olursan benden önce alabilrsin bebişini kollarına dimi :CüvCüv:
kızlar bu aletle bebişin her türlü sesini dinleyebiliyomuşuz haaa. ben yeni gördüm vallaaaa...
canliz ekle cnm bakalım cicilerinize ..Kenya günaydın cnm a.s.
ekleyemem ki şimdi annemde annem ben arkadasım gıttık aldık annem almıs oldu o yüzden dogumda yada doguma yakın getırcek am neler aldımı yazabılrım sımdı anneme gıttıgımdede fotosunu cwkıp eklıcem bayıldım yaaa kızlar valla delikafadulden
bugun seker yuklemesine gidecektim annemle beraber
sabah 6 da bi telefon geldi izmirden akrabamızın oglu trafik kazası gecirmişti
20 gundur komadaydı bugun hayatını kaybetmiş annemlerde izmire gitti
cok üzüldüm yaa daha gencecik fidan gibi cocuk 20 yasındaydı Allah rahmet eylesin
cok üzüldüm yaa daha gencecik fidan gibi cocuk 20 yasındaydı Allah rahmet eylesin
cnm allah rahmet eylesinn :Saruboceq::Saruboceq:
genç ölümler insanı daha çok sarsıyo ama kaderimizi yaşıyoruz,üzülme cnm olurmu asyanı düşünn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
başınız sağolsun canım... allah sabırlar versin:çok üzgünüm:
ohh onlarıda beleşe getirmeyi başardın haaa :roflol::roflol:
anacım hiç değilse bi don al bebene yaaaavvv :roflol:
Günaydın Kızlar..
Karakızzım çok geçmiş olsun birtanem demek tuttu yine ağrıların(((Çok üzüldüm cnm okuyunca yaa sık dişini 3 ay kaldı inşallah bitecek hepsi canım benim..Görünce yazını içim tuhaf oldu gelmiş geçmiş olsun cnm dinlenseydin keşke azıcık evde yada şu izin işini azıcık daha raporlarla vs öne alsan olmazmı?
karakıza nolmuş :1shok:
allah rahmet eylesin canım...bugun seker yuklemesine gidecektim annemle beraber
:roflol: :roflol: :roflol:ohh onlarıda beleşe getirmeyi başardın haaa :roflol::roflol:
anacım hiç değilse bi don al bebene yaaaavvv :roflol:
günaydın nazlıcım napıyım canım allah yardımcımız olsun şurda bişi kalmadı bebeğim sağlıklı olsunda çekerim ben o ağrıları ama allah kimseye çektirmesin böyle ağrıyı canım
bugun burda halletmem gereken işler vardı sabahtan malesef gelmek zorundaydım yani işim olmasaydı gelmediğimde kimse bişi demiyo bana
rapor işinide sanırım düşünücem öne almayı hayırlısı artık
canlizim gece fenalaştım yine belimden dolayı felç geçiriyorum sandım yine allah korusun belimden rahatsızım ya ben malesef o yine tuttu :sinifsinif:
muredacım canım sağol şu son bir kaç ayıda atlatsak sağlıcakla yavrularımızı alsak kucağımıza inşallah
Kenyacım başınız sağolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?