2009 Kasm Anneleri

canım bide kocam tekmelerini duyamıyo ya öyle haylaz bizimki yani,babası gelince anında susuyo

hadi yaaa,bizimki aştı o evreyii kaydirigubbakcemile3
şimdi patlatıyo babasınadaa kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba...
tüm gelişmeleri takip ediyorum hemen hemen.ama pek yazmaya fırsatım olmuyor.

merhaba cnm hoşgeldin a.s.

yaa ben aslında tekmelerden değil göbekten uyuyamıyom kaydirigubbakcemile3
ben yüzüstü yatmadan uyuyamam eee buda mümkün değil tabiki artıkk senağlamasenağlama

aboww :1shok: babasına çaktı haa kaydirigubbakcemile3

canım bende yarın yaptırıcam
ilk önce aclık kan sekerine bakacaklar
sonra bi bardak sekerli su gibi bişi iöeceksin 1 saat bekleyecekler ve tekrar kan alacaklar işlem bu kadar canım

Tamamdır önümüzdeki hafta yaptırayım.Ne kadarlıksın diyo 26+3 geç onu 27 desene şen şuna diyo yok dedim görmeden demem tamam tamam diyor ay çok tatlı bir bayan bizim bu doktor opuyorumnanaktan
Senin tekmiklerde benimkilere benziyor resmen dans ediyor görüyorum canım ya Allaha emanet göbek bir oyana bir buyana :dance:

masallah canım oynasınlar oynasınlarda biraz daha buyuyunce nasıl bişi olurlar bunlar bilmem opuyorumnanaktan

bzimki maşallah hareket etmek bi tarafa kaburgalarımla oynuyo resmen yaa

anasinin kaburgalari göbek kordonu plasenta ne buluyolarsa onunla oynuyolarkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
seninki babayı tekmeliyo allahtan..bizimki şimdiden korkuyo mu ne babadan:)
diktatör babayla karsi karsiya galiba simdiden hazirliyo cocuk kendisini

hemde ne cakti varya herif korktu resmen ..kiz babasina ayak kaldirinca benimki temkinli yaklasiyo artikinkaydirigubbakcemile3
bende hep ya sirt üstü yatardim yada yüz üstü artik ikiside mümkün olmayinca heryerim uyusmus sekilde uyumaya calisiyomdelikafadulden

canlarım ben geldim keyifler nasıl bakalımzemuszemus

slmm kücük anneeee opuyorumnanaktan

yaa bende öleee :sinifsinif::sinifsinif:

hoşgeldin küçük anne bende seni bekliyordum kaç zamandır kurada birbirimize çıktık şekerim

aaaa öyle mi canım yaaa birkaç gündür giremeyince gündemi takip edemedim çok sevindim ama
bende bi kıs bebek çıksada şöyle güzel birşey alsam diyordum çok iyi oldu
bak şimdi düşünürüm durumuza ne yakışır acep ne alsam diyekaydirigubbakcemile3

kıymetimi bil tamam mı

kız sen niye içmiyon unutuyorsan sanada hatırlatıyım

ya ben sevmiyom süt :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: bana hatırlatma sevmıyom kı ama meyveli ıcecem

:roflol: :roflol: kendın mı gıdıyon eee bebek olunca tıpıs tıpıs oluyo valla bende ıccem :1shok:

ıtek hosgeldünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nörüyon nan Şeniz

canlarım ben geldim keyifler nasıl bakalımzemuszemus
hosgeldin canim
herkesin bi sorunu var yaaa uyuyamiyosss bebekler tepikliyip duruyo..heryerimiz uyusuyo..
bukadar keyifliyiz istezemuszemus

slm itekcim
nolsun karınlar şiş
şimdiden erken doğum riskini konuşur olduk beya
erken dogum demeyin yaaa bu bebeklerin hepsi kasimda dogucak insallah..
konusmayalim ki cagirmayalim erkendenfisfisfis

daracık yerde canları sıkılıyodur
napsınlar ellerine ne gelse ittiriyolar opuyorumnanaktan
hemde ne sIkinti 7 aylikmisin sorusunu simdi daha iyi anliyorum..dayanamayip cikmis erken dogan cocuklar:roflol:

yaa bende öleee :sinifsinif::sinifsinif:
sabir edacigim az kaldi dogumdan sonra hic uyuyamayacagimizi düsünüp aslinda bu günlere sükretmemiz gerek:roflol:

itek karusuuuuuuuuuuuu benimki kesin irkek miş nan konti garenti ayrıntılı amca da öle dedi pipiş var dadı yiğit koycam kaydirigubbakcemile3

itek karusuuuuuuuuuuuu benimki kesin irkek miş nan konti garenti ayrıntılı amca da öle dedi pipiş var dadı yiğit koycam kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım özlemişim valla gel öpem bakıyımŞeniz
heyt beee sendende o çıkardı ancak kuzum
hani kemal haniiiiiiilmaz:şimdiden yiğit oldu haaa sakın kayınvalidene söyleme kıs doğunca söyle:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…