canım bide kocam tekmelerini duyamıyo ya öyle haylaz bizimki yani,babası gelince anında susuyo
kızlar merhaba...
tüm gelişmeleri takip ediyorum hemen hemen.ama pek yazmaya fırsatım olmuyor.
artik gece uykulari bize haram oldu sekerlerim:gitme:
tekmeler öyle sertki insani uykudan uyatiyo....
sanki noluyosa bebekleri analari uyumaya calisiyo onlarda uyusalarya misil misil sicak suyun icinde
benim yaramaz kizim dün babasinin dudagina öyle bi tekme salladi ki herifim korktu:roflol:
bzimki maşallah hareket etmek bi tarafa kaburgalarımla oynuyo resmen yaa
canım bende yarın yaptırıcam
ilk önce aclık kan sekerine bakacaklar
sonra bi bardak sekerli su gibi bişi iöeceksin 1 saat bekleyecekler ve tekrar kan alacaklar işlem bu kadar canım
Tamamdır önümüzdeki hafta yaptırayım.Ne kadarlıksın diyo 26+3 geç onu 27 desene şen şuna diyo yok dedim görmeden demem tamam tamam diyor ay çok tatlı bir bayan bizim bu doktor opuyorumnanaktan
Senin tekmiklerde benimkilere benziyor resmen dans ediyor görüyorum canım ya Allaha emanet göbek bir oyana bir buyana :dance:
maşallahh seninkine de daha yaramazları varmış benimkinden:roflol:
bzimki maşallah hareket etmek bi tarafa kaburgalarımla oynuyo resmen yaa
diktatör babayla karsi karsiya galiba simdiden hazirliyo cocuk kendisini:roflol::roflol:
seninki babayı tekmeliyo allahtan..bizimki şimdiden korkuyo mu ne babadan:)
hadi yaaa,bizimki aştı o evreyii kaydirigubbakcemile3
şimdi patlatıyo babasınadaa kaydirigubbakcemile3
yaa ben aslında tekmelerden değil göbekten uyuyamıyom kaydirigubbakcemile3
ben yüzüstü yatmadan uyuyamam eee buda mümkün değil tabiki artıkk senağlamasenağlama
aboww :1shok: babasına çaktı haa kaydirigubbakcemile3
anasinin kaburgalari göbek kordonu plasenta ne buluyolarsa onunla oynuyolarkaydirigubbakcemile3
canlarım ben geldim keyifler nasıl bakalımzemuszemus
hemde ne cakti varya herif korktu resmen ..kiz babasina ayak kaldirinca benimki temkinli yaklasiyo artikinkaydirigubbakcemile3
bende hep ya sirt üstü yatardim yada yüz üstü artik ikiside mümkün olmayinca heryerim uyusmus sekilde uyumaya calisiyomdelikafadulden
slmm kücük anneeee opuyorumnanaktan
yaa bende öleee :sinifsinif::sinifsinif:
canlarım ben geldim keyifler nasıl bakalımzemuszemus
slm itekcim
nolsun karınlar şiş
şimdiden erken doğum riskini konuşur olduk beya
itekcim hosgeldin
hoşgeldin küçük anne bende seni bekliyordum kaç zamandır kurada birbirimize çıktık şekerim
kıymetimi bil tamam mı
kız sen niye içmiyon unutuyorsan sanada hatırlatıyım
ya ben sevmiyom süt :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: bana hatırlatma sevmıyom kı ama meyveli ıcecem
:roflol: :roflol: kendın mı gıdıyon eee bebek olunca tıpıs tıpıs oluyo valla bende ıccem :1shok:çok tatlı bebiş yok anam süt iç dişlerin erkenden gider valla meyveli al sende yada süttü soguk iç ben öyle yapıyom ilk başta ağzıma süremezdim şimdi tıbış tıbış süt lmaya kendim gidiyom markete
ıtek hosgeldünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nörüyon nan Şeniz
hosgeldin canimcanlarım ben geldim keyifler nasıl bakalımzemuszemus
erken dogum demeyin yaaa bu bebeklerin hepsi kasimda dogucak insallah..slm itekcim
nolsun karınlar şiş
şimdiden erken doğum riskini konuşur olduk beya
hemde ne sIkinti 7 aylikmisin sorusunu simdi daha iyi anliyorum..dayanamayip cikmis erken dogan cocuklar:roflol:daracık yerde canları sıkılıyodur
napsınlar ellerine ne gelse ittiriyolar opuyorumnanaktan
sabir edacigim az kaldi dogumdan sonra hic uyuyamayacagimizi düsünüp aslinda bu günlere sükretmemiz gerek:roflol:yaa bende öleee :sinifsinif::sinifsinif:
hoşbulduk canım özlemişim valla gel öpem bakıyımŞenizitek karusuuuuuuuuuuuu benimki kesin irkek miş nan konti garenti ayrıntılı amca da öle dedi pipiş var dadı yiğit koycam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?